Jump to content

Golf IV

paulbdn

Postare recomandată

Salut,

Eu sunt posesor de Golf IV 1.4 16V 55kw 75cp benzina 3 usi

Jante aliaj

ASR

ESP

Volan reglabil (inaltime/adancime)

Cotiere (fata/spate)

Geamuri electrice

Oglinzi electrice incalzite

Climatronic

Computer bord mic

Led-uri rosii in manerele interioare legate la pozitii

Etriere vopsite

Proiectoare ceata in faruri

Becuri faza scurta si pozitii Philips Blue Vision Ultra

Radio CD sony gt430u - l-as schimba cu o navi mica originala.

- sta aprins (in ultimul timp continuu) martorul "check engine", am dus-o la service si mi-au zis ceva de supapa EGR; pe viitor trebuie curatata, sau vazut ce e acolo.

Urmeaza mai multe poze.

Drive safe!

:Driver:

post-74827-0-75298000-1298380477_thumb.j

Modificat de paulbdn
Link către comentariu

salut...bine ai venit pe forum....

foarte frumoasa masinuta ta si jantele sunt super ...cu dotarile stai bine :)

sa ai noroc de ea cat mai multi km fara reparatii :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc mult pentru urari,

- consumul este 8,5 urban (consum facut de mine, la pompa), extraurban in jur de 7,0 - 7,8 (in functie de cum circul) <-- in concluzie cam maricel, dar e ok (se poate si mai rau :lol: );

- jantele sunt pe 16.

Link către comentariu

Eu zic ca sunt jantele 16" de pe Octavia tour RS sau care vin impreuna cu kitul RS. De supapa EGR, din cate stiu eu nu este la benzina. Daca gresesc sa ne lamureasca cineva. Fa o scanare cel mai bine si asa poate ii vei de de cap. Sa te bucuri de ea fara probleme

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ce parere aveti in legatura cu schimbarea mentionata mai sus referitoare la sony gt430u cu o navigatie mica originala monocroma?

Ma puteti ajuta?

Pai cei care au scanat-o mi-au zis ca e vb de supapa EGR... dar ca e posibil sa fie si de la benzina, nici ei nu prea stiau ce sa zica si da, jantele sunt modelul "Spider" de pe Octavia pe 16", mie mi s-a parut ca dau bine pe masina si sunt si mai bune, calitativ vorbind, decat unele "turcizme" la care ma mai uitasem inainte de a le achizitiona pe acestea.

Am uitat sa mentionez ca masina este si "Edition"... :blah:

Modificat de paulbdn
Link către comentariu

frumos...mk4 style :Driver: Sa te bucuri de masinuta si multi km fara incidente.Toate cele bune.

Link către comentariu

..... De supapa EGR, din cate stiu eu nu este la benzina. Daca gresesc sa ne lamureasca cineva....

Cum sa nu fie ?

Doar ce am schimbat-o eu la a mea (motor AXP) banuiesc ca e acelasi model tot Edition am si eu.

Frumoase jante intr-adevar, consumul cam maricel, eu am undeva 6,2-6.5 afara.

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente

Link către comentariu

Adica... sunt multe?!

Poze noi, (facute noaptea) dupa cum am promis, urmeaza si altele cu exteriorul

post-74827-0-70398700-1298397964_thumb.j

post-74827-0-33386900-1298398100_thumb.j

post-74827-0-20696600-1298398167_thumb.j

post-74827-0-56829400-1298398235_thumb.j

post-74827-0-19172000-1298398323_thumb.j

Link către comentariu

:offtopic: La interior am aplicat un DIY referitor la aspectul plasticelor care erau acoperite cu vopseaua aia cauciucata, care se zgariase intr-un fel nu prea placut, DIY aplicat si adaptat nevoilor si anume frecat energic (barbateste) cu servetele umede pana cand s-a sters vopseaua si, in afara de capacul de la suportul de pahare (pe care l-am vopsit cu spray cu vopsea neagra) restul pieselor de pe bord au ramas asa... :blah:

eu zic ca nu se prea vede diferenta.

Link către comentariu

Felicitari ptr masinuta. Se prezinta bine. Totusi mi se pare cam maricel consumul. Cel putin cel extraurban. Si eu am acelasi motor si tot Edition si cu jante pe 16 am scos un Ploiesti - Brasov - Ploiesti 5.5-6 calculat la pompa, dar ce-i drept nu am sarit de 100km/h. Cu EGR si eu am probleme imi da insuficient flow pe diagnoza. Esti multumit de rezultatul obtinut asupra plasticelor? Si la mine s-au cojit urat si vreau sa le fac dar pe frigul asta nu prea am chef. Tu le-ai dat jos sau le-ai facut cat inca erau montate?

Link către comentariu

Sincer eu nu i-am facut consumul extraurban la pompa, cat despre plastice... sunt mai mult decat multumit, au iesit ca noi, a fost cam mult de frecat si cam incomod (ptr ca nu le-am dat jos) mai ales in zona scrumierei, capacul de la suportul de pahare a trebuit revopsit pt ca am incercat eu sa crestez vopseaua cauciucata (cu un cutter) in jurul "paharului" desenat pe el pt a pastra si desenul, insa l-am zgariat putin si se vedea cam urat, cat despre manere, acestea au trebuit date jos, stearsa vopseaua aia si revopsite... dar ramane la latitudinea fiecaruia... oricum eu zic ca merita din plin efortul, parca e alta la final... Aaa inca ceva: nu renunta daca la un moment dat arata ca dupa razboi, insista, se sterge pana la urma, eu am optat pt varianta asta pt a nu risca sa zgarii pe acolo.

Succes! :icon_thumright:

Link către comentariu

Si eu am curatat toate plasticele de cauciucul ala...daca nu vreti sa aveti bataie de cap, cel mai usor se curata cu o bucata de perdea (uscata) :lol:

Link către comentariu

Arata foarte bine masina , sa o stapanesti sanatos :icon_thumright: .

Referitor la EGR , si motoarele pe benzina au asa ceva . Atasez o poza cu un motor de 1.6 de pe un golf 4 86537778.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link către comentariu

Ms pt urari, voi reveni cu mai multe poze si cu exteriorul dar deocamdata nu am si cam ploua afara... :lol:

Link către comentariu

si eu aveam insuficient flow si dupa curatare egr si adaptare am scapat de ea.

s-o stapanesti sanatos! si ea sa te plimbe sanatoasa :)!

Link către comentariu

ms pt. indicatii si urari, voi incerca un DIY si privind curatarea EGR imediat ce se mai indreapta vremea, mai da-mi si mie te rog cateva detalii in legatura cu, curatarea EGR (metode de curatare, spray etc). Multumesc mult.

:icon_thumright:

Link către comentariu

Astazi am coborat, m-am urcat in masina si, ce sa vezi?! plafoniera nu se mai aprindea cu usa deschisa, in schimb lampa de pe usa, da... am crezut ca problema este de la plafoniera: dat jos, mangaiat, dezmierdat, alintat, nimic; pus la loc si ce sa vezi?! ma uit la lampa din usa si se vedea cam slabut, lumina ei era cam slaba, dat jos, inlocuit lampa, nimic; se comporta la fel... (in prima faza am crezut ca e de la microswitch) intr-un tarziu am concluzionat ca am un scurt pe undeva sau ca nu face masa pe undeva pt ca la un moment dat, se inversasera rolurile intre lampa si plafoniera (cand aveam lampa din usa deconectata, plafoniera percuta imediat, in sensul ca se aprindea la fiecare deschidere a usii ) --> dat jos fata la usa, verificat, firul de la masa lampii nu facea contact bine... refacut f usor si fara urme si gataaa! Functioneaza ca noi toate!!! :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi, cu ajutorul colegului @gogu2007, mi-am acivat functiile

- de a incuia toate usile la viteza de 15km/h, respectiv de a le descuia la scoaterea cheii din contact;

- de claxon scurt la incuiere/descuiere;

- meniu in limba engleza.

Link către comentariu

Pentru treaba cu claxonul banuiesc ca trebuie sa ai inchidere centralizata pe cheie si alarma din fabrica, corect?

Link către comentariu
al3xandru1228

merge activarea functiei claxon, daca ai inchidere centralizata, cu sau fara telecomanda.si ca sa verifici daca ai alarma din fabrica te bagi in masina inchizi usile si deschizi capota, daca incepe sa claxoneze inseama ca ai.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!