Jump to content

Cum curat o clanta de B3 din 1990

BV11WXH
 Share

Postare recomandată

Ma poate ajuta cineva? cum pot sa curat clantele la B3? Nu reusesc sa deschid suruburile......Are cineva un manual in limba romana?

post-44293-0-59073700-1298353953_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum arata, eu as distruge capul fiecarui surub cu o bohrmasina si dupa ce e scoasa incuietoarea scot si suruburile.

Probabil ca ar merge sudat (nu clasic cu electrod) in cap si cite o piulita sa le poti scoate...

Evident, lucrarea facuta dupa ce ai alte suruburi, intr-o stare buna... ;)

PS: fara suparare, daca ai nevoie de manual, mai bine mergi la cineva care se pricepe....

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Dragule,dupa cum se vad capetele la suruburi??? "dragosR" cam are dreptate,dar nu ai nevoie de manual pentru a desface acele suruburi.Eu te sfatuiesc sa dai fata de usa jos (tapiteria de la usa) si cu un spray" WD 40 "sa incerci sa dai pe interiorul usii la filetul suruburilor (la piulitele sudate de la clanta),apoi il lasi cam o ora si incerci sa le faci un canal cu o paza de bonfaier la capetele suruburilor. Daca vezi ca se intepeneste la loc mai insisti cu spray si .....stanga-dreapta ,si iar stanga-dreapta ai sa vezica reusesti.Iti urez succes si multa rabdare :Driver:

Ahh am uitat sa-ti spun ca dupa ce ai facut canal de surubelnita cu panza de bonfaier,cand te apuci de operatiunea de desfacere, sa bati de cateva ori in capul surubului cu un ciocan(250g) pentru a se debloca un pic de pe acel filet "presupus ruginit".Succes....!

Link către comentariu

Este surubelnita inpact,care prin lovire da un inpuls de dessurubare,ceva asemanator pistolului pneumatic.Se poate pune cap de surubelnite,imbus,torx,etc.

Link către comentariu

Dragilor, va multumesc pt raspunsuri. Manualul in lb romana nu-l voiam pt a afla cum sa dau un surub jos, ci sa-l am. Sunt multe lucrusi pe ca re poti afla in el. Pe curand!!!!

Link către comentariu

La cum arata suruburile alea nu le mai misca cu nimic, in special pe cel de sus. Eu as baga spiral in ele ca sa le dau capetele jos, scoasa incuietoarea, dat cu un degripant pe tijele suruburilor si desfacute cu un cleste puternic. Pe urma inlocuite cu alte suruburi cu pasul filetului corespunzator si tot cu cap innecat.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Ok d-lor! O sa ma inarmez cu foarta multa rabdare si ma apuc de lucru. Cred ca nu s-a umblat la ele niciodata. Acum, ori de la frig, ori de la praf.....ca doar traim in Romanica...., in special la usa dr fata si usa st spate am probleme. Tragi sa le deschizi si pe urma trebuie sa le impingi cu mana. O fi vaselina imbacsita cu praf.

Link către comentariu

in weekend daca ai timp da-mi un buzz pe mess si te inarmez eu cu tot felul de manuale...nu toate in romana dar presupun ca la engleza stai destul de bine asa ca nu vad de ce nu te-ai descurca ;)

Link către comentariu

Tragi sa le deschizi si pe urma trebuie sa le impingi cu mana. O fi vaselina imbacsita cu praf.

o baie cu degripant, wd40 ai incercat?

Link către comentariu

S-ar putea ca acel surub sa se desfaca in ... sens invers.

La Passat B4, suruburile de la clantele usilor sunt pe o parte cu desfacere spre stanga si pe cealalta parte cu desfacere spre ... dreapta! (cel putin asa e la suruburile de la manere)

Doar o parere,

ALEKS

Modificat de ALEKS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!