Jump to content

vw passat cl 1.6 TD Intercooler

BV11WXH

Postare recomandată

din cate vad sunt tot jante de VW asa ca nu cred ca o sa ai probleme cu ele...

ai zis ca ai probat jantele dar presupun ca fara anvelope...acuma ramane de vazut cand pui anvelopele sa nu frece in telescoape...

pe spate nu cred ca este nici o problema dar pe fata telescoapele au cupola ceva mai mare si acolo sunt sanse sa frece...daar nu cred ca e cazul la jantele astea ;)

Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BV11WXH

37

• bogdan.tuta

9

• Balta

6

• Electronic

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multam fain! Da le-am probat fara anvelope, alea poate le aduce mos nicolae.. cele 2 cauciucuri de iarna ale mele teoretic ar fi trebuit sa merg cu ele si in iarna asta, dar fiind reconstruite am constatat cu durere in suflet in momentul cand le-am scos din beci ca unul e dezlipit si s-a bombat in sus. (desi pana la semn mai avea vreo 4 mm). Naspa! Momentan am 4 cauciucuri niciuna identica.

Primul pas l-am facut luandu-mi jantele care mie mi se par super.

Link către comentariu

pai ca si anvelope eu iti sugerez Debica Frigo...raport pret/calitate sunt foarte bune ;)

asa ceva am si eu pe masina si sunt foarte multumit de ele...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am luat Tigar Winter 1. Cum sunt astea raportat la Debica, mai bune sau mai proaste?

Link către comentariu

Tigar sunt facute Serbia la Belgrad sub licenta Michelin iar Debica sunt facute in Polonia in orasul Dębica sub licenta Goodyear ;)

Link către comentariu

felicitari pentru masina. vad ca este intr-o stare foarte buna masina. am si eu un passat 35i berlina din 93 si sunt foarte rezistente ca masini.

ca si cauciucuri sunt bune si tigar.

Link către comentariu

Merci, Alyn! Da, sunt foarte multumit de ea. O ingrijesc ca si ea are grija de buzunarul meu avand un consum de 5-6 %. Apropos de anvelope, cred ca doar in Germania a avut parte de 4 deodata. Sper sa ma duca 3 ierni. Pana acum am luat SCOOP reconstruite dar doar pe fata, sunt bune si ele dar am inteles ca sunt si alea de 3 categorii. Acum era a 3-a iarna cu ele dar cand le-am urcat din beci afara am vazut ca unul este balonat si n-am avut incotro, desi carne mai au cam 6-7 mm. Eu iarna nu fac mai mult de 4.250 km asa ca ma astept la Tigar sa tina chiar 4 ierni. Vara fac vreo 14.000 km. La primavara am de gand sa iau iar 4 cauciucuri bunicele noi. Jante am 11, voiam de mult acest lucru dar doar de anul acesta am facut rost de ele ca sa am 2 seturi. Recomand sa aveti si pespate anvelope de iarna, eu am patit-o pe la Busteni-Sinaia cand intr-o curba am intrat cu 40-50 km/h facand vreo 2 S-uri.

Link către comentariu

se si recomanda sa ai toate cele 4 roti de iarna, in special pentru chestia asta sau pentru franare. ar fi bine sa ai 2 randuri de roti complete. ca daca stau umflate nu mai fac figuri. eu am patit cu 4 cauciucuri de vara. le-am luat noi cand am avut bani si le-am pus cand a venit sezonul si de ultimul care statuse la baza a trebuit sa tragem 2 insi ca sa reusim sa il punem pe janta si dupaia nu am mai avut probleme.

Link către comentariu

Asa este dar vezi tu ca e destul de greu sa iei noi si 4 mereu. Pe langa masinuta mai sunt si alte prioritati.

Stie cineva cum se descifreaza eticheta aceea de la roata de rezerva cu multe coduri, am stiut dar am pierdut link-ul.

Modificat de BV11WXH
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!