Jump to content

vw passat cl 1.6 TD Intercooler

BV11WXH

Postare recomandată

bogdan.tuta

hai ca incerc eu sa te ajut :rolleyes:

am dat un mass la toate cunostintele mele care au dezmembrari auto...

le-am dat id-ul tau de messenger asa ca daca te cauta cineva sa sti ca de la mine au id-ul ;)

Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BV11WXH

37

• bogdan.tuta

9

• Balta

6

• Electronic

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 5 weeks later...

Masinutza mea a ramas fara caseta de directie (servo)........are cineva?

Link către comentariu

Am gasit, apare maine de la Bacau!!!!

Link către comentariu

si dupa o luna de asteptari in sfarsit a sosit din Bacau......

Modificat de BV11WXH
Link către comentariu
  • 3 months later...

Salutare! Stie cineva cotele rulmentilor de la alternator la cele doua modele 1.6 td de 59 kw din 1990 si 1.9 td de 55 kw din 1993????

Link către comentariu
  • 1 month later...

M-a lovit criza!!!! Masina sta pe dreapta.......nasol moment......lipsa servici...lipsa si asigurare......acum de sarbatori.... Craciun fericit si La multi ani!!!!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am rezolvat-o (asigurarea)......am o intrebare si anume: de cand mi-a schimbat amortizoarele si flansele pe fata au aparut ceva batai.....am observat atunci cand masina e ridicata pe cric...ca pot misca tot ansamblul cam pe 1 cm si ceva......deci bataile de aici vin. Ce o fi? Cauciucul de la flansa moale? Nu a pus tipul ceva bine? De strans e strans amortizorul......Atunci unde-i hiba? Incerc si fac o poza asa cum sta masina pe roti sa vedeti ce distanta mare am la flansa.

post-44293-0-93022700-1325674291_thumb.j

Modificat de BV11WXH
Link către comentariu

S-ar putea sa nu iti fi infiletat pana la capat piulita care strange arcul. Incearca piulita daca mai merge stransa.

Link către comentariu

Ma mai gandesc la un lucru naspa ..... daca or fi amortizoarele mai lungi? Am mai patit-o cu alte piese comandate......

Link către comentariu

Ma gandesc ca singura solutie este sa cumpar altele mai la vreo 120 lei bucata...pe principiul .....mai scump....mai bun. Ale mele au costat aprox 50 lei bucata si au fost puse de 1 mai 2010.....

post-44293-0-97695600-1325848740_thumb.j

Link către comentariu

Stie cineva unde as putea gasi convenabil o sticla de far dreapta cu oglind cu tot? Mi-a sarit o piatra in sticla, s-a spart si am neglijat sa o astup cu silicon.....si cu timpul s-a inverzit oglinda.......

Link către comentariu
  • 2 months later...

eu iti sugerez sa nu te complici...

mai bine cumpara arcuri noi...cele SH nu sti cand te lasa si dai banii degeba...

Link către comentariu

Bogdan, unul nou e vreo 120 lei, corect! si eu as vrea sa pun doua noi, dar vezi tu ca banuti nu prea sunt, acum am sch capetele de bara si pivotii si s-au dus ceva banuti, prin iunie e intrunireqa de 10 ani de la absolv facult.....deci alti bani, asa ca daca schimb doar unul prefer sa pun un sh.

Link către comentariu

acuma tu sti ce faci...

si eu am avut de gand sa pun sh dar am stat si m-am gandit mai bine si cand am schimbat telescoapele pe spate am pus totul nou...

ce-i drept investitia a fost cam de 150 eur cu piese si manopera dar sa sti ca sunt foarte multmit...

Link către comentariu

Te cred! Si eu am schimbat acum pivotii pt ca erau pe ea inca de cand am adus-o din Germania si se comporta altfel (si eu dadeam vina pe flansele de la amortizoarelefata), nu mai troncane. Am mai sch si capetele de bara, au tinut 3 ani. In mare e ok masinuta, mai trebuie arc spate, motorasul de la luneta, suportul motor si vreo doua anvelope. In rest totul e schimbat (mai putin bucsaraie) - nu a fost cazul.

Modificat de BV11WXH
Link către comentariu

tu sti cel mai bine...repet...arcuri noi, masina mai rigida ;)

la partea de bucsaraie eu inca nu am umblat dar le-am cumparat de un an si astept doar momentul in care intru la modificat de frane si schimb si buscele...

motorasul pt luneata nu l-ai gasit inca? intra pe site-urile alea ce ti-am mai zis eu ca sigur gasesti...

hai spor la treaba si Sarbatori Fericite ! ! ! ;)

Link către comentariu

Merci Bogdan! Toate gandurile bune si din partea mea. Sarbatori fericite si UN PASTE fericit alaturi de cei dragi!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Are cineva un amortizor de vine montat pe pompa de injectie la diesel? (nou e 1,8 milioane si nu ma indur sa-l iau). Poate are cineva si o oglinde cu sticla de far dreapta si vreun arc de spate de combi.... Astept ofertele d-voastra!

Link către comentariu

Ma mai intereseaza lampile pentru numar (cele de pe usa spate), am una topita.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Dupa 4 luni de pauza intru iar pe forum. Mi-am luat niste jante sa le folosesc iarna si au ET 43, iar celelalte ale masinii au ET 38. Is in ceata! Nu stiu care e diferenta,desi ca si prindere e ok 4x100 (nu mai pun ca le-am si probat. Habar nu am cum se mai urca poze... :-((

L.E. habar nu am de ce @Kostas mi-a acordat 2 puncte warn.

Modificat de BV11WXH
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!