Jump to content

vw passat cl 1.6 TD Intercooler

BV11WXH

Postare recomandată

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BV11WXH

37

• bogdan.tuta

9

• Balta

6

• Electronic

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare si bine ai venit pe forum. Mai multe detalii despre masinuta ne poti spune? Si eventual mai multe poze? Oricum ai un model f reusit de Passat. Mai sunt 3 colegi pe forum cu niste varianturi superbe, poate te ajuta ei cu sfaturi in legatura cu acest model de Passat. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si nr. nelimitat de km! Eu ti-as propune (in functie de buget bineinteles), sa-i vopsesti barile si oglinzile in culoarea caroseriei, sa-i pui semnalizatoarele albe pe fata, stopurile rosu cu negru si eventual niste jante mai maricele (de preferat OEM), asa ar avea un aspect si clean si OEM. Astept detaliile despre masinuta si poze multe! Cheers :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

si la motoras..........numai ca ma oftic.....se tot cuibareste o pisica si doarme pe capacul de la chiulasa

post-44293-0-30312100-1298208556_thumb.j

Link către comentariu

na hai Horatiu sa ne dam mari ca prindem 160km/h cu 1.6TD :)))))) si eu am prins :D:D:D

dau eu detalii: motor SB, 58kW, 79CP

intercooler

servo, ABS

mai multe da Horatiu! :D Super, un nene cu masina exact ca si a mea, ma rog, aproape, a mea nu e inscrisa! :(((((

Bine ai venit, sa o stapanesti sanatos, fara airbag(desi nu avem asa ceva), baga ceva detalii: anul fabricatiei, dotari, km, probleme, etc!

Link către comentariu

Anul nasterii: 31/08/1990

Motor SB, 1.6 TD Intercooler

Consum intre 4,7 la drum lung (mixt) si 5,3 la fatzaieli. Nu m-am uitat deloc la viteza. Merg cum e drumul...bun ...ii dau in gusa, rau.....merg si cu 60 cu ea.

Viteza maxima prinsa de mine 175 km/h pe autostrada Soarelui.

O am de doi ani si ceva, am schimbat un cap de bara pe stanga, o bieleta pe dreapta, amortizoarele si flansele pe fata, placute si ferodouri, in rest filtrele le schimb des. (aer si motorina)..cam la 2 schimburi ulei. Ulei cred ca nu papa, ca nu s-ar vedea semnificativ de la schimb la schimb.

E foarte stabila in curbe, toarce dieselul ca o pisicuta. Consum mic, taxe mici.....e veche dar pt mine e beton. Sunt f multumit de ea.

PROBLEME:

-apa in spate la buzunarul de la trusa medicala, triunghi. Nu stiu de unde vine,

-se blocheaza stergatorul pe spate, numai iarna....poate intra apa pe la el si ingheata,

-i-am schimbat si tamponul din fata....tot sare ca o caprita daca nu stii sa pleci de pe loc cu ea,

-cand e calda si nu mai pleaca bujiile incandescente pleaca mai greoi (cam 5-10 secunde tre sa invarta), altfel o ia la sfert de cheie.

Link către comentariu

AZI AM DUS-O LA DOCTOR!!!! Avea o problema inca de cand am luat-o si anume pe la ELECTROMOTOR. I-am schimbat bendixul, bucsa de la cutie, capacul de la reductor si smecheria aia cu carbunii, .... toate 2,5 milioane cu manopera cu tot......Acum parca-i alta!

Link către comentariu

NU ARE DOTARI! Este ORIGINALA! Banchetele sunt curate, fetele de usi la fel, plafonul e curat-curat, cred ca nu s-a fumat in ea...... O sa revin si cu poze...

post-44293-0-98642900-1298311850_thumb.j

Modificat de BV11WXH
Link către comentariu

ce ciudati sunt nemtii astia cateodata..

pe Golf 2 au pus viteza max in bord 200km/h + turometru iar pe Passat 220km/h fara turometru.. (vorbesc strict de acelasi cod motor)

s-o stapanesti sanatos :icon_thumright:

are ABS ? din ce se vede in poze nu prea pare... :blink:

Modificat de Electronic
Link către comentariu

nu are ABS, e ok si fara, iarna daca ai cauciucuri de iarna pe ea si asti atent....si daca mai ai si putina experienta nu-ti trebuie ABS. Multumesc!

Link către comentariu

horatiule, aveai ceva-ceva motorina`n rezervor! :D

mie nu`mi indica acul bine! in momentul in care ajunge pe rosu...e gata! Ai si tu problema asta?...a, da, nu merge doar cand il taie capu`

Link către comentariu

Putem spune ca sunt surori...... :lol: !!!!!

Ca fapt divers....Cumpar masina......fain......avea ceva motorina in ea....super......dupa vreo 3 zile iau la ocazie pe cineva pana la Brasov....siiiiiii nu fac 6 kilometri cu ea ca ......... s-a oprit. Aproape atingea rosu. Eu ma asteptam sa se aprinda vreun bec, ceva de genu......

Cred ca asa sunt toate.....nemtii nu asteapta sa intre pe rosu......ce sa-i facem?!!! Noi mai merem cu ele si aproape de rosu.

Link către comentariu

nu, nu! am discutat cu nenea din Sibiu, miercurea ce vine, e disponibil, sunt si eu, merg, ne intalnim, o vad, o iau, etc! :D sper ca in max 3 saptamani sa fie gata!

Link către comentariu

superba masinuta :) si eu am una la fel :) dar alta motorizare :) o sa imi fac si eu topic curand :)

sa o stapanesti sanatos :) si multi km fara probleme.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Stie cineva????

Modelul din anul august 1990, pe tabloul de sigurante la pozitia 9 (acolo ar trebui sa fie) se pune un releu care piuie cand uiti luminile aprinse.....

Am cumparat unul, merge ca a fost probat dar la mine nu functioneaza. Daca are cineva asa ceva si functioneaza....sa ma lamureasca si pe mine....mii de multumiri

Link către comentariu

hopa ca am gasit si eu topicul tau ;)

ma bucur enorm de mult cand vad ca incep sa se inmulteasca Passat-urile B3/B4 pe acest forum :icon_thumright:

frumoasa masina si bine intretinuta pt o masina de varsta ei...

iti doresc multi km fara incidente si sa te bucuri de acest 35i...

Link către comentariu

O mica schimbare!!!! Semnale albe....parca arata mai bine asa!!!!! Si lucasi......pe aripi....

post-44293-0-99073200-1300682182_thumb.j

Modificat de BV11WXH
Link către comentariu
  • 2 months later...

M-a lasat masinutza!!!!!!! Cine are o caseta de directie servo???? Lasati offline la horatiu77bv.....poate ma indrumati unde pot gasi......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!