Jump to content

MKV GTI Candy White

MateiWmW

Postare recomandată

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, zimi si mie m-ai exact cum ai facut cu pragurile cand le-ai vopsit, ma refer daca sunt lipite sau doar suruburi..., as vrea si eu sa-mi fac pragurile in culoare masini, fusta pe spate negru lucios, si spoileru de jos de la bara fata la fel.

Link către comentariu

foarte frumoasa.pozele sunt facute ca un targovistean adevarat la stadion:))bafta

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, zimi si mie m-ai exact cum ai facut cu pragurile cand le-ai vopsit, ma refer daca sunt lipite sau doar suruburi..., as vrea si eu sa-mi fac pragurile in culoare masini, fusta pe spate negru lucios, si spoileru de jos de la bara fata la fel.

iti raspund eu pt ca am trecut prin operatia asta :) pragurile se dau relativ usor jos, sunt prinse in 3-4 holsuruburi de podea si pe prag intra pe o sina ..cu atentie si rabdare le dai jos...eu am avut o banda dubla adeziva pe portiunea lata de la roata din spate. Iar vizavi de fusta spate eu portiunea de jos a fustei am facut-o negru mat, iar restul fustei negru lucios...dar la mine fiind neagra masina se vede doar cand e spalata....

spor la modificari :icon_thumright:

Link către comentariu

junior ti-a explicat radu :) eu unu am lasat masina si am luat`o gata :) nu prea ma pricep la chestii dastea :) am vazut ca pragurile sunt prinse cu suruburi de contra-aripi...multumesc pt aprecieri :) da , duminica pana acolo am reusit sa ajung de la spalatorie (laguna) pana sa inceapa sa ninga

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! :icon_thumright:

Link către comentariu

E superba masina. Poate singurul upgrade vizual pe care il cere sunt jantele pe 18, pe care am vazut ca le ai in plan.

Bafta, si cat mai multi km fara incidente:D

Link către comentariu

ordinea e cam asta pt masina : stopuri r32 led , navigatie , buza fata de editie 30 sau vortex , probabil fusta spate r32 + evacuare milltek r32 stile... si altele ... dar acum nu e buget ... cam deloc , incerc sa strang bani sa ma duc pe H-ring cand se anunta ...

Link către comentariu
  • 8 months later...

faine jantele! ;) faina masina! :)

atat doar ca........m-am uitat la meteo....si zic astia ca vine iarna! :))

Modificat de corad0
Link către comentariu

poti sa iti faci si capacele de la oglinzi negre ca merg cu jantele...!!!

f frumoase! cat ai dat pe ele? :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Nu colanta plafonul, se vede foarte bine trapa neagra in contrast cu plafonul alb, cel mai bine ii colantezi doar capacele oglinzilor in negru sa dea bine cu jantele si ai terminat cu exteriorul. Masina arata superb oricum!

Link către comentariu

ms ! da , am ceva bube la exterior in legatura cu vopseaua ... pragurile nu au fost pregatite bine si daia a sarit vopseaua la spalatorie ... si acu cateva sapt m-a sters o dacie pe bara din fata ... astept sa vina primavara ca isi deschide un prieten f bun service cu toate cele (oricum sigur mai zgarii ceva iarna asta la ce garda la sol ... n-am ) o sa imi vopsesc atunci si capacele de la oglinzi si plasticul pe care stau pt ca arata cam urat ... o sa`l fac si pe ala lucios

Modificat de MateiWmW
Link către comentariu

da ... sper sa nu fie rupt suportu ... ca de ... e domnu cu golf 5 si dupaia e domnu cu gti-u :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!