Jump to content

MKV GTI Candy White

MateiWmW

Postare recomandată

Salut , imi prezint si eu masinuta cu intarziere ... este alba(cateodata alb-jegos :)) ) , 2 usi , stock , M6 :) ... am avut ceva probleme la PCV , DV ... dar toate rezolvate + imbunatatiri pt ele (dv ultimul model , si un oil catch can instalat pt a nu a mai avea probleme cu pcv-ul) ii multumesc colegului Anorganix pt catch can si pt ajutoru acordat pt instalarea lui ! Ii multumesc si colegului Radu.Marcel pt jantele care mi le-a dat , masina fiind achizitionata cu jante de tabla , ea asa ajungand in tara in 2008 cand a fost prima inmatriculare in RO (de bastina este din state) ... am avut si un mic incident (in ziua in care am inmatriculat`o pe numele meu ... m-a lovit unu in spate si a trebuit sa schimb bara si acum a ramas numarul acela patrat...urmeaza sa il schimb prin vara cred...) in rest ce sa mai zic ... e o placere pt mine sa conduc masina asta , mi-am dorit inca de cand am luat permisul modelul acesta dar am avut un g5 normal 2.0tdi 4motion(motor plin de probleme) si ulterior un bmw 530d din 2006 o masina f buna si placuta la condus ... oricum ma bucur ca am revenit la golf 5 gti , imi place mai mult ca bmw-ul , este o masina care mi se potriveste mai bine dpdv al varstei si cerintelor momentului.

Cu timpul imi doresc niste upgrade-uri cat de cat usoare ... admisie , evacuare , soft stage 2-2+ maxim , kit frane(sunt cam dezamagit de cele originale) , jante pe 18 originale (detroit sau cele de ed30 bbs in Y ) , o pompa de benzina apr (daca este cazul) ... turbo k04 si injectoare s3 ...

Masina are arcuri mai joase si este f rigida cu jantele de 17" ... dar optic arata f bine ...

Interiorul nu este perfect ... trebuie sa umblu putin pe la manerele de usi , butoane sa le inlocuiesc ...

Dotari : piele integral

bi-xenon

plafon negru

trapa

footweel lights

radio-cd model american(urat foc ) - vreau sa-l schimb cu un rcd-rns510 depinde ce oferta prind cand o sa fie buget pt asa ceva

volan cu comenzi

surpinzator pt modele din state...are climatronic

pics :

post-9521-0-06620700-1298116608_thumb.jp

post-9521-0-18956900-1298116615_thumb.jp

post-9521-0-43623500-1298116621_thumb.jp

post-9521-0-24498700-1298116627_thumb.jp

post-9521-0-71778100-1298116634_thumb.jp

post-9521-0-89740300-1298116640_thumb.jp

post-9521-0-62896800-1298116653_thumb.jp

post-9521-0-96344500-1298116660_thumb.jp

post-9521-0-76670900-1298116665_thumb.jp

Link către comentariu

welcome!

E faina culoarea si mai putin pretentioasa ca cea neagra.

Ai grija de ea si te asteptam sa ne prezinti viitoarele modificari desi stiu ca este o perioada nasoala pt toata lumea

:icon_thumright:

Link către comentariu

da asa e , dar ne descurcam noi ... se amana pana dupa primavara upgrade-urile ... sper sa primeasca macar o admisie, evacuare si un soft ...

Modificat de MateiWmW
Link către comentariu

asa am cumparat`o cu ea de EU ... nu stiu , probabil a fost troznita in fata , proprietaru mi-a zis ca a agatat o bordura cu ea si cand a dat inapoi a rupt`o ... oricum dupa incidentu cu bara spate , am vopsit si buza fata , pragurile si spoileru spate in culoarea masinii ... e mai frumos asa gti-ul

Link către comentariu

multumesc , intradevar e o placere sa conduci un model de gti/ed30/r32/audi s3 de restu nu mai zic...

Link către comentariu

Nu te-a gandit sa iti cauti si cealalta fusta de GTI (de vine sub cea actuala ? Vezi in topic la masina mea, daca nu sti despre ce vorbesc.

Cred ca ar arata bine daca ai vopsi-o tot neagra. Sau eventual fusta de ed.30 sau vortex :D

LE: Taie cumva suportul din grila unde a fost GTI :D

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Bine ai venit

arata f bine masinutza ta spalata..aproape sa nu o recunosc :)

cati mai multi km fara evenimente :Driver:

Link către comentariu

Foarte frumos GTI-ul (pacat totusi ca nu mai are barile de U.S.A. din cauza berbecului care te-a lovit), dar oricum e foarte misto masinuta. Sa o stapanesti sanatos, fara alte incidente! :D

Link către comentariu

multumesc multumesc , trebuie sa o pun la punct dpdv estetic :) tehnic e super , urmeaza in 5 k km un schimb de ulei motul + filtre ... am mers 10k km cu castrol slx powerflow ... vreau sa vad cum o sa fiu cu motul ...

Link către comentariu

multumesc :) o sa o fac eu si mai frumoasa ... a am uitat...sper sa ii fac rost si niste stopuri de r32 pe led OEM ... sper...dar sunt cam scumpe la 300 euro cu tot cu transport pe ebay ...

Link către comentariu

inca un baiat care dupa un bmw seria 5 E60 ("sprancenat") a ales un GTI (join the club)......intradevar GTI iti ofera satisfactie totala in condus.....e o masina speciala....

sa te poarte sanatos.....fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

Intrebare:intr-o poza cu interiorul,vad la volan pe partea stanga 2 manete,gen semnal si dedesubt tempomat ca la passat?e vreun feature us spec?sau a iesit poza cu tremurici?

Brgds

Link către comentariu

e maneta de tempomat sub cea de semnalizare , probabil e us spec cu tempomatul sub semnalizare ...

ms pt urari corado , lafel si tie ! super masini ai :)) poate ne vedem odata la intalniri sa le vedem pe viu

Link către comentariu

am si eu o intrebare ... geamurile mele au o tenta albastra , e vreun tip special de geam la vw sau ?

Link către comentariu

:huh:

e maneta de tempomat sub cea de semnalizare , probabil e us spec cu tempomatul sub semnalizare ...

ms pt urari corado , lafel si tie ! super masini ai :)) poate ne vedem odata la intalniri sa le vedem pe viu

la mine tempomatul e ca la cele europene... :huh:

Link către comentariu

ai spalat-o in sf :) altceva...

acum ca o ai de ceva timp poti sa ne spui o comparatie cu vechiul bmw pe care l-ai avut :blah_:

Link către comentariu

mie unu nu imi pare deloc rau de trecerea la gti ... 5-ul e o masina extraordinara dar la taxele de acu si intretinerea pe care o cere o astfel de masina , mi se potriveste mai mult gti-ul , mai ales ca sunt student . La consum sunt pe acolo amandoua cu un plus la gti cand merg tare , in rest la mers normal sunt cam egale.

Comfortul unui seria 5 nu poate fii batut de niciun vw (decat phaeton) aici se vede diferenta intre cele 2 marci , la materiale , izolari , am mers cu bmw-ul 1 an si ceva o gramada si nu aveam niciun greieras , in gti se fac auziti la fiecare gropita :)

Motorul era un monstrulet ca si cuplu 500nm si 231cp .. cred ca unul din cele mai bune motoare diesel dintre marcile premium , cu valente sportive (suta in 6.8s si vmax 248km/h, masina avand o masa proprie in talon de 1600 sau 1650kg) si cu un sunet foarte frumos pt un diesel. Cutia automata facea toti banii (ii duc lipsa acum la gti) . nu am cuvinte urate de spus despre bmw ... cu siguranta o sa revin la aceasta marca pt ca mi-a lasat o impresie f buna ... dar nici nu imi pare rau ca am revenit la golf mai ales ca e GTI (un fel de "vis implinit"). recomand pt sportivitate combinata cu lux bmw :) nu imi dati in cap ... si pt distractie GTI-ul ! te unge pe suflet cand urca in ture si auzi cum urla :D

Modificat de MateiWmW
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!