Jump to content

BORA VARIANT 1.9 TDI SILVER

Edy_magirescu

Postare recomandată

Arata bine Bora :icon_thumright:. Am vazut-o ieri prin Sudul Moldovei.

De ce nu lipesti numerele cu banda? Si sa dai jos literele de pe haion ? :rolleyes:

Spor la modificari.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pfff....a trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic pe acest topic.Ca si noutati,la masina am mai facut urmatoarele; s-a inlocuit parbrizul care era fisurat,s-au schimbat discurile fata si placutele,Am inlocuit bateria cea veche cu una noua.Farurile au fost inlocuite cu un set Depo,cu lupa,in care am montat xenon h7 35w 4300k,pe faza scurta si pot spune ca e alta viata.Am trecut si la gumele de iarna,ca tot a venit anotimpul rece.Iar la interior am achizitionat un set de pedale+footrest model audi tt. In rest sa fie motorina si...drumuri bune.

post-25814-0-96470600-1351599443_thumb.j

post-25814-0-74264900-1351599457_thumb.j

post-25814-0-69057500-1351599471_thumb.j

Link către comentariu

faza lunga te multumeste?

azi am cumparat si eu un set din asta de la Depo si astept sa il montez pe masina.

Link către comentariu

Faza lunga nu e chiar spectacol, dar nu prea mai e cazul sa o folosesc.Fata de farurile vechi,ca si comparatie,bate cam ...70%(ma refer la faza lunga).Insa pe scurta,cu xenon e alta viata.Partea proasta la ele,ca sa zic asa....e, ca atunci cand se arde un bec e cam mult de munca sa il schimbi.Daca ai vazut,capacele din spatele farurilor sunt din cauciuc si e cam greu sa il repozitionezi,fara sa mai demontezi ceva pe langa.Ex; bateria in partea stanga.Toate cele bune.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Ne pregatim de schimbul de ulei...

post-25814-0-95785800-1360263010_thumb.j

post-25814-0-22879700-1360263109_thumb.jsi o poza cu interiorul dupa o baita...

Link către comentariu

Frumoasa bora...aceleasi faruri le am si eu...dar fara xenon deocamdata:D

Cat despre filtre...de ce nu ai luat tot la fel?

Drumuri bune;)

Link către comentariu

Multumesc,Laurentiu.De unde le-am luat,mi-au zis ca nu le au la fel pe toate,dar nu cred sa fie o problema.De cand am masina,am mai avut filtre care nu erau de  aceeasi firma si nu am avut probleme. Drumuri bune si tie :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 4 months later...
Edy_magirescu

Nu am mai postat de mult pe aici.Intre timp s-au mai adunat km...post-25814-0-45026200-1373220989_thumb.j si ne pregatim de un nou schimb de ulei...

Caut un stop stanga spate, oem, in stare buna si se pare ca e greu de gasit.Poate stie cineva unde as putea gasi...

de acest model este vorba...post-25814-0-95747000-1373221589_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 year later...
Edy_magirescu

Va salut stimati colegi de forum.A trecut ceva vreme, de cand nu am mai postat nimic pe topic.Timpul trece,kilometri se aduna,acum sunt 241 350.Urmeaza sa schimb discurile fata -spate cu placute,lichidul de frana,pivotii,rulmentul pe dreapta fata ,bieleta de directie cu capat de bara,uleiul si filtrele.Sper sa o pot rezolva pana spre sfarsitul saptamanii,cand urmeaza un drum pana la Constanta.

post-25814-0-22181900-1435599454_thumb.j

Modificat de Edy_magirescu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!