Jump to content

Audi A4 3.0 TDI quattro 6MT

bogdel.david

Postare recomandată

Buna ziua,

In primul rand va salut pe toti si vreau sa ma prezint pe mine si pe masina mea. Ma numesc Bogdan, am 21 de ani si asta este masina mea:

Audi A4 3.0 TDI quattro - 2005 - 90.000km reali (cumparata reprezentanta Audi Germania cu certificat Audi Plus la 76.000km)

Motor 3.0L V6 TDI 205 PS - 450 Nm - cutie manuala 6 trepte

Tractiune integrala permanenta quattro cu distribuire 50/50 a tractiunii

Argintiu metalizat

Faruri cu Bi-Xenon

Navigatie MMI cu DVD si 2 sloturi de card SD

Climatizare "bizonica" :lol:

Pachet iarna (scaune fata incalizte, duze spalator parbriz si far incalzite, oglinzi incalzite)

Pachet lumini (lumina ambientala, lumini sub usi)

Oglinzi electrice / oglinda retrovizoare heliomata

Tempomat (cruise control)

Jante 16 echipata cu anvelope iarna Vredestein Wintrac Extreme 215/55/16

Modificari aduse masinii:

Bara fata S-Line/S4

Grila S-Line

Difuzor spate S4

Finale Borla 2x2

Volan TT/R8 imbracat in piele/comezni pe volan

Ornamente interioare aluminiu

Modificari in desfasurare:

Superchips Stage 1 ECU upgrade 259 PS - 570 Nm

Suspensie Sport Eibach Pro-Kit Performance Suspension

Kit ambreiaj (daca o sa fie nevoie dupa ECU)

Eleron spate tip DTM

Iluminare interior/exterior LED

Jante 18" OEM Audi (cine are de vanzare astept oferte)

Capace oglinzi S4 cromate (daca le-as pune pe cele originale de aluminiu mat nu s-ar observa nici o diferenta, masina fiind argintie)

Geamuri fumurii

Si iata pozele :D

post-75754-0-42249400-1297950840_thumb.j

post-75754-0-97509000-1297950944_thumb.j

post-75754-0-79340500-1297950957_thumb.j

post-75754-0-85840500-1297950964_thumb.j

post-75754-0-01253800-1297950975_thumb.j

post-75754-0-51289700-1297950986_thumb.j

post-75754-0-65980300-1297950994_thumb.j

post-75754-0-83594300-1297951001_thumb.j

Link către comentariu

Foarte tare masina si modificarile facute/pe care le ai in plan. Daca mai avea si piele era divina rolleyes.gif

Imi place ca ai pus Sline in grila si nu S. Succesuri icon_thumright.gif

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, felicitari.

Certificatul Audi Plus este "Audi Gebrauchtwagen plus" o etichetare a masinilor second pentru care AUDI garanteaza conformitatea si starea tehnica perfecta. In general e vorba de masini cu 1-2 ani, inca in garantie sau cu o stare tehnica ireprosabila.

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri :)

@iepumare: da,in general Audi Plus este pentru masini destul de noi, inca in garantie. Insa masina mea a fost folosita doar de cei care lucreaza la Audi, un fel de company car, si nu a avut niciodata un proprietar pana la mine, decat pe cei de la Audi.

Si inca ceva, masina a fost cumparata in 2007 pentru tata, insa el fiind fan Mercedes nu mers cu ea si a stat in garaj pana in 2009 cand mi-a dat-o mie :)

Link către comentariu

Superba masina. Dar te rog sa renunti la ideea cu capacele cromate. La o asemenea masina nu merita sincer.

Link către comentariu

Nu stiu atunci ce sa fac, mai era o idee sa imi pun unele negre, dar nu cred ca ar merge, mergea daca aveam grila neagra si ornametele laterale tot pe aluminiu :(

Link către comentariu

Multumesc tuturor de aprecieri :D

Prima modifucare la coada e suspenisa, o sapostez niste poze cand o pun :)

Link către comentariu

Nu pot spune ca nu imi place, e extraordinara.

Dar...eu la a mea am semnalizarile din far tot argintii... Merita sa faci aceasta modificare minora la masina ta. Nu stiu care e secretul dar cred ca becurile ofera acea tenta portocalie.

Daca ii pui folie, e "necesara" o camera ptr marsarier si in acelasi timp poate si un DVD, ambele conectate frumos la RNS-ul din dotare :P

Nu stiu daca ai senzor de ploaie si lumini dar daca vrei iti pot da sfaturi ptr montare. E simplu si merita.

Multi km fara probleme :Driver:

Link către comentariu

Foarte frumoasa ! Sa o stapanesti sanatos ! Dupa mine, motorul asta nu prea se preteaza cu o manuala, dar ... poate e doar parerea mea :)

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri :)

@costelzb: semnalizarea argintie vine cu modelele S-Line sin fabrica, o sa ma interesez sa vad cat costa aceasta modificare :)

Si legat de camera de marsarier, o am si pe asta in plan, numai sa termin cu cele care le am de facut pentru vara (suspensie si jante) si dupaia trecem si la interior. Pentru RNS am in plan TV Tunner,DVD si camera de marsarier.

Si legat de senzori, am si de lumina si de ploaie si am si tot pachetul de lumini cu lumina ambientala,lumina la clantele usiilor,lumini sub usi si la picioare :)

Multumesc mult pentru sfaturi si o sa tin cont de ele,numai bine :)

@VWladone: inteleg ce vreau sa spui, dar pana la urma tine de gusturi, mie unu imi place mai mult manuala pentru ca simt masina mai bine si un punct forte este ca pot sa ii fac ECU upgrade, daca era automata atunci era mai aiurea datorita cutiei care este destul de fragila la modificari de genu. Dar sa nu crezi ca nu injur si imi doresc din cand in cand sa fi avut automata cand stau bara la bara in trafic :))

Ceea nu stiu e daca pe modelul asta cutia este CV sau manumatica (tiptronic)

Link către comentariu

Superba, are tot ce vrei de la o "sportiva de oras", si e aranjata cu bun gust. Mie mi-ar di placut si combi/avant!

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri :)

Si avant-ul este frumos, o bun alternativa la SUV-uriile ca nu merg off road si se plimba pa bulevardele noastre, insa ca spatiu imi este suficienta, deci un avant nu ar fi justificat pentru mine :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!