Jump to content

Golf V 1.6 FSI

oitzza_neagra

Postare recomandată

Buna tuturor, sa ma prezint intai pe mine, ma numesc Ioana si de curand mi-am cumparat prima masina si anume un Golf V 1.6 FSI din 2007.

Masina are in jur de 67000 de km, BC+, tempomat, airbag, aer conditionat, jante aliaj, servo-directie, inchidere centralizata, geamuri electrice, comenzi pe volan, cotiera si cam atat stiu eu. Sunt la inceput cu masina si inca mai descopar lucruri noi pe la ea :vaidecapulmeu: .

Ma gandesc daca sa pun folii pe geamuri sau nu.

Atasez si 2 poze cu "copilul" meu.

post-85998-0-34183500-1297793682_thumb.j

post-85998-0-76448200-1297793697_thumb.j

Link către comentariu

Buna Ioana si bine ai venit printre noi!

Ai o masina foarte frumoasa cu un motor care se misca foarte bine,imi place mult la ea ca are fustele si bandourile vopsite in culoarea masinii. Asteptam mai multe poze si impresii. Sa o conduci sanatoasa!

Link către comentariu

Multumesc.

Inca ma acomodez. Inainte mai conduceam un logan si saltul de la logan la golf a fost...WOW. Voi reveni cu poze.

Link către comentariu

Buna.ai o masina foarte frumoasa.sa o stapanesti sanatoasa, sa ai grija de ea...trebuie sa fii mandra de asa o masina superba

Modificat de CzRsss
Link către comentariu

Buna Ioana, bina ai venit pe vwForum! Ai o masinuta absolut superba (imi plac foarte foarte mult jantele si pachetul individual), rosul o prinde foarte bine cu bandourile si fustele vopsite in culoarea caroseriei. Sa stapanesti masinuta sanatoasa, fara incidente si numar nelimitat de km! Si da pune-i folie pe geamuri, ii va schimba aspectul si iti va si tie mai comod in interior (cand e soare mult afara).:Driver: safe! :)

Link către comentariu

foarte frumoasa masina. aproape identica cu a mea!!! doua roscovane!!

Modificat de cip12cip12
Link către comentariu

Ma bate gandul sa-mi pun folie pe geamuri,mai exact 73% pentru geamurile laterale fata si 5% pentru geamurile laterale spate + luneta, dar stau si ma gandesc ca in mai trebuie sa-i fac ITP-ul si nu stiu daca o sa am probleme. Adica n-as vrea sa pun folie acum si peste 2 luni sa o dau jos :).

Ati avut probleme la ITP cu folia pe geamuri sau cu capetele de creta?

Link către comentariu

Daca e autorizata nu ai de ce sa ai probleme. Prezinti certificatul de autentificare RAR pe care-l primesti la montarea foliei si asta e...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 1 month later...

ehe ... iote inca un FSI mkv .. frumos dar vrem ceva foto mai detaliate ... Bine ai venit printre noi ;) !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
oitzza_neagra

Buna,

Din pacate masinuta a fost zgariata de un trecator, ca sa nu zic altfel... De fiecare data cand ajung pe la facultate pe langa faptul ca gasesc foarte greu loc de parcare in zona respectiva, incerc s-o parchez in asa fel incat sa nu deranjez pe nimeni dar se pare ca nu e suficient. Zilele trecute am gasit zgariata portiera din dreapta.

Acum ma gandesc daca s-o las asa pana se mai strang si s-o fac pe casco sau sa incerc sa-i fac ceva acum.

Link către comentariu

mda ... tot mai multe "specimene" dintr`acestea ne invadeaza! nici a mea nu a scapat de zgarieturi cu toate ca noaptea o tin garaj ... daca ai casco : go for it ! daca nu depinde de bugetul tau ;) ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!