Jump to content

Golf MKV 1.9TDI =TUR=

tur

Postare recomandată

sensation masina

arata foarte bine...intrebare:pe cat sunt jantele?,ce greutate au,nu trage putin mai greu masina acum?

O vad si eu live pe la vreo intalnire saptamanala?:)

Link către comentariu
  • Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tur

97

• lucian_90tud

15

• Yasmin

15

• The_Ego

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am si eu o mica intrebare: la un build de genul - nu te tenteaza un sticker bomb? :)

Eu as fi interesat, in principiu, ma gandeam ca poate mai gasesc inca 2-3 entuziasti si punem cate ceva la cale..

Link către comentariu

Calin, eu cred ca e chiar cel mai frumos golf 5 de pe forum !

Multumim pentru imagini, domn inginer :icon_thumleft:

Link către comentariu

:) Sincer va multumesc pentru aprecieri. Eu nu cred ca ca e printre cele mai frumoase, dar na, daca pe langa mine, si ceilalti bolnavi de "golf" o aprecieaza ( recte voi :P ) inseamna ca e pe drumul cel bun si asta nu face decat sa ma bucure.

@justbeck: jantele sunt pe 17, 8.5 si 9 - latime. nu sunt grele deloc, nu stiu sa-ti spun o valoare a greutatii, dar te poti juca cu ea cum ai face cu o gantera fara prea mult efort. Cu anvelopa e destul de grea. Ba da.. si masina trage mai greu ca acceleratie, cat si servodirectia nu mai e asa sensibila, dar...rabda baba la frumusete:P

Sigur o sa o vezi si live pe la vreo spontana. Din nefericire, duminica, cand se tine saptamanala vwforum, eu sunt la intalnirea saptamanala a unei alte mici comunitati vw din care fac parte.:D

@Araym: nu prea ma mai pasioneaza stickerele in general, am avut o foarte scurta perioada in care as fi vrut niste stickerbomb la interior, dar mi-a trecut. vreau sa renunt si la cele de pe luneta ca mi se par prea mainstream si m-am plictisit de ele.

Va multumesc din nou pentru aprecierile legate de masina si va doresc tuturor numai bine si bafta cu masinile. :beer:

Link către comentariu

Ti-am mai zis si iti zic si acum: superba masina! Te felicit pentru tot ce i-ai facut si pentru faptul ca ai modificari de calitate si cu gust!

Daca mai tineam Golful si mai investeam in el, iti faceam concurenta (glumesc). :blah:

Link către comentariu

Salut TUR. Desi stau in Pitesti de 6 ani trebuie sa recunosc ca nu am vazut Golful tau. Sa imi fie rusine :)) Foarte frumos si curat :salut:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Si sa mai anim putin topicul, cateva poze de la meeting-ul de Duminica de la Baneasa.

post-74757-0-90463800-1336407883_thumb.jpost-74757-0-04584000-1336407895_thumb.jpost-74757-0-24515500-1336407904_thumb.j

In plus, sambata care a trecut, l-am convins pe tata(Passat B6) sa facem schimb de plafoniere => acum am lumina ambientala si butoanele luminate:D

Link către comentariu
lucian_90tud

Tare fericit mai esti cu plafoniera :D

Nu ai mai montat fusta de Young?

Link către comentariu

Looking great :icon_thumleft: . De ce vrei sa schimbi jantele? :(

Link către comentariu

@Lucian: da chiar sunt fericit cu plafoniera:) multumesc pt ajutor; colegul de facultate care a reparat-o a avut niste problema cu masina lui weekend-ul asta si n-a apucat sa o vopseasca, e o treaba de 2-3 zile pana o urc pe masina.

@The_Ego: ca o wheel whore ce sunt, de plictiseala si in plus, vreau 18 ceva oem sau bbs/oz sa pun 225/40 sa merg legal, dar cred ca vara asta raman RH-urile, ca incep sa ma re-indragostesc de ele:D

Link către comentariu

Foarte tare masina. Stii cumva codul de culoare de pe janta verde?

Link către comentariu

nu...e vopsita cu un spray de vopsea cauciucata. e a unui prieten care are o mini colectie de jante in garaj :)

Link către comentariu

Misto masina Andule , am stat de am admirat-o cand am ajuns in Bucuresti :D .

Bafta cu ea si ma bucur ca iti plac pozele :P .

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@circoloco&rulez: multumesc :beer:

+ inca 3 poze:

* Ultima e facuta de colegul Calin. Thanks bro' :*

post-74757-0-14461900-1336488279_thumb.j

post-74757-0-61713000-1336488285_thumb.j

post-74757-0-53423900-1336488293_thumb.j

Modificat de tur
Link către comentariu
alexanderdj

Ti-ai revopsit fusta spate sau arata tot asa de parca ar fi data cu bronz? :)

Frumoasa masinarie! Ne-am intalnit mai acum 3 saptamani la o spontana, nu stiu daca ma mai tii minte.

p.s. Ti-ai facut casco pana la urma? :D

Link către comentariu

Ba da urata mai e masina asta......:)))

Ma bucur ca iti sunt sursa de inspiratie la 1 singur lucru,ca la restu pieselor exterioare de pe masina tu esti sursa mea.....:P

Link către comentariu

Cu placere nenea...la asa masina cum sa nu fac poze? :D :icon_geek:

Link către comentariu

Frumoasa tigaie ai ma gustere.... Ai vazut ce se uita lumea la noi azi?:))Poate ne vedem diseara ca stiu ca nu ai treaba cu picior-ball-ul:))

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@ alexander: te tin minte, nu nu mi-am facut, inca sunt la stadiul de calcule daca merita sau nu

@ yasmin: :lol: invidiosule

@ soso: mi-e ca se uitau ca ne-au vazut cu numere de AG ceva de genu : "uite-i si pastia dupa ce ca sunt de Arges mai sunt si doi"

O poza de pe meleagurile Politehnicii:

7182101304_fd735700a5_z.jpg

Momentul asteptat de mine din Noiembrie 2011 si anumie remontarea spoilerului de Young ( + "STDCI"-ul unui bun prieten):

7182100758_0dc5ce01b7_z.jpg

7182100466_7ef1aef8c0_z.jpg

*Bonus pic: Stig fail

7182100124_7ef0eeb1ef_z.jpg

*** MINI-POLL: Ce ziceti, sa refac stalpisorii dintre grilele barii fata negri, sau sa ii las asa?

Modificat de tur
Link către comentariu

Eu zic sa ii faci inapoi negri, dadea parca mai bine.

Oricum si asa masina este extrem de frumoasa.

Link către comentariu
lucian_90tud

Eu zic sa ii lasi asa:D . Ar merge sa faci ceva cu farurile alea :P . Macar unele mai negre (GT/GTI)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!