Jump to content

Golf MKV 1.9TDI =TUR=

tur

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tur

97

• lucian_90tud

15

• Yasmin

15

• The_Ego

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi s-a intamplat ce astept de ceva timp si anume am pus rotile de vara. Cam asa arata:

*La sfarsitul saptamanii viitoare o sa fie gata si spoilerul de Young si bara fata revopsita.

6861988162_f6b3072a01_z.jpg

7008102943_c2d308daa1_z.jpg

7008101879_624f8444dd_z.jpg

6861984588_4f6025d3a1_z.jpg

7008098787_c300fe4448_z.jpg

Link către comentariu

Hehe...depinde la ce te referi. Scotand motorul din ecuatie, a ta arata cel putin la fel de bine ;)

Link către comentariu

Bravo, andu ! Sincere felicitari si ai grija de ele :icon_thumleft:

O prezenta exotica. Dub safe :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Nice stance si bara fata clean.

I :emthup: this car.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Hai ca arata foarte foarte bine,eu sunt cu ani lumina in spatele tau!macar de as gasii cumparator la zw3-urile mele sa te depasesc putin macar la jante...:P

Link către comentariu

@iasmin : tre sa fie acolo undeva un dubber care vrea modulare frumoase la bani frumosi trebuie doar sa va intalniti:P

Multumesc baieti. Sper sa le tin cat mai curate si departe de borduri.

Si sper ca pana duminica viitoare sa fie gata si revopsit bara fata si reparat + revopsit spoiler. Numai bine tuturor.

Link către comentariu

Felicitari si din partea mea.Sunt dementiale jantele si imi place mult cum dau pe masina.

Drumuri netede si fara borduri iti urez.

Bafta

Link către comentariu

Arata f bine masina cu jantele astea si cu suspensia.. te-am vazut live prin dristor oprit in statia ratb

:emthup: :emthup: :emthup:

Link către comentariu

@tur foarte frumoasă maşina. Felicitări! Văd că e înmatriculată pe Argeş, eşti cumva din Piteşti?

Link către comentariu

@Paul: Multumesc, in Dristor stau deci e posibil sa o mai vezi pe acolo.

@PCR & Andrei: Multumesc.

@Energizer: Da, sunt din Pitesti dar sunt la facultate in Bucuresti. In vacante si minim un weekend pe luna sunt in Pitesti. Poate ne vedem la o tigara/samanta candva.

Numai bine :beer:

LE: 3 Poze profi. O sa pun si cu fata masinii cand o sa montez spoilerul de Young.

6874698924_4b8a0bf71e_z.jpg

7020802311_8d10ffd1da_z.jpg

6874696180_d47edd88de_z.jpg

Modificat de tur
Link către comentariu

Te-am vazut saptamana aceasta la Gara de Nord,erai langa superba ta masina......foarte frumoasa,foarte curata :)) si cu burta de asfalt....nu eram cu masina mea,eram pasager k altfel te plictiseam un pic :ceuameni: ...

Link către comentariu
Master_Blaster

Oau acum am vazut topicul tau. E superba masina. Arata super super bine lasata si cu jantele bleu.

Pune si o poza din spate ca sa vedem cat de ///===\\\ sunt rotile.

Link către comentariu

Mai dau si eu o parere, dupa ce am vazut masina live si am si mers cu ea. SENZATIE!! Printre cele mai frumoase Golf-uri de la noi :D

Link către comentariu

Chiar ma uitam la pozele alea pe Flicker, cand le-ai pus pe celelalte, si ma intrebam de ce nu le-ai postat inca! :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!