Jump to content

Golf MKV 1.9TDI =TUR=

tur

Postare recomandată

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tur

97

• lucian_90tud

15

• Yasmin

15

• The_Ego

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte bine ti-au iesit jantele! Astept sa iti vad si eu masina la intalnirea aniversara. Mi-a placut mereu Golful tau.

Link către comentariu

@iceman & the ego - multumesc. si eu de abea astept sa le vad pe masina.

@andrei -si eu de abea astept sa vin la intalnire sa va cunosc personal. Multumesc de aprecieri, ai sa vezi ca in realitate nu e cine stie ce, fata de poze:P. Pentru mine golful tau a fost o sursa de inspiratie, mai ales din spate :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pai trebuie sa arate bine si in realitate, ca doar nu faci poze la alta masina :icon_thumleft: .

Link către comentariu

In realitate e o caruta....... :))))))))) hai ca arata bn fata de poza aia de pe facebuci asa arata mai cum trebuie is curios cat de bn va da si pe masina!

Ps:"daca vrei facem schimb iti dau masina mea si u imi dai carutza ta si zicem ca suntem chit k?te las chiar daca vrei sa pastrezi si zw 3-urile!

Modificat de Yasmin
Link către comentariu

:)) al meu, oricat de atractiva mi se pare caruta ta, nu renunt la sunetul de tractoras pentru fasaitul de benzinar:P

Link către comentariu

da ma...sunt bine...ti-am dat materie prima calumea..sa pui o lumanare la vii

app...sa gasim pe cineva sa ne inroseasca stopurile...cica lac cu vopsea rosie..acum dracu stie de o sa iasa:)))

Modificat de vladucu
Link către comentariu

asa vlad take all the credits:))

eu nu vreau tati folie rosie. mie imi plac triplele mele r-32 home made:D

Colegu Iasmin le are vopsite rosu rosu "ca cocosu" poate te ajuta el cu niste info.

Link către comentariu

Aseara masina a primit un CD/Mp3 Player JVC. Stiu ca pe partea estetica e un downgrade dar... rcd 300 al masinii deja imi scotea peri albi... butoanele rotunde rupte, nu citea decat ce cd-uri dorea dumnealui, unele nici nu le mai dadea afara. Asa ca din pct de vedere al calitatii sunetului si al volumului de muzica pe care pot sa il accesez fara sa umblu la torpedo , este un mare upgrade.

*Rama este provizorie, pana am bani sa-mi iau una din aia cu sertar. Si o poza:

6640594565_acd216912a_z.jpg

Link către comentariu

Iti dai seama ca mi-ar fi placut ceva OEM. In vara aveam banii stransi pentru RCD 510 si volan de gti dar s-au dus pe suspensie, distantiere, inele centrare, montat cauciucuri, si vopsit chestii pe la exterior... Acum parca imi pare rau, cand ma gandesc ca pana la urma eu stau la volan nu in afara masinii, si sunt importatnte si astea.

In orice caz, am stat si am cantarit situatia, si e un compromis estetic pe care mi l-am asumat(urasc atat de mult rcd-ul vechi incat nu mai conteaza aspectul:)) ). Oricum, vorba proverbului "Casa parinteasca nu se vinde", RCD-ul o sa il pun frumos intr-o cutie si il tin pentru cand ma plictisesc de aspectul AM al bordului, sau cine stie pentru cand o sa vand masina. Numai bine

Modificat de tur
Link către comentariu
Acum parca imi pare rau, cand ma gandesc ca pana la urma eu stau la volan nu in afara masinii, si sunt importatnte si astea.

Asta e exact parerea mea,cel putin eu am facut 90% din modificari in interior,pentru confortul meu psihic.

Spor!;)

Link către comentariu

Stii cum e, poate la mine e si o chestie a varstei . Imi place cand lumea intoarce capul dupa masina. Numai bine. :beer:

Link către comentariu

Chiar vor intoarce privirile :icon_cheesygrin: , cu jantele + suspensia aceea efectul este garantat. Asa ma gandesc si eu daca merita sa dau diferenta de 300e pe un RNS510 sau sa iau arcuri, distantiere de banii astia, poate chiar niste praguri, daca mai pun bani.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 1 month later...

Update la roti. Azi am transformat capacelele jantelor. Final countdown pana vine primavara oficial. Poze

6847601417_d7b7115fda_z.jpg

6847589439_ffc82fd497_z.jpg

Link către comentariu

Bravo ma..e bines:>:>..

Dar de curatat cand ai de gand?

In loc sa faci jantele...Schiezi intruna...cazi intruna:))))

Link către comentariu

Sunt RH, nu-s porsche din cate stiu eu, dar nu ar arata rau nici pe un Porsche 911 mai ol'school.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

FATAAAA, mai traiesti? Mai da si tu un semn cand existi prin Bucuresti. Ai pup iu! Frumoase jante ti-ai facut!!

Link către comentariu

:)) maine vin in bucuresti. Daca vrei sambata sa ne vedem la o cafea o tigara o nebunie, st numai al tau:p ne vbim pe mess

@the_ego: din cate stiu eu, zw1 a fost pus oem pe 911 o generatie mai veche (poate nu st chiar zw1 facut de rh dar sunt identice)

Link către comentariu

Corect, au fost puse si pe Porsche acum am descoperit, my bad, insa doar zw1 pe 18".

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!