Jump to content

Golf MKV 1.9TDI =TUR=

tur

Postare recomandată

arata foarte bine masinuta, dar eu personal nu as face sigla vw din fata neagra pe masca tot neagra iar jantele cred ca ar arata super in alta culoare,

in rest spor la modificari

Link către comentariu
  • Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tur

97

• lucian_90tud

15

• Yasmin

15

• The_Ego

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

@sunpall stii povestea cu gusturile; jantele ce-i drept si eu le vreau alta culoare dar nu am luat o decizie. Multumesc si tu ai o masina superba pt care te invidiez:)

@lucian... Stiu. Poate daca imi ies pasentele o sa vina ala de gti sau farurile oem cu xenon depinde ce imi pica mai bine

Link către comentariu

da corect, gusturile nu se discuta, poate live chiar arata bine dar in poze nu-mi place

mersi ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salut,

ma tot uit cum ti-a iesit tie fatza, cu grila neagra si partea de jos neagra si stau in dubii :)) nu stiu daca s-o las asa cum am facut-o sau sa mai bagam o sesiune de body painting si sa o fac ca la tine :) sau cazul ideal sa ma innoiesc cu o bara de gti.

oricum imi place cum a iesit ! dar fiecare cu stilul si cu ideile lui de tuning !

spor in continuare !

Calin

Modificat de kalinu
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Foarte misto stickerele. I like this :emthup:

P.S.: Ai stickerul cu i hate speedbumps intr-un format special pt imprimare? ca eu am gasit doar jpeguri si nu prea merg imprimate calumea :banghead:

L.E.: Din fata arata mult a Golf 6 :lol:

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

pfff nu... l-am luat gata facut de la cineva, daca vrei iti dau detalii pe privat, sau daca il cauti pe net, sa fie in format vectorial (corel). :icon_thumleft:

Link către comentariu

Foarte misto stickerele. I like this :emthup:

P.S.: Ai stickerul cu i hate speedbumps intr-un format special pt imprimare? ca eu am gasit doar jpeguri si nu prea merg imprimate calumea :banghead:

Da-mi mie pe mail poza si ti-o vectorizez eu.

Foarte tare masina, dar e ceva ciudat la grila aia... Fac un PS maine si-ti arat la ce ma refer.

Link către comentariu

Daca te referi la grila centrala, dintre faruri, e cea oem a masinii, vopsita cu spray negru mat :icon_thumleft: nu inteleg la ce te referi, astept sa ma lamuresti :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Nu, la cea de jos ma refeream. E o mica "buza" care iese putin in afara. Nu am decat Paint pe laptopul asta si mi-e lene sa scot iMac-ul din cutie sa folosesc PS asa ca sper ca intelegi :)

post-12783-0-85290500-1315848721_thumb.j

Link către comentariu

Aaaa, da ai dreptate. Ala este un colant negru mat de foarte proasta calitate (5lei metrul) pe initial il pusesem ca sa vad cum arata cu stalpisorii aia mici dintre grile negri, si din lene nu l-am repus cum trebuie.:D

Link către comentariu

Ieftin, neieftin, Masina arata genial. M-am chinuit azi sa te prind, dar cand te-am prins urcai deja pe pasaj si eu mergeam in directia opusa:) Superba masina ai. Vino si tu pe la intalniri seara, sunt extrem de curios de suspensia ta, cum functioneste, sa stiu daca imi iau si eu sau strang bani pentru air-ride!

Link către comentariu

Salut...vad ca masina e inmatriculata in Arges, asa ca vine si intrebarea mea:

Unde ai activat coming home, etc..?

Link către comentariu

Pt soso: Eram in graba, cu tata in dreapta, desi as fi vrut sa o las incet ca sa iti admir si eu jucaria:D Legat de intalniri, fac parte dintr-un club ale caror intalniri se suprapun de obicei cu cele vwforum, dar o sa trec si eu pe la cateva intalniri ca sa va cunosc mai bine:d Plus ca in vacanta am stat la pitesti, de abia acum cand incepe scoala revin la bucale:D

Pt alesro: Salut, toate cele posibile din vagcom sunt activate de un coleg de forum, in bucuresti, + cateva facute de mine personal cu vag-com ul din dotare. Din nefericire am ars interfata, ca ti-as fi activat cu mare drag tot ce as fi putut. Stima

LE: soso, din ce am vazut la masina ta, ai si tu microbul asta stance, low, dub, poke stretch etc. asa ca strange bani de airride ca sa rupi gura targului. am vazut pe ebay.de airride de la G.A.S second-hand pt MK5 la 1500E

Modificat de tur
Link către comentariu

daca strang bani si imi iau air-ride, HELLAFLUSH vreau!!!! ne auzim intr-o seara, eu sunt la Campulung acum, la inceputul lui Octombrie revin

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mai sterg praful de pe topic. Masina este de cateva saptamani bune in winter mode (roti de iarna, spoiler fata stock).

Spoilerul fata de young a suferit un accident, din care a rezultat un mic puzzle, asa ca a fost reparat si acum asteapta primavara sa fie pus la loc.

Mai trebuie sa reglez suspensia tot pentru iarna... probabil o sa o ridic la maxim atat cat permite reglajul.

Pe langa asta, azi jantele RH au plecat le reconditionat(reparat buza julita, re-polish - sper eu "mirror", si revopsit - aveti un mic teaser mai jos despre jante si masina)

air-max-1-metallic-silver-turquoise-01a.jpg?w=500&h=350

post-74757-0-96500500-1322766259_thumb.j

post-74757-0-32823900-1322766344_thumb.j

Link către comentariu

Fataaaa!!!!! Ai ridicat-o? Nu-mi dau seama... Arata bine si in wintermode. THE WHEEL COLOR IS A TOTAL WIN!!! Poate ne vedem saptamana asta mai schimbam o vorba doua.... au aparut si la mine chestii noi! Sa auzim de bine, Andule!

Link către comentariu

Sigur ne vedem zilele astea, vreau sa-ti vad "fata" noua. Nu am ridicat-o ca mi-a fost lene dar o ridic cat de curand. oricum... wintermode sucks

ps: scriu de la campulung:p

Link către comentariu

in aceeasi nuanta vor fi vopsite si capacele de la oglinzi si(probabil) interioarele de la emblemele vw.

@rave stickerele toate vor fi date jos la ptimavara si daca mai pun altele vor fi toate aceeasi culoare ca jantele.

@radu multumesc.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Nu am reusit sa le fac tiffany blue. Culoarea e Oriental blue de pe corsa, dar rezultatu e superb dupa parerea mea.

6589642481_1fe805306c_z.jpg 6589633675_bdb83cbe83_z.jpg 6589626351_fd188e1f42_z.jpg6589620301_b9cccff7c6_z.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!