Jump to content

Golf MKV 1.9TDI =TUR=

tur

Postare recomandată

Lucian, era invers, eu comandasem de 50 dar pe masina am 55.

Andrei, ti-am dat PM... desi nu cred ca te ajuta prea mult.

Legat de poze, acum sunt in sesiune ca de... n-a venit sfarsitu lumii... dar a inceput sesiunea - tot pe acolo. Eu Miercuri ajung acasa si o sa ma ocup de masina, deci cam pe atunci - miercuri / joi. :D

Link către comentariu
  • Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tur

97

• lucian_90tud

15

• Yasmin

15

• The_Ego

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

arata foarte bine .. abia astept sa o vad lasata si de fata :D

Link către comentariu

eeeh, parca incepe sa fie ce trebuie masinuta :P, bv

Link către comentariu

La el o inceput ca si melcu..si deodata a trecut la viteza unui melc cu alt melc sub capota..........;)))))hai inginere...daca e careva un model pentru studentii de pe forum esti tu akm.......:P

Link către comentariu

:)) Am avut o tentativa de 3 zile sa ma las, fara succes.

Sa zicem ca norocul a tinut cu mine... si cineva acolo sus a vrut sa imi indeplinesc "task"urile de pe lista de dorinte cu masina :))

Link către comentariu

ce spoiler young ti-ai luat? poti sa-mi dai detalii pe PM te rog !? ... Masinuta arata pericol ;) ...

Link către comentariu

davides, ti-am dat pm. Daca te mai pot ajuta cu ceva, ai id-ul meu de mess in profil. :D

Link către comentariu

Asa informatii utile, si voi nu vreti sa le faceti publice..:D

Link către comentariu

Daca tot sunt in sesiune, macar sa fac ceva... azi am montat suspensia fata( mai trebuie reglata...e cam sus), praguri si spoiler.

Tot azi am cumparat si cotiera oem cu (virgula) consola centrala si tubulatura pentru climatizarea in spate.

*Daca ma poate ajuta cineva cu un link pt DIY montare cotiera... dau o bere cu prima ocazie:d

Poze:

post-74757-0-36400500-1306443663_thumb.j

post-74757-0-98287700-1306443688_thumb.j

post-74757-0-58470800-1306443724_thumb.j

Link către comentariu
lucian_90tud

Frumos, frumos :icon_thumright: . Acum invata pentru sesiune :blah_: .

O resoftare ceva nu ii faci? Ca sa tragi mai usor dupa tine jantele de 17 :D

Link către comentariu

Foarte furmos a iesit , bravo icon_thumright.gificon_thumright.gif

Mi-ar placea sa " iti calc pe urme " acum.. sa vedem..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumos :), am vazut ca ai la vanzare rotile, ce s-a intamplat, te-ai saturat de keskinuri sau iti ating si tie? au ET destul de mic si vad ca sunt cam iesite

Link către comentariu

Nu. Ce-i drept, cu 3 in spate ating oleaca, dar nu merg cu 3 in spate decat in cazuri extreme. Le-am pus la vanzare ca m-am cam plictisit de el si mi-am gasit niste RH ZW1.

Link către comentariu

frumoase ZW1-urile frumoase si keskinurile, bafta :icon_thumright:

Link către comentariu

:) vecine frumos lucrata masina ! o tot admir prin fata pe la P15 si pe a ta si pe a lui Tibi si uite unde te gasesc ...

Modificat de VWladone
Link către comentariu

Pasiunea low&slow am inceput sa o dezvolt si eu in ultima vreme, desi pana recent habar n aveam ce inseamna. Am zarit masina ta prin regie acum vreo luna-doua cand am trecut intamplator pe acolo - era si vremea in care imi cautam jante. Evident ca nu am putut sa ma abtin in a o admira din toate unghiurile, dovada fiind modificarile cu bun gust pe care i le ai facut. Arata impecabil acum dupa etapa suspensie reglabila. Iti doresc multi km fara incidente, si sa ne vedem cu bine cand mai gasim ocazia. Ti as ura si 'drive slow' dar nu mai e nevoie. Take care, man ! :)

Link către comentariu

Mersi, si bafta si tie in tot ce iti propui cu micul "arhitect". Gasim noi ocazia sa ne si vedem. :icon_thumright:

Link către comentariu

Acum am vazut ca stai in Bucuresti cu masina cu tot. De ce nu vii si tu seara la intalniri??

Link către comentariu

Frumoasa masinuta!Sa te bucuri de ea!

Bafta la modding!

Link către comentariu

Azi am vopsit grila+emblema negru mat si am dus masina la polisat faruri:D

post-74757-0-53087400-1308088239_thumb.j

post-74757-0-64860100-1308088252_thumb.j

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!