Jump to content

Golf MKV 1.9TDI =TUR=

tur

Postare recomandată

De la ultimul post, s-au mai intamplat cate ceva pe la masina:

- folie llumar;

- retusat stopurile;

- bara fata "clean" + micsorat spatiu placuta inmatriculare;

- vopsit incuietoarea de pe hayon;

Saptamana de dupa Paste intra la vopsit: bandouri, manere, bara fata, bara+spoiler spate(daca ma poate ajuta cineva cu un DIY sau sfaturi legate de demontarea manerelor as fi recunoscator)

Saptamana asta comand suspensia reglabila, in speranta ca saptamana viitoare o montez.

Poze:

post-74757-0-05083200-1303152079_thumb.j

post-74757-0-17071100-1303152106_thumb.j

post-74757-0-69414300-1303152158_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tur

97

• lucian_90tud

15

• Yasmin

15

• The_Ego

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca ne ajuta cineva pe amandoi poate le avem deodata suspensiile............:X:X:X:X

Link către comentariu

Va comanda raceland coilover....raspund eu ca ingineru lucra la ceva desen tehnic...........:))))

Link către comentariu

@lucian - golul a fost umplut cu fibra de sticla

@sebip - ar fi fost mai distractiv daca proiectam suspensii.. dar pana atunci proiectez(e mult spus) rulmenti:))

Modificat de tur
Link către comentariu

Al meu...proiecteaza-ti niste rulmenti de presiune pentru bucse cap telescop......sa-i schimb si pe aia cand pui suspensia...........:P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Vopsit bara fata, bara+spoiler spate, bandouri, manere. + cauciucuri noi 205/45/17 pe fata.

Poze:

post-74757-0-81104900-1304372327_thumb.j

post-74757-0-16814300-1304372339_thumb.j

post-74757-0-51769500-1304372350_thumb.j

post-74757-0-07590900-1304372368_thumb.j

Modificat de tur
Link către comentariu
lucian_90tud

O da! :icon_thumright: Foarte bine arata. Suspensia pe cand?

Link către comentariu

Sa speram ca soon enough.......:P:P......pana una alta pune folie neagra acolo jos la stalpi aceia de la bara,intre grile....:P

Link către comentariu

@lucian Suspensia e comandata, doar ca cel de la care o iau cred ca e plecat din tara. O astept cu nerabdare.

@iasmin O sa pun da mi-e lene :))

Link către comentariu

frumoasa masina:D...modificata cu mult gust si nu dusa la extrem...spor la modificari in continuare si ce este cel mai important, multi km fara incidente:D

Link către comentariu

@schumy19 Multumesc pentru aprecieri si urari. La fel si tie

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, da f bine dupa ce-ai vopsit bandourile si manerele ;)

Link către comentariu

Jantele alea, stă beton beton pe ea.Mulţi km fără incidente.

Link către comentariu

Arata bine cu bandourile vopsite! Si cand ma gandesc ca atunci cand am vrut sa le vopsesc si eu, m-au combinat, ca nu va sta vopseaua....hmmmm. Mai tre' sa intreb si la altii!

Link către comentariu

@sebip Am avut si eu bandourile + manerele vopsite pe un Golf 4, n-are nicio treaba. Doar sa stie vopsitorul sa le pregateasca (mai ales bandourile). Trebuiesc smirgheluite pana raman perfect fine, date cu primer etc.

Link către comentariu

Exact, eu ca sa fiu impacat cu psihicu, le-am smirgheluit singur inainte, pana patina musca(asta la bandouri) si au iesit brici. In schimb, la spoilerul de gti, am facut cu masina de smirgheluit si eram in criza de timp asa ca nu am apucat sa fac cum trebuie si se observa porii aia sub vopsea.

In orice caz, daca e suprafata bine curatata, data cu fuller, primer si ce se mai da, tine vopseaua.

Link către comentariu

arata genial masina, de apreciat toate modificarile facute cu bun gust ! kid, i'm watching you :D

Link către comentariu

Arata foarte bine masina! Din spate seamana cu a mea. :blah_: O sa se schimbe radical aspectul dupa ce montezi suspensia.

Spor la modificari in continuare!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc de aprecieri baieti:D

In scurt timp iau si volanul de gti, sau praguri gti + prelungire fata de young...inca nu am hotarat.

Modificat de tur
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am renuntat la ideea cu volanul... motivul fiind ca nu am de unde sa iau capac de airbag. Asa ca am luat pragurile de gti, si spoilerul de young, care luni intra la vopsit.

Aaa, si era sa uit, a venit si suspensia care momentan e montata doar pe spate.(Au fost niste probleme cu dimensiunea amortizoarelor pe fata). In +, am colantat stalpisorii dintre grilele barii fata.

Un mic teaser, pana rezolv praguri+spoiler+suspensie fata, dupa care revin cu poze in detaliu. :blah_:

post-74757-0-91571600-1306021931_thumb.j

Link către comentariu

Imi place. :icon_thumright: Vreau sa vad cum vin pragurile vopsite pe argintiu. Da-mi si mie un PM cu pretul la fusta fata Individual si de unde ai luat-o.

Ce nu s-a potrivit la suspensia fata?

Spor in continuare.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
lucian_90tud

Suna bine noile modificari. Te misti repede.

Ai jefuit o banca ? :D

Hai mai repede cu pozele. Amortizoarele erau de 55? :(

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!