Jump to content

Golf MKV 1.9TDI =TUR=

tur

Postare recomandată

Man at work :))

Transformare spectaculoasa de la trantita cu jantele de 17" si stretch la Winter stance.

Ce buna e o suspensie reglabila :D

Link către comentariu
  • Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tur

97

• lucian_90tud

15

• Yasmin

15

• The_Ego

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce moaca de dorel ai cu salopeta aia. :))

Si :icon_thumleft: pt valeo dupa parerea mea sunt mai bune decat bosch.

Link către comentariu
  • 6 months later...
marius_magherca

Frumoasa masina! Sta drept dovada că te ocupi constant de ea. Vreau sa te intreb de unde ai luat tipsurile si cat au costat, daca ai avut de modificat ceva la toba oem pentru a le monta. De asemenea ma intereseaza cum ai remediat problema punctelor de rugina de pe la aripi. Multumesc!

Link către comentariu

Multumesc si scuze de intarziere. Tipsurile au fost luate de la Pilot, si au costat in jur de 350 lei, montaj inclus. La toba OEM nu s-a umblat, decat prin "retezarea" tipsurilor ei si sudarea acestora in locul lor. Rugine de la aripi a fost remediata prin schimbarea aripilor cu unele noi.

Intre timp, ca sa se mai duca praful de aici, jantele au plecat, suspensia la fel. Masina e stock dpdv al suspensiei. Si azi am pus noile jante, Indianapolis (sa ma corecteze cineva daca nu e denumirea corecta) 17"e. Pe langa asta, revizie, schimbat bucse, bielete si o flansa de amortizor, si masina inghite km :)

*Oglinzile si emblemele vor fi revopsite, nu raman asa:P

8616538236_1a0f144739_c.jpg
8615433373_a462aea35c_c.jpg

Modificat de tur
Link către comentariu

Ce schimbare. No more low si sticker-bomb. 

Arata foarte bine si asa, dar parca prea sus :P.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am renuntat la suspensie si la stretch-flush stance-related stuff, pentru ca era cam stresant sa merg cu ea asa, tinand cont ca o folosesc aproape zilnic, plus ca aparuse si monotonia.

I-am facut un fel de "Restore factory settings" doar putin upgradat in ceea ce priveste rotile :)

Link către comentariu

Pune macar niste arcuri sport si o sa fie ok + ca nu iti afecteaza confortul. :icon_thumleft:

Ai facut cu masina aproape la fel cum am facut si eu: suspensie reglabila + roti 17, apoi eu am trecut la arcuri sport si roti pe 17, apoi la roti pe 15, apoi vanzare. :D

Link către comentariu

@ Andrei, e foarte probabil ca si eu sa merg dupa acelasi grafic (mai putin partea cu arcuri sport care nu ma tenteaza). Am observat acum dupa ce am re-montat suspensia stock ca e mai joasa decat celelalte golf-uri stock.... sau doar mi se pare  :D

@sebip: Da, arata ciudat, dar o sa mai stea putin timp asa ca sunt foarte aglomerat cu facultatea si n-am timp de ele. :D

Modificat de tur
Link către comentariu

Cred ca sunt Magny Cours jantele. Nu arata rau nici asa, dar parca nu o prea mai prinde grila radiator neagra...nu stiu de ce.

Link către comentariu

Magny Cours is jante pe 16", deci nu au cum sa fie.

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutari si aici!

Ii sta foarte bine masinii cu jantele Indianapolis. Au suprafata polishata, iar noaptea sunt de efect :icon_thumright: .

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Salut, si scuze de intarziere. :D Mi-au trebuit aproape 2 secunde sa procesez numarul tau de inmatriculare si sa raspund la salut:P

Multumesc, si mie imi plac foarte mult. Dabea astept sa vina minivacanta de Paste sa rezolv oglinzile si emblemele alea ca incep sa ma sacaie. Emblemele le fac negru mat. Oglinzile inca sunt in dubii daca negru mat sau lucios...:-? ceva pareri?

LE: Intre timp am observat ca desi cand am revenit la suspensia stock am facut niste schimbari pe la articulatii - bucse de la bara stabilizatoare, bielete fata-spate, o flansa- tot mai troncane la trecerile peste sinele de tranvai si gropi, asa ca tot in minivacanta aia trebuie sa vad eu care e situatia pe sub ea. 

Modificat de tur
Link către comentariu
  • 1 year later...

In ultimul an am fost foarte concentrat pe partea...sa zicem academica. Am avut licenta, multe examene, chestii si socoteli pe la facultate. De aceea nici pe la masina nu s-a mai intamplat nimic special. Dupa ce am terminat cu licenta si am devenit inginer cu acte in regula  :D, masina a intrat la vanzare si a doua zi dupa ce am pus-o pe net si-a si gasit noul proprietar.

Asadar, rog un moderator sa inchida sau sa stearga topicul.

Pana se proceseaza cererea de mai sus, am atasat si o ultima poza cu ea.

PS: Multumesc celor care, de-a lungul timpului,  au urmarit topicul si au contribuit cu sfaturi sau apreceri. Numai bine tuturor !!!

post-74757-0-33783200-1409060513_thumb.j

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!