Jump to content

Golf MKV 1.9TDI =TUR=

tur

Postare recomandată

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tur

97

• lucian_90tud

15

• Yasmin

15

• The_Ego

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

:emthup: Stii cum e versul ala...Sunt golan la volan cu bassi-n timpan :)))

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Auzi, nu ti se pare ca esti cam arogant. Iaaa la el.. fii atent cu ce te lovesc acum. 430354_458352297531842_549629023_n.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu are fonduri momentan.....:)) doar e student si berea nu vine gratis...:P

PS:"Junioare nu mai stii sa dai semne de viata....ce iti pasa ai volan in 3 spite akm.....;)"

Link către comentariu

:)) Ba da, au aparut cateva noutati la masina, dar n-am mai postat, si anume:

-Boxe spate Alpine 16.5 (nu stiu exact modelul)

-Rama noua 2DIN->1DIN + Sertaras(aveam un capac) si, cel mai important mufa pentru antena(eu de luni bune nu mai ascultasem radio in masina)

-In seara asta primeste si un footrest de GTI

Pe langa astea, a primit aripi noi pe fata care sunt la vopsit, si zilele astea va vizita si ea vopsitorul pentru niste retusuri => Goodbye ugly stickerbomb.

Momentan, nu cred ca vor mai veni upgrade-uri. Am itp-ul luna asta si o sa intre in modulul iarna mai repede (table+truck stance), si asa va ramane pana in primavara; timp in care voi decide daca dau RH-urile sau daca le revopsesc.

Fratiorul meu Iasmin, am fost ocupat sa-mi caut garsoniera in buc (un mare chin) si am si lucrat la firma tatalui meu ca sofer, de aia n-am prea intrat nici pe mess nici pe forum.

Link către comentariu

Banuiesc ca m-ai intrebat vazand ca am la oras "Bucuresti". Momentan sunt in Pitesti (acasa, in vacanta) si, desi nu cred ca e relevant raspunsul, le fac la cineva de la Iatsa.

Link către comentariu

Am vopsit odata la Dacia veche aripa+usa sofer+pasager la cei de la IATSA si nu prea am fost multumit de lucrare.

Link către comentariu

Am luat in seara asta aripile de la vopsit si sunt foarte multumit de rezultat, cine stie poate o fi vorba de alt tip. :D

Tot in seara asta, am luat si footrestul si acum 5 minute am terminat sa-l montez.:

7996583184_c01b053576_z.jpg

Link către comentariu

Foarte frumos arata cu volanul de GTI si footrest...ar mai trebui si pedale acum dar sunt scumpe.

Asa aveam si eu...footrest de GTI si volan. Hmmm...iar ma apuca dorul de Golf. :lol:

Link către comentariu

Ma gandeam si la pedale, dar nu ma grabesc, poatr prind vreo castana. In schimb vreau sa imbrac trimurile din interior in ceva deschid, posibil carbon argintiu. Nu st adeptul colantului imitatie carbon, dar am vazut la colegul Energizer si arata foarte bine.

@vladut, vi intr-o seara sau in weekend la mine sa vezi daca iti place cum au iesit si iti dau nr lui.

Modificat de tur
Link către comentariu

747edy - ai raspunsul pe PM. Eu unul nu ti-as recomanda sa iti pui. Fara nicio suparare pentru cine are, dar au stickerele pe o parte a lunete au inceput sa fie ca alea de pe usa cu Eibach, Alpine, Borla, etc.:D

Link către comentariu

Update:

Masina a fost ridicata, am pus rotile de iarna (am redescoperit confortul), am montat aripile noi pe fata, am facut ITP-ul, si bonus a primit un set fata/spate de stergatoare Valeo Silencio X-trm.

8025985668_5e8f0df41f_z.jpg

8025985822_e2b554e0e8_z.jpg

8025985629_f6bd40d9e8_z.jpg

8025985865_6c600233cb_z.jpg

8025986070_e6751b6db6_z.jpg

8025986318_029519d1b2_z.jpg

Modificat de tur
Link către comentariu

Nup, RH-urile sunt stivuite frumos in garaj. Am pus rotile de iarna pentru ITP si o sa le las asa, chiar daca o sa se uzeze mai repede pana da frigul, dar maine ma intorc in Bucuresti si mi-e mai comod cu talon de 65 decat 45:D

Link către comentariu

Te cred. Cred ca si eu o sa le pun pe alea de iarna, ca astea de vara au cauciucurile tocite si nu as vrea sa stau cu emotii :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!