Jump to content

Golf MKV 1.9TDI =TUR=

tur

Postare recomandată

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tur

97

• lucian_90tud

15

• Yasmin

15

• The_Ego

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

cristi_eftimie

post-56207-0-46309800-1340660759_thumb.jpost-56207-0-96491600-1340660749_thumb.jpost-56207-0-63150100-1340660738_thumb.j

si cateva de la mine...

impecabila ca intotdeauna...

"dati-va fetelor la o parte sa se vada stand-ul !!" :biggrin: tare rau asta :))

Link către comentariu

:)) Multumesc. Dar pozele sunt mici rau? Asa sunt sau nu stiu eu sa le vaD?:D

Link către comentariu
cristi_eftimie

e din cauza micsorarii pozelor,ca erau prea mari si nu le puteam posta

Link către comentariu

Andu, cat ai dat pe volan? Da un PM te rog

Modificat de STOE
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ti-am vazut masina ieri, era parcata in fata unei case pe drumul spre curtea de arges. Arata foarte bine! Felicitari.

Link către comentariu

Eram la colegul Energizer, il ajutam sa faca niste artificii la Golf, dar nu am putut sa o bag in curte ca atingeam cu spoilerul intr-o chestie de la poarta.

Multumesc.

Link către comentariu

Multumesc baieti. Trebuia sa veniti sa ne cunoastem daca eram pe langa masina. :P

Update:

-am vopsit etrierii in argintiu;

-am schimbat capacelele porsche cu unele oem vw;

-si clasicul polish de intretinere la buze cu autosol:D

post-74757-0-07698500-1342384543_thumb.j

Modificat de tur
Link către comentariu

O am in garaj si ploua rau ca sa ma duc sa-ti zic exact.

Dar am luat-o din mr bricolage, e facuta de policolor si scrie pe ea ca are si rol anticoroziv si decorativ si nu mai stiu ce. A fost 25lei.

E vopsea pentru suprafete metalice expuse la intemperii, ceva de genul. Sper sa tina...daca nu asta e, le fac din nou:D

Link către comentariu

Cand a plouat in Pitesti? Ca pana la 12 pm nu a cazut o picatura....

Link către comentariu

Pe la 00:30 asa, a plouat la mine, langa Slava. In centru nu a plouat. :D A fost asa o vijelie daia scurta de vara.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am vazut Golful la Summer Tuning Fest Craiova, interesanta ideea cu stickerele pe aripa, mi-au placut in special jantele :icon_thumleft:

Bafta in continuare cu modificarile.

Link către comentariu

Nu stiu daca am mai zis, dar stickerele au aparut ca o solutie temporara de acoperire a ruginii si vopselei sarite. :)

O sa dispara dupa ce ma intorc de la mare si gasesc resurse si timp sa rezolv problema.

Multumesc. Toate cele bune.

Link către comentariu

Bre tu mergi la mare dar cica nu ai resurse.....?cand mergi?Vezi sa nu mergi cu masina ta la mare ca poate rugineste mai tare de la aerul sarat.......:P

Link către comentariu

Cred ca la sfarsitul saptamanii viitoare. Oricum nu merg cu a mea ca ajung fara aripi de la denivelarile de pe A1 si A2. :P

Pentru mers prin oras si show off exista golful meu, pentru celelalte exista masinile parintilor:P

Modificat de tur
Link către comentariu

.......................

Pentru mers prin oras si show off exista golful meu, pentru celelalte exista masinile parintilor:P

BIG LIKE

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bai Andule, te-am vazut astazi in Prundu, ce mandru erai la volan. :P Erai cu ochelarii pusi, mers mai usor, dar pe banda a doua.... :))

Link către comentariu

Mexicanuleee, ai inceput sa suferi prin oras??:)):)) sa fii iubit, pustiule!:*

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!