Jump to content

GTI ED30

Vizitator

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

7

• Vlad_85

6

• cristi_eftimie

3

• corad0

3

Daca a fost la curse cu alte masini, unde ar fi trebuit sa isi tina masina? In afara pistei?:)

Link către comentariu

A true lowridericon_thumright.gif, masinuta pare desprinsa din forumurile americane, acolo e la moda sa ai "bags". Estetic arata perfect, nimic nu pare in plus si se imbina armoniossmile.gif. Nu poti sa participi cu o asemenea bijuteria la curse, desi este GTI Ed30 si motorasul nu ar zice nu sa il alergilaugh.gif. Go Low and Slow, daca nu ca sa eviti gropile, macar ca sa fie admirata masina si in mersbiggrin.gif.

La cat mai multi km fara incidente de vreun fel!

Incearca sa faci o poza masinii in miscare, rolling shot, rezultatul cred ca va arata bestial !icon_thumright.gif

Modificat de George Mihail
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ti-am vazut in seara asta masina parcata in benzinaria de la petrom de pe sos.Oltenitei. M-am uitat 10 min cred la ea. Incredibil cum arata.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Ti-am vazut si eu masina cu ceva vreme in urma in curte la Asigurari Allianz (langa ceva reprezentanta Opel/Chevrolette).

Arata super :icon_thumleft: ....dar nu stiu cum circuli cu jantele alea...

Drive safe!

Link către comentariu
  • 10 months later...

Raspund eu pana intra Vlad :)

Masina este schimbata radical fata de ultimele poze, iar acum se pregateste pentru Woerthersee 2013

Link către comentariu

Am vazut o poza cu ea in aria de vanzari, unde a pus la vanzare spoilerul de R32 si mi s-a parut extraordinara cu jantele de Cayenne. Sper sa puna cat mai multe poze, este o masina superba, ce merita privita !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!