Jump to content

GTI ED30

Vizitator

Postare recomandată

Superba masina. Am admirat-o intr-o zi prin toamna la service-ul unde ai vopsit-o, dar din cate am inteles nu erai tu cu ea, era altcineva. Superba!!!! Cel mai DUB MKV pe care l-am vazut in Ro!! HandSticker FTW!!!!!Bafta cu ea si o asteptam la o intalnire!

Link către comentariu
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

7

• Vlad_85

6

• cristi_eftimie

3

• corad0

3

multumesc pt aprecieri :icon_thumright: .......nu stiu ce sa fac cu fata ca as vrea sa o fac ca cea din poza :blink: :blink: ...voi ce ziceti?

post-4553-0-40500100-1297691882_thumb.jp

Link către comentariu

eu i-as pune fata de r32 cu cromul vopsit negru si as opta pt o grila fara sigla vw si as face un badboy look din capota :)

mi se pare mai interesant decat cu pleoape

Link către comentariu

eu i-as pune fata de r32 cu cromul vopsit negru si as opta pt o grila fara sigla vw si as face un badboy look din capota :)

mi se pare mai interesant decat cu pleoape

nu alex,nu se pune problema de pleoape (nu le suport :) ),eu ma refeream la bara+grila :)

Link către comentariu

Cel mai frumos GTI :) Din ce vad eu tu vrei sa mergi pe un tunig tipic "german" :D Baga grila R32 negra

Link către comentariu

eu zic s-o lasi asa ca arata f bine.

spatele de r32 e ok,dar fata mi se pare ciudat,desi cred ca pe alb ar da bine

daca tie iti place do it :icon_thumright:

Link către comentariu

Si eu ti-am tot admirat-o la service la George! Este absolut exceptionala masina (sound minunat, jantele perfecte si culoarea este f rara si deosebita). Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita. Best GTI ever! Alte planuri in afara de bot mai ai cu ea? Parerea mea personala este sa o lasi exact cum e acum, caci e superba. Multa bafta cu ea mane, si mai asteptam poze. :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Hai ca acum am vazut topicul !Ce pot sa zic vopseaua este foarte grava , ma gandesc serios sa iti calc in pasi...bbs-urile sunt clar ce trebuie.Eu unul sunt pro "cleanlook" .Foarte indrzneata miscarea cu wiper delete-ul

Cu noile frane esti pe val!

P.S: Cand mai treci pe la intaniri da un tzrrrr , mai stam de vorba.

Link către comentariu

Am vazut masina live azi dimineata ora 08:40 pe vacaresti imediat dupa rond langa spalatoria de pe partea dreapta.

Ma uitam la numar si nu stiam de unde il cunosc,dupa care mi-am amintit ca numai cu o zi in urma citisem topicul.

Arata senzational masinuta si jantele sunt durere mare.

Felicitari si multi km fara incidente nefericite.

Noroc

Link către comentariu
  • 2 months later...

In functie de cat esti dispus sa investesti, cred ca CEA MAI REUSITA bara pentru Golf V e bara de Thunder Rabbit:

0704_ec_17_z+thunder_bunny+front_view.jpg

IMG_0002-14.jpg

Sau poate chiar o fata de MK6:

MK6SW_23.jpg

Idealul meu personal la MK5:

25.jpg

vw-rave-270-01.jpg

Dar arata si bara de R32 bine. Cu negru si cu grila tip fagure.

Masina arata foarte bine. Bafta!

Un link cu kit-ul Thunder Bunny.

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am vazut acest WOB la Worthersee 2011. Superrr !!!

parerea mea este sa o pastrezi intr-o stare cat mai originala;

nu e chiar plin pamantu' de ED30 si ar fi pacat sa strici frumusete de masina cu fel si fel de elemente tuning.......

:salut: :salut:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

poti sa si lasi sigla de La R32 dar sa pui doar R2+ ca acum ai REVO stage 2+ ;)

sau daca vrei trecem la stage 3 ;;) si atunci va fi cu totul alt ceva

soocess in continuare!

Link către comentariu
  • 1 month later...
cristi_eftimie

si ceva poze facute ieri la Tulcea

frumoasa masina...pacat ca nu am vazut-o si la o tura pe pistapost-56207-0-20149500-1314038303_thumb.jpost-56207-0-63240200-1314038322_thumb.j

Link către comentariu

Low rider

Modificat de Costy_Nepotu
Link către comentariu

si ceva poze facute ieri la Tulcea

frumoasa masina...pacat ca nu am vazut-o si la o tura pe pistapost-56207-0-20149500-1314038303_thumb.jpost-56207-0-63240200-1314038322_thumb.j

Pff....ce jante... :wub:

Link către comentariu

:huh: Cum poate sa arate!!! Bravo! Ai o masina care merita sa stea la orice expozitie!

Ce dimensiuni ai la BBS LM: 8,5J 19" si 9,5J x 19"?

Cum se comporta cu air ride?

Spor la modificari in continuare!

Link către comentariu
cristi_eftimie

:vwrullz: arata super masina de aproape...si se aude la fel...pacat ca nu am apucat sa o filmez cand se ""chinuia "" Vlad sa seteze suspensia cat mai jos posibil,doar atat cat sa nu-i atinga

:vwrullz: arata super masina de aproape...si se aude la fel...pacat ca nu am apucat sa o filmez cand se ""chinuia "" Vlad sa seteze suspensia cat mai jos posibil,doar atat cat sa nu-i atinga

Link către comentariu

am vazut-o si eu la tulcea , foarte frumoasa masina si se aude super bine dar pe pista nu am vazut-o deloc

Link către comentariu

E mai greu sa faci performanta pe o pista si sa arate si bine.. Air ride ul e o suspensie de show, jantele mari si destul de grele.. nu prea isi avea rostul pe pista.. e pacat sa bagi o masina asa frumoasa pe pista.. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!