Jump to content

Corrado VR6 B-100-DUB

alexutzzzu1

Postare recomandată

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alexutzzzu1

43

• Rujjuman

12

• JonDoe2

3

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mersi! La primavara sper sa fie deja totul gata si sa ies cu ea, sa nu ma mai prinda vremea frumoasa cu masina neterminata :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumoasa masina. Felicitari pentru upgrade-uri. Motorul si interiorul fac o mare diferenta !

VR6 are un sunet unic in schimb sunt sigur ca masina se misca cu totul altfel cu 1.8T .

Link către comentariu

Oh , cat de frumoasa e ! Asta e masina copilariiei mele , ca sa zic asa :)) mereu mi-a placut..ai facut un exemplar foarte frumos..keep working and :Driver:

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Pana una alta, am luat o turbina mai decenta, TD04L de pe Subaru WRX. Momentan m-am apucat sa o curat bine dupa care urmeaza un kit de reparatie.

post-15072-0-44074100-1358451987_thumb.j

post-15072-0-70466300-1358451993_thumb.j

post-15072-0-00516200-1358451998_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masina si mai ales noua tapiserie :D , mereu mi-au placut interioarele deschise . Ar merita un detailing pentru interior la piele , e pacat sa se duca cu timpul . Multi km fara probleme in continuare :icon_thumleft:

Link către comentariu

Detailing la vara cand va fi vreme de asa ceva. Scaunele fata oricum vor fi retapisate.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! :)

Ce galerie o sa folosesti la turbina asta si in ce consta acel chit de reparatie?

Merci!

Link către comentariu

Inca nu sunt hotarat cu galeria, daca merg pe mafless probabil o sa fac serpi, daca nu, o sa pun galerie de k04 cu adaptor.

Kitul e asta:

$(KGrHqJHJEsE+RWMSn7)BQVFZ7iwew~~60_35.JPG

Link către comentariu

Salut...care este faza cu otetul? Ce reactie are?

Masina ta se odihneste cumva in fata la liceul Hasdeu?...si inca ceva....care e faza cu DUB la numar?de la ce vine ca am observat foarte multe mk1...mk2 cu DUB la numar:D

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

la hasdeu l-am vazut si eu .

otetul e acid, curata grasimile de pe metal.

DUB= 1. Abbreviaton for the letter W( I drive a V. dub) / 4. Twenty-inch rims si altele...

Modificat de Muale
Link către comentariu

Salut. Pai reactia se poate vedea in poze, zboara cam toata rugina si cocleala de pe obiectul respectiv.

Masina se odihneste intr-o parcare subterana pe timp de iarna. In zona Hasdeu ai vazut-o probabil vara.

DUB e o prescurtare de la VW, in engleza. Initial Vee-Dub, apoi simplu Dub.

Uite ce-au "patit" si suruburile de la RS-uri cu otetul. A cazut inclusiv vopseaua de pe ele pe langa rugina si rugina din vasul in care au fost lasate.

268840_1832705941873_645817_n.jpg

269785_1832706221880_119536_n.jpg

267750_1832706701892_7486095_n.jpg

261290_1832706861896_2898537_n.jpg

Link către comentariu

am invatat o chestie noua cu otetul. teoria o stiam de la chimie dar nu mi-a dat prin cap sa o aplic.

cand am curatat un set de prezoane am folosit niste solutie de curatat jantele, foarte agresiva dediluata.

intr-adevar s-au curatat in 30 min, nu in 3 zile :) dar cand le-am scos, in 24 ore deja au aparut urme de oxidare.

Link către comentariu

Pai si ale mele s-au oxidat ca nu le-am tratat cu nimic dupa ce le-am curatat din lipsa de timp la vremea aia, o sa trebuiasca sa le curat iar si apoi le duc la cromat. Turbina am vrut s-o curat bine in special pe canalele de ungere si racire unde nu am acces.

Link către comentariu

Nu prea stiu eu ce sunt toate alea, dar banuiesc ca vine dat jos axul si palele si schimbat si pe acolo una alta, dupa care trebuie si centrat. Sau?

Modificat de Rujjuman
Link către comentariu

Se poate da semn intre ax si elicea de compresor si teoretic ar trebui sa fie ok daca se asambleaza inapoi semn pe semn. Dar pt liniste sufleteasca mai bine merge la verificat si echilibrat daca e cazul.

Link către comentariu

Am pus otet curat ieri sa mai stea cateva zile. Nu e graba cu desfacutul ca inca nu am luat kitul de reparatie, desi sunt fiert sa ma infig in ea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!