Jump to content

Octavia tdi


6 6 - S I O

Postare recomandată

este mai bine daca scriu ca am :turbocustom,adisie custom,evacuare custom,injectoare custom,pompa de motorina custom,soft custom e mai ok

Link către comentariu

eu pentru ca am dat o idee la cineva dupa forum care l-a ajutat am primit un -1 de ce? nu stiu!poate uni oameni nu lucreaza in domeniu.....eu lucrez de 16 ani in domeniul asta dar nu ma contrazic cu nimeni..........

Link către comentariu

era mai bine daca scrieam asa: turbo custom,admisie custom,evacuare custom,injectoare custom,pompa de motorina custom,soft custom e mai ok

Link către comentariu

:)) nu te inteleg sincer. Atunci asteptam o poza cu liniutze bifate pe aripa/portiera fata :). Bafta multe la curse

Link către comentariu

daca erai doar curios ce turbina am,raspunsul pe care l-am dat este suficient(turbo modificat)

daca doreai sa ai si tu un tdi la fel de puternic eventual ma sunai si vorbeam in privat,nu puteam sa iti ofer totul pe tava dupa ce eu am bagat mii de euro si nu glumesc in teste, motoare sparte,cuti de viteze rupte,turbine bubuite etc. sa vad cu ce da rezultate mai bune,probabil tu asta asteptai din aceasta prezentare si poate daia am ajuns cel mai rapid ALH DIN ROMANIA ca nu am aplecat urechea la ce scrie pe forumuri in general si d-aia am apelat la "asa zise-le firme de tuning" ,apropo cind vei ajunge vreodata macar sa stai linga acel audi a5 pe 402m, poate atunci nu imi va fi frica ca imi va fura nimeni ideile. :ceuameni:

sunt altii care au bagat de 3-4 ori mai multi bani in masina si totusi au prezentat fiecare modificare. daca citeai alte forumuri si tu, poate nu era nevoie de schimbi X turbine pana o alegeai pe cea mai buna. TDIforum e plin de ALHuri modificate care fug.

poate ar fi bine sa iti faci cont si pe forumul FBI, poate acolo esti mai in siguranta cu masina ta TOP SECRET.

ai un ALH. bv tie. cel mai rapid. bv tie..dar nu uita ca traiesti intr-o societate..nu singur.

si daca ti-a furat ideea..care e problema? concurenta impinge performanta!

ai o masina CUSTOM la motor. bv tie. dar poate locul tau e pe alte forumuri care incep cu 4. nu te retine nimeni aici. frumos e cand te intreaba, sa raspunzi.

se pare ca ai venit doar pt reclama..atunci ai alte sub-forumuri.

LE: si DA, BEBE e un benzinar "frustrat" ca nu-i sta niciun 1.9TDI din RO in fata. nici la curse, nici pe circuit. :)

a dracu' frutsrare!

cat a dat pe masina + modificarile facute la CUPRA lui, el putea avea cel mai PUTERNIC ALH de pe planeta..dar e greu sa vezi asta :)

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

M-a incantat topicul asta din primul moment dar acum nu mai vreau sa aud de el, inca un frustrat care vrea doar sa isi faca reclama, stai calm ca mai sunt si altele mai ca a ta si nu se lauda oamenii cu ele.

Link către comentariu

Inca o samanta de scandal. No bun, inchidem aici. Nu o sa impart warning-uri dar, 66-SIO, replici precum "benzinar frustrat" etc etc nu se spun. Nu pe forum. Daca aveti ceva de impartit impartiti-va face2face, la liniute, la VTM, la raliu, pe circuit, unde vreti voi, dar NU aici.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!