Jump to content

Interior passat 35i

Balta
 Share

Postare recomandată

spunemi te rog si mie de unde pot sa fac si eu rost de ceasuri ca ale tale albe

multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dezmembrai sau iti iei niste vopsea alba, neagra, rosie si muta rabdare si te pui si le faci tu de unu singur ....

Link către comentariu

Ma gandeam sa mut aici discutia cu iluminarea panoului de climatizare si altele de aici sa nu mai tot fim :offtopic: .

pompi am incercat si eu sa indepartez vopseaua verde din interiorul switchului de lumini dar nu mi-a reusit fara sa distrug simbolul. Am inceput cu cel din dreapta iar apoi m-am apucat de celelalte practicand alte metode, cea mai buna fiind acetona+apa (2:1) si betisoare de urechi (vezi simbolul de faza scurta)

Becul principal l-am schimbat cu un LED rosu. Am scos becul din carcasa lui neagra si, din lipsa de LEDuri rosii, am bagat un LEDul care a provenit de la un T5 pentru bord. A venit cu tot cu resistenta asa ca nu stiu ce valoare are, nu m-am uitat.

Lumina albastra e doar de test... si pentru ca nu mai am LEDuri rosii :angry: . Imi ajung in 2 saptamani.

cimg0678t.jpg

Stie cineva daca la Golf 4 sau Passat B5 exista aceasta banda si daca pe dos e rosie la aceste modele. E de la reglajul farurilor.

cimg0681h.jpg

Am reusit sa schimb si LEDul de la dezaburire dar am ars legaturile de la becul martor (galben) asa ca va trebui sa cumpar alt ansamblu.

cimg0677f.jpg

La plafoniera nu am apucat sa schimb ledurile din spatele simbolurilor, l-am schimbat doar pe acesta; are un singur SMD si ilumineaza foarte bine. LED SMD pentru lumina de citire de la apsager nu am gasit inca dar mai caut.

cimg0675z.jpg

Becurile din bord de la semnalizare sunt acum rosii. Folia de plastic a ramas cea verde asa ca nu se vede nici o diferenta cand nu se semnalizeaza. Voi schimba si lumina din bord cu una rosie in curand.

cimg0680i.jpg

Cam atat, sper sa va placa :D . Astept idei, sugestii si critici, cu bratele deschise.

Cu respect!

Link către comentariu

posi sa postezi cateva poze cumm ai desfacut comutatorul de lumini sa curesi culoarea verde ???

Link către comentariu

M-am luat dupa baiatul asta.

Aici ai toate pozele pentru toti pasii care trebuie urmati, plus ca e gata tradus in romana :icon_thumright: .

Singura mea dilema e cum a reusit sa inlature toata vopseaua verde. Ce metoda a folosit, cat a durat, ce obiecte/instrumente a folosit, samd.

Eu am folosit solutie de inlaturat vopseaua de pe ungii care contine acetona (este si fara dar nu are nici un efect asupra vopselei) plus apa,

2:1 dupa cum am spus si in postul anterior.

Am pus 1-2 picuri, am asteptat 5 secunde apoi am folosit un betisor de urechi pentru a inlatura vopseaua. Merge cat merge dar betisorul e prea mare sa ajunga si in colturi asa ca am folosit o surubelnita linie la care i-am pus o carpa in varf pentru a nu zgaria simbolul, dar nici asa nu am reusit sa indepartez in totalitate vopseaua de pe simbol,distrugandu-l partial.

Mai ramane sa incerc maine cu Multitool-ul cu cap abraziv, poate iese mai bine.

Va tin la curent.

Cu respect!

Modificat de Konfabulator
Link către comentariu

• 1 month later...

servus! ai promis ca ne tii la curent! ai uitat? noi suntem curiosi! :icon_bounce:

Link către comentariu

hehe, buna dimineata :icon_bounce:

Nu am prea avut timp sa ma ocup de luminile B4'lui dar astazi fug pana la skrot si cumpar comutatorul de lumini si butonul de dezaburire luneta.

Nu prea am idee cum sa fac sa indepartez ca... :censur: ala de vopsea verde fara sa distrug simbolurile respective :blink:

Sper ca in weekend sa am ceva timp liber sa ma pot ocupa de ele.

Cu respect!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ai dreptata Super fain! arata cu scaunele acelea :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare ! Nu stiti potriveste de pe g3 scaunele fata pe passat b4 ,fara modificari ?

Link către comentariu

• 2 years later...
Cîțescu Andrei

Buna ziua, 

Aveti si voi probleme cu scartaitul plasticurilor din masina? In special cele din zona usilor.

A reusit cineva sa rezolve problema asta si daca da, ma puteti ajuta si pe mine?

Eu m-am gandit sa le captusesc pe toate pe interior cu burete autoadeziv sau ceva asemanator. Credeti ca ar merge?

Multumesc.

Link către comentariu

da si la mine parca a inceput sa scartie mai tare,ori ca este frig afara dar tot scartie si nu stiu ce sa fac...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!