Jump to content

Probleme manere usi 35i

nocs
 Share

Postare recomandată

am piesa din imagine de la un b4 pe care l/am dezmembrat personal in iasi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alinelu2006

7

• mclaurian

6

• mabial

6

• DjMc

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Buna baieti, ....a dat inghetu' si in usa masinii mele. Bineinteles ca n-am mai putut-o deschide si, probabil din incercarile repetate, am rupt o piesa din interior.

Piesa e asta: 357 837 083 (nu stiu cum se numeste exact).

Am gasit-o dupa cod la un singur magazin online dar, tinand cont ca piesa e 5 lei si trasportul 17 lei, nu prea-mi vine s-o iau de acolo.

Imi puteti zice va rog cum se numeste piesa si, eventual, de unde s-ar putea cumpara?

Multumesc.

post-51709-0-24118600-1358786943_thumb.j

Link către comentariu

hehe asa am spuneam si eu cu un buson de rezervor...vro 25 de lei :winter: si mi-au sarit piticii si l-am cumparat, mi-a venit si cu cheie... plus se potriveste si cheia masinii. eu zic sa mai incerci si la alte magazine...am mai cumparat piese de 5, 3 lei chiar si nu mi-a cerut asa mult pe transport...multa bafta eventual dezmembrari... dar am patit si la dezmembrari sa nu se uite la mn pt nimicuri '' zic ei'' multa bafta

eventual gandeste.te ce iti mai trb la masina si fa comanda de o suma mai mare si poate nu iti mai cere asa mult pe transport!

Link către comentariu

@SlujitoruCezar Comanda mare e pe drum deja :)) Azi am vazut ca-i rupta piesa. La dezmembrari nici eu nu cred ca se complica pt lucruri de genu, dar mai caut una, alta lipsa si voi da o fuga.

Link către comentariu

cred ca eu am asa ceva, dar tre sa ma uit exact...

Link către comentariu

@Ronee merci..dar am comandat deja. Azi mi-a venit comanda "mare" : flansa bloc motor ptr antigel, dop ptr una din gaurile flansei, maner dreapta fata, furtun Y de la chiulasa la sist. de injectie cred. - 143lei. Maine ma duc sa ridic si levierul ala de plastic pentru usa - 8 lei.

Mai ramane sa gasesc un motoras de stergator de spate si un plastic transparent pentru plafoniera.

Link către comentariu

@ PassatBH motoras stergator am eu ... daca vrei, iar legat de plasticul transparent pt plafoniera (fata sau spate) esti interesant ...

Link către comentariu

@DjMc Lasa-mi un pret te rog pe privat. "Geamul" de la plafoniera din fata, modelul simplu

post-51709-0-42248200-1359109116_thumb.j

Modificat de PassatBH
Link către comentariu

• 1 year later...

salut . la un b4 breack a patit careva probleme sistemu acela care deschide portbagaju adica este un plastic acolo care cand apesi butonul el impinge tot asa ceva care trage tija aceea . plasticu ala s-a mancat chiar pe unde ar trebui sa atinga sa impinga pe celalalt . stie cineva ce a-si putea face ? nu se mai deschide deloc portbagaju 

Link către comentariu

trebuie sa inlocuesti butonul sau sa il intaresti cu ceva (aceasta solutie este una temporara pana o sa ai buget sa iti ei alt buton), de deschis portbagajul poti din interior

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!