Jump to content

Probleme manere usi 35i

nocs
 Share

Postare recomandată

P o p i c a

da se poate si nu ii greu de loc sa faci operatiunea de schimbare a butucului

Am o problema cu usa de la pasager. nu se deschide.

Am studiat problema si am vazut ca surubul din grosimea usii care tine clanta la locul ei se misca destul de mult, filetul fiind dus.

Am luat o alta clanta si vreau sa scot butucul. Cum fac?

Am reusit sa dau jos piesa care blocheaza/deblocheaza usa dar nu pot scoate butucul propriuzis.

Cu respect!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alinelu2006

7

• mclaurian

6

• mabial

6

• DjMc

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

dupa ce ai desfacut acel u care inchiede si deschide masina, introduci cheia in butuc si incepi sa tragi de ea incet, ar trebui sa iasa cu tot cu butuc

Link către comentariu

P o p i c a

Multumesc DjMc!

Am reusit sa fac aseara totul. Acum nu trebuie sa fortez sau sa trag de usa deloc.

Eu am dat cu un cicanel in butucul de la donator pana a iesit, maiapoi trecandu-mi prin cap sa bag cheia in butucul meu, nu cumva sa il fortez. :blah:

Cu respect!

Link către comentariu

• 5 months later...

Eu aveam probleme la aproape toate usile si acuma se deschid toate ca din fabrica.Ce am facut ? Nimic mai simplu am desfacut clanta si limba din ''broasca'' ,ce-a care daca o impingi in jos deschizi usa ,sau acea limba pe care cade ciocul de la clanta ,am indreptat-o in sus usor , 2 mm.Acea ''limba'' de la atata inchis si deschis (in cazul ei apasata la fiecare deschis) s-a indoit si ciocul calca foarte putin pe ea,motiv pentru care nu se deschide portiera cum trebuie .La cei care aveti inchidere din fabrica ,clantele de pe fata stanga/dreapta au fir si ca sa faceti operatiunea cum trebuie ,o sa fiti nevoiti sa da-ti jos tapiteriile interioare ale portierei.

Link către comentariu

nu trebuie luate tapiteriile neaparat se poate lua clanta jos si cu un patent se poate ridica....bft

Link către comentariu

Mabial, se intampla sa ai niste foto facute in timpul operatiei? La mine 3 din 4 portiere nu se mai deschid.

Multumesc

Link către comentariu

• 3 weeks later...

nu trebuie luate tapiteriile neaparat se poate lua clanta jos si cu un patent se poate ridica....bft

Si cum desfaci din mufa cablul inchiderii centralizate de la clanta daca nu dai tapiteria jos?Altfel nu poti scoate manerul care iti va ramane spanurat pe tabla portierei(zgarieturi +incomod ).Nu mai da-ti sfaturi daca nu ati facut operatiunea !

Mabial, se intampla sa ai niste foto facute in timpul operatiei? La mine 3 din 4 portiere nu se mai deschid.

Imi pare rau nu am facut !

Link către comentariu

nu trebuie neaparat dat jos maneru, are dreptate VasiVw, il poti scoate doar in exterior si il lasi sa atarne pe langa usa pana ridici lamela aia putin....

Link către comentariu

Eu am facut operatiunea si iti zgari usa,daca o lasi sa atarne iar cablul iti face munca mai grea daca il lasi prin orificiul clantei.Nu merita pentru 8 holsuruburi care le are tapiteria usii ,parerea mea.

Link către comentariu

si eu am desfacut maneru de cel putin 10 ori intr-o luna, pentru ca imi tot iesea un shtift si chiar lucram ok cu el prins iar daca ai putina grija nu zgarzii usa...de cateva ori am scos fata de usa da dupa aia m-am saturat si il operam pe cord deschis :))

Link către comentariu

Am inteles ..deci se poate si fara sa dai panoul jos ,pentru cei care vor sa isi repare clantele :)

Link către comentariu

Am reusit operatia, insa numai la usile din spate. Pt cele din fata, nu pot scoate manerul din cauza firului de la inchiderea centralizata. Cred ca, din pacate, va trebui sa dau jos fetele interioare. Daca sunt alte "trip&tricks" va rog sa-mi spuneti.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

nu sunt ... alte smecheri ca sa scoti clantele de pe fata

Link către comentariu

sunt, dar te chinui putin...cablu de la maner e prins in niste cleme pe interiorul usii, daca te chinui sa il scoti din ele si sa il prinzi inapoi nu trebuie data fata de usa jos, dar e mai usor de dat jos decat sa te chinui sa bagi cablu inapoi in cleme...

Link către comentariu

Rezolvat!! In sfarsit am 4/4 portiere operationale :icon_bounce: .

Multumesc tuturor ptr indicatii.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Va salut. Am si eu un Passat B4 cu o problema la usi...se deschide normal doar usa la sofer, cele din dreapta fata si spate se deschid doar din interior foarte usor, dar pe afara deloc. Cea mai grava este din stanga spate care nu vrea nici pe afara, nici din interior. Cred ca are siguranta aia pentru copii dar nu sunt sigur pentru ca nu am cum sa vad. Ce pot sa le fac sa se deschida normal?

Link către comentariu

...primul pas ar fi sa citesti tot ce s-a scris in acest topic si sa actionezi in consecinta :icon_thumleft: . Bafta!

Link către comentariu

Salutare si La Multi Ani tuturor!!

Revin cu o prb recenta. Am nevoie de piesa din imagine. In Iasi la dezmembrari nu am gasit asa ceva. Aveti vreo idee?

E vb de acel suport de plastic pe care vine montat "ciocul"/ manerul din interior-fata-stanga. Dupa cum vedeti, in partea de jos lipseste ceva :banghead: ...s-a rupt unul din ghidajele manerului.

Cod produs: 3AO 837 235

Multumesc anticipat!

post-20369-0-04453700-1325248117_thumb.j

post-20369-0-25251000-1325248153_thumb.j

post-20369-0-30443600-1325248170_thumb.j

Link către comentariu

• 3 weeks later...

nu merg cele de B3 pt ca au alta forma si au si alt cod de piesa....

cel de B4 are : 3AO 837 235 stanga si 3AO 837 236 dreapta

cel de B3 are: 357 837 235 stanga si 357 837 235 dreapta

Link către comentariu

Am rezolvat...piesa de la dezmembrari, insa m-a mancat undeva de-am umblat la tija yala-maner interior si-am deformat-o un pic. Acum se deschide usa din interior la cursa maxima a manerului. Cred ca in curand s-ar putea sa mai apelez la dezmembrari :tuktuk:

Link către comentariu

• 10 months later...

manere de interior pt deschiderea usilor spate unde as putea gasii? cu tot cu sistemul de prindere pe usa! multumesc mult!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Stimati colegi deca aveti probleme cu minerele iarna la passat 35i puneti mina si dati jos broastele si minerele jos , broastele scaldate in solutie de degresat ex diluant ,benzina ,motorina dupa uscare unse cu vaselina dar nu in ecces putin pe la pirghii, putin pe la arculete si cel mai important reglati pirghea de actionare cea pe care apasa ciocanelul de la miner cu un cleste tip papagal se trage in sus aprox 2/3 mm datorita faptului ca sunt uzate si acea pirghie sa lasat in jos 2/3 mm in decursul timpului de la atitea actionari.din acest motiv se trage foarte tare de miner pt a deschide portiera. in legatura cu minerele aveti grija ca ciocanelul care actioneaza sa nu fie deplasat in stinga sau dreapta sa apese drept .daca apasa stimb verificat sa cu fie iesit putin stiftul pe care e prins .daca e iesit lovitil cu un dorn sau o furubelnita cap cruce si va intra la loc dupa care verificati din nou daca acesta apasa drept.nu montati adaosuri pe ciocanel sa deschida mai usor doar regati pirghia de la broasca 2/3 mm si atit.mult succes.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!