Jump to content

Golf 3 1.4 60 1HX0 1994

razvan_ionut

Postare recomandată

Vin si eu cu o prezentare a masinii mele( la care am ceva probleme ), iar in ideea ca nu procedez corect , rog unul din administratori sa ma puna si pe mine in tema cum se face si sa stearga acest topic (sper fara sa primesc vreun ban sau ceva de genul :D)

Am achizitionat masina la sfarsitul lunii septembrie si nu am adus deloc modificari majore (desi intentionez pe viitor). Am uitat sa zic ce masinuta am : Un Golf3 motor de 1.4 (1395) 1HX0 44kw 60cp, editia Pink Floyd, in doua portiere (cred ca e varianta sport).

I-am facut schimb de consumabile (ulei de motor, filtru ulei MAN, Filtru benzina MAN, filtru de aer MAN, Filtru de habitaclu MAN, bujiile, cureaua de accesorii) dar nu complet. Pe parcurs am avut ceva incidente cu ea. Am imprumutat masina si persoana respectiva a avut un mic accident soldat cu brat inferior fata stanga indoit, air de aici s-au dus toate bucsele si pivotul plus banuiesc amortizorul si flansa amortizor(pe care ulterior le-am schimbat). Am mai avut o problema cu ea ca mi-a murit ambreiajul.

Iar acum Se aud niste zgomote si nu prea sunt multumit.Cu ajutorul colegilor de forum am rezolvat niste probleme la ea si sper sa rezolv si mai departe. Am si niste poze pe care le voi atasa

Am uitat sa mentionez ce dotari are (cam putine de altfel):airbag sofer si pasager dreapta si servodirectie :D. Trebuie sa va zic ca la masinuta asta , desi face ea figuri, tin foarte mult la ea. E ca si amanta mea as putea sa zic, ca "ea are grija de mine ". Intentionez sa ii dau ce e mai bun, de aceea am sa va cer sfaturi pe parcurs. Momentan nu prea ii merg becurile de la bord si de la pupitru de comanda. Am cautat aceste becuri dar din pacate pentru bord nu am gasit iar pentru pupitru de comanda am gasit dar este slab, nu lumineaza suficient ca sa lumineze tot bordul. Si acum caut un bec de 2W pana la cati se poate :D. As vrea sa ii pun o centralizata cat mai repede. imi poate spune cineva cat ma ajunge? tin sa mentionez ca sunt doua portiere si portbagajul. Nu cred ca am pompa de vacuum la ea! Mai vin cu 2 poze

post-83925-0-47003800-1297091375_thumb.j

post-83925-0-94725200-1297091384_thumb.j

post-83925-0-81203600-1297091394_thumb.j

post-83925-0-65597200-1297091400_thumb.j

post-83925-0-00622500-1297091406_thumb.j

post-83925-0-32895500-1297091411_thumb.j

post-83925-0-29107400-1297092184_thumb.j

post-83925-0-03271100-1297092194_thumb.j

Link către comentariu

caut sa ii schimb grila, sa fie varianta sport, sau cel putin sa fie simpla si mai aratoasa. Se poate schimba si in fata blocului sau trebuie sa merg la... ?

Link către comentariu
Colescu Sebastian

Simpatica "amanta" asta a ta,ai grija de ea cum se cuvine :Driver: .Au vreun rol butoanele cu PINK FLOYD din bord?

Link către comentariu

merge si asta, dar ma gandeam la ceva stil sita, parca merge mai bine!

Am descoperit :icon_bounce: cum se schimba becul de la bricheta! Mai intai si intai trebuie desfacut panoul de comanda si tras afara. Mai apoi desfaci mufele de la fiecare in parte adica bricheta, becul de la scrumiera, mufa de la dezaburire ( in cazul meu atatea sunt dar e posibil la altii sa fie mai multe mufe, depinde de dotari) si mufa de la calculator. Apoi impingi bricheta din interior spre exterior(ceva mai dur, eu unul mi-am facut o gaurica la deget) si in lateralul brichetei este un soclu sau un tub format din doua piese(una neagra si una verde, cazul meu). Partea neagra se trage in sus dar atentie la un clips care este exact la imbinarea intre cele doua piese(negru cu verde). La desfacere se vede becul. Din pacate este lipit de cele doua lamele, care doar o lamela se poate scoate. In cazul meu am rupt sarmulita becului de la cealalta lamela. Deci va trebuie rabdare si un pistol de lipit si un bec normal cum ziceau si baietii mai sus cu biluta alba. Spor pentru cei care vor lumina la bricheta! Cand voi mai face ceva modificari la ea si cum am mai desfacut la ea am sa vin cu a story si eventuale poze

Link către comentariu

descoperirea mare, dar cu nici un rezultat. Am schimbat becul de la bricketa dar nimic nou sub soare. Stie cineva ceva?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!