Jump to content

Vw Vento 2.0

spike

Postare recomandată

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• spike

34

• dreamer

9

• ZBENG

6

• ctl

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prea te-ai suparat pe forumul asta :)..eu zic sa postezi in continuare ,il poti folosi ca baza de date ,jurnal :),cel putin eu asa il vad.Sa vezi ce frumos e sa ''rasfoiesti'' topicul dupa ce creste putin .Nu ii poti multumi pe toti,crede-ma !Mie imi place ''ventosul'' tau ,imi place ca ai pus proiectoare originale,jantele se potrivesc foarte bine,imi place interiroul care arata intretinut.Ce zic eu ca ar merge ,ar fi niste distantiere pe spate sa scoata la nivel jantele si sticker-ele alea sa nu se inmulteasca macar ,daca nu se imputineaza(scapa de cel din zona rezervorului).Toba daca ar intra cativa cm sub masina ar fi si mai ok :),nu se prea leaga cu spatele .Bafta in continuare cu masinuta si care idei iti plac de la cine posteaza pune-le in aplicare ;).Nu lua nimic in nume de rau,de la nimeni !Fa pentru masina ta si pentru tine acest topic si dupa aia pentru cei ce il acceseaza ;) !

Link către comentariu

Mie imi plac stickere, sunt amuzante, nu sunt de prost gust. Per total imi place toata masina si nu renunta la acest topic!

Modificat de cTL
Link către comentariu

oki o sa pastrez topicul. si da masina o fac pentru mine nu pentru forum.. :blah:

cateva poze dupa o curatenie generala si o spalare :blah_:

post-40497-0-79340000-1300639821_thumb.j

post-40497-0-39171700-1300639828_thumb.j

Link către comentariu

Mi-ai dat o idee buna cu ochii de pisica :) o sa-i innegresc si eu (merge cu lac si putina vopsea?)

Link către comentariu

da nu le suporta deloc. cu buza de vr6 la speedbumps o ating rau si cand trec peste ii mai trag una si cu toba :D

azi m-am plimbat putin si i-am facut si 2-3 poze

p.s la vara vine vopsita complect albastru metalizat si atunci dispar toate stikerele :blah_:

zbeng eu am folosit spray negru mat a fost 10 lei :D

post-40497-0-12349300-1300814175_thumb.j

post-40497-0-16467900-1300814359_thumb.j

post-40497-0-32979500-1300814399_thumb.j

post-40497-0-90263300-1300814437_thumb.j

Modificat de spike
Link către comentariu

cer prea mult pe vento? :blink:

p.s daca ma apuc sa investesc in ea o tin depinde cum imi vin banii :D

Modificat de spike
Link către comentariu

Nu esti singurul care vinde vento ...s-a mai anuntat un vanzator.A fost o gluma doar, cum ca se cer vento si de aceea le vindeti :D. Spor la vanzare

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

azi am avut ceva de lucru la masinuta, aripile nu erau deloc la linie si m-am apucat de dimineata de am chelit botul, am dat bara jos plus aripi si am fost incantat ca nu am dat de rugina :D pun cateva poze cu operatiunea. dupa ce am asamblat-o arata cu totul altfel acum linia de pe aripi se continua pe usi :blah_:

post-40497-0-47453500-1300919477_thumb.j

post-40497-0-33463300-1300919616_thumb.j

Link către comentariu

masina merita si pasiune si grija. grija am de ea in fiecare zi dar deocamdata nu am bani sa ma apuc de planu meu :(

Link către comentariu

Ai urcat-o cu spatele pe ceva,imposibil sa fie asa lasata,sau nu ai cauciucuri :))

Link către comentariu

canalul din fata portii are o bordura mica de 5 cm si pe aia eram urcat cu buza

cica un update. ie xenon :lol: p.s am scris ie la caterinca :lol:

post-40497-0-15913100-1301434808_thumb.j

Modificat de spike
Link către comentariu

masina nu se mai vinde :) am inceput sa investesc in ea

azi i-am schimbat bucsele la brat, toate 4 au costat 38 lei de la Febi :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!