Jump to content

Seat toledo 1m

andutzu_com

Postare recomandată

Bun venit in vwf :beer:

in 2 sapt vine si spoilerul de cupra.am gasit la 100 lei. poze o sa pun azi sa vad

Buza ai vrut sa spui, nu?

Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andutzu_com

111

• Roger

12

• Auras

12

• Circoloco

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte tari jantele si cred ca ar da foarte bine cu spitele vopsite in negru si buza sa ramana polishata la ele, fara alte culori cum ai zis tu albastru sau alte nebunii, ori cu negru sau gri inchis, ori le lasi asa.

Felicitari si pentru decupajul facut la evacuare, acum da chiar pot sa zic ca arata foarte bine si abia astept sa renunt si eu la toba si sa pun Tips doar cu teava de inox si tot ceva de genul cu decupaj, se integreaza foarte bine toba in bara spate acum.

Referitor la vopsitul prelungirilor de bari neaparat sa vopsesti si bandourile de pe ele sa nu le lasi negre si alea de pe usi si ai grija la ce vopsitor mergi ca e ceva de munca la ele, trebuie slefuite pana se fac fine si dupa date in plastic primer ca sa adere vopseaua la ele, altfel o sa il vizitezi iar pe vopsitor cand o sa inceapa sa se cojeasca vopseaua, ori vopsesti si bandouri, ori mai bine le lasi asa si gata. De curiozitate ce bani ti-a cerut ca sa iti vopseasca doar prelungirile de bari?

Link către comentariu

deocamdata vopsesc prelungirile barilor...si cam in aprox o luna si bandourile. am fost la asta la DACIA IATSA sau cum le zice si mi-au cerut 400 lei . prelungire bara fata/spate si eleronul.

Link către comentariu

Cam mult mi se pare pentru 2 prelungiri si un eleron finut, acum stii cum e cu reprezentantele... , dar important e sa le faca cu simt de raspundere ca astea daca nu sunt vopsite calumea se cojeste vopseaua de pe ele.

Link către comentariu

s-a schimbat situatia !!!

se vopseste doar spoilerul spate si eleronul, bara fata va fi inlocuita de una FR. :>

am taiat si eleronul

.

.

post-77673-0-12804700-1298018854_thumb.j

post-77673-0-65946900-1298018949_thumb.j

Link către comentariu

am revenit cu poze:) nu am mai fost la IATSA ca nu sunt in stare de nimic .ba nu a venit vopsitorul ba sa vin peste 3 zile , si m-am hotarat sa ma duc in alta parte! la un NENE :) care vopseste mai bn decat aia de la DACIA. am vospit doar spoilerul spate si eleronul.(spoilerul fata nu l-am mai vopsit ca am spus mai sus in maxim o luna o sa vina o bara de FR.

.

.

.

.

.

.

Va trebui sa spal masina ca sa se vada frumos.dar nu pot decat in 3 zile dupa vopsire. Mai ales ca a plouat cam non-stop si am stat cu feonul o ora sa se usuce bine.Cu toate acestea sunt foarte multumit.A iesit de nota 10 :)

post-77673-0-02206400-1298126113_thumb.j

post-77673-0-25279300-1298126190_thumb.j

post-77673-0-73314600-1298126256_thumb.j

post-77673-0-19752500-1298126324_thumb.j

post-77673-0-39784800-1298126385_thumb.j

post-77673-0-02257300-1298126446_thumb.j

post-77673-0-82143900-1298126567_thumb.j

Link către comentariu

Ma refeream la bara fara, de FR, daca ai poze. De unde ai luat-o?

Ai tot ce-ti trebuie la ea?

Link către comentariu

bara este completa nu am poze...si inca nu am cumparat-o. O are un prieten si momentan nu am banii necesari. in 2 sapt sper sa o iau.

Link către comentariu

Cu siguranta ar fi durat mai mult daca dadea bara jos ;)

Sunt aprox 20 de suruburi, mai e nevoie de inca un om si de multa rabdare.

Link către comentariu

Inseamna ca la Bora e mai simplu :D. Oricum e bine ca ai facut operatiunea :icon_thumright:

Link către comentariu

EVIT SA O DESCOMPUN. pana acum nu am dat nimic jos de pe ea. ce dai jos nu se mai pune la loc cum e din fabrica.si vorba colegului...e bn ca s-a rezolvat treaba :)

Link către comentariu

spuneti-mi va rog... e mai bine sa vopsesc bandoul de pe bara spate ? sau sa il las asa? mie unu nu prea imi place...ar fi toata masina albastra...

post-77673-0-20678400-1298229034_thumb.j

post-77673-0-36544800-1298229046_thumb.j

Link către comentariu

Eu as vopsi si bandoul in culoarea masinii, dar nu numai cel de pe bara, mi se pare ca arata mai veche o masina cu bandourile negre, in special la cele de culori deschise mi se par vechi si variante slab dotate, aici nu fac referire la masina cuiva dar uitate la passaturile cu bandouri cromate sau macar in culoarea masinii apoi si la una cu ele negre.

Modificat de Kicker
Link către comentariu

aha...ms kicker....dar mai vreau pareri...si asa ma gandeam si eu sa vopsesc, doar bandoul de pe bara, nu si de pe usi.

Link către comentariu

Pana la urma ce ai facut?

Ai vopsit bandoul de pe bara spate.. sau il lasi asa ca restul de pe usi si bara fata?

Modificat de Kicker
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!