Jump to content

Seat toledo 1m

andutzu_com

Postare recomandată

Am avut si eu un Toledo 1M care de la 120.000Km de cand a intrat in tara si pana la 190.000 cand am vandut-o eu a stat pe suspensie sport.

Pana la 155.000 pe amortizoare normale si arcuri sport si de la 155.000, cand am luat-o eu, pe Koni STR.T. Nu se auzea nimic in interior, nu a aparut nici un greieras nimic. Dar conteaza si cum mergi cu ea!

Si masina a stat pe jante de 17" si 18" vara cu 16" iarna.

Dupa ce am schimbat amortizoarele si arcurile masina a stat mai bine pe sosea pur si simplu pentru ca avea o suspensie gandita sa fie joasa si mai tare si amortizoarele lucrau cum trebuie, nu ca cele stock care erau fortate de arcurile sport.

Baiatul care a avut masina inaintea mea(un prieten foarte bun de-al meu) a spart o baie de ulei din neatentie dar asta e... Eu am atins o singura data masina in 2 ani si ceva cat am tinut-o.

Masina e frumoasa dar iti recomand din tot sufletul sa iei o suspensie cap-coada. Altfel nu o sa fii multumit de cum sta pe sosea si o sa te coste mai mult sa tot faci incercari sa vezi cum e mai bine. Sunt, de exemplu, suspensiile reglabile(in felul asta iarna poti sa o mai ridici) Ta-Tehnix care sunt la apx 250 de euro noi. Foarte bun pretul pentru ce stie sa faca. Altceva nu stiu ce sa spun. Lasa masina curata ca e foarte frumoasa si merita sa fie ingrijita si tinuta OEM. Eu as spune sa scoti folia de pe sigla Seat din fata sisa scoti literele din spate, inclusiv sigla Seat. Bafta!

Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andutzu_com

111

• Roger

12

• Auras

12

• Circoloco

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

cu masina se circula ft putin. decat eu ce mai merg odata la 2 sapt. in rest tata face cam 50 km in 2 sapt.suspensia vad ca ar fi subiectul de discutie pe aici :) lasati-o la o parte sa ma mai gandesc....si veniti cu alte modificari. literele de pe spate o sa le dau jos. eu ma gandeam la un dufuzor la bara spate tip M ca la bmw, aaaaa si apropo maine cumpar eleronul de mai sus :P . Multumesc pt aprecieri !

SI INCA CEVA FOARTE IMPORTANT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CE MA SFATUITI????????

AS INLOCUI JANTELE ACTUALE CARE SUNT PE MASINA CU ACEST MODEL .......PE 18. MERITA SKIMBAREA ASTA???

FACETI O COMPARATIE

post-77673-0-00871000-1297458512_thumb.j

post-77673-0-24246000-1297458602_thumb.j

Link către comentariu

NUUUUUUU catre difuzorul de M si alte idei de tuning "Vitan style". Liniile acestei masini pur si simplu nu se preteaza la asa ceva.

Mai mult de o bara fata de FR sau de Cupra R si bara spate "shaved" nu ai ce sa-i faci. Gen asa ceva:

post-12783-0-78812700-1297507088_thumb.j post-12783-0-02069700-1297507082_thumb.j post-12783-0-73683300-1297507096_thumb.j

Si uite aici un Toledo care arata absolut perfect(d.p.m.d.v.):

post-12783-0-51316800-1297507158_thumb.j post-12783-0-41506700-1297507164_thumb.j post-12783-0-43926700-1297507169_thumb.j

Simpla, curata si eleganta. Asa trebuie sa fie masina asta! :)

Link către comentariu

am inteles....deci bara spate sa o lasa asa....macar sa decupez sa vina tipsul ala mai bn...si sa vopsesc partea de jos in culoarea masinii. si pe fata sa ii pun doar un spoiler micut si cam atat....

imi place bara spate de pe toledo visiniu....:X

Link către comentariu

in primul rand suspensie! Bara de pe Toledo visiniu este foarte usor de facut daca te duci la un baiat care lucreaza in fibra. Si de efect!

Jantele acelea sunt ok macar din punctul de vedere al ET-ului care va da mai bine pe masina. Daca sunt chiar alea cu buza verde atunci nu :P

Link către comentariu

nici eu nu sunt 100% sigur ca le vreau pe alea cu buza verde..dar mai vreau pareri...sincer nu le-as da pe ale mele ....nu stiu ce sa fac...

Link către comentariu

Ale tale sunt frumoase. Nu-mi place ca ies putin in afara masinii dar deh... tie trebuie sa-ti placa, nu mie. Cele verzi ar fi ok daca nu ar avea verde :P

Daca se poate polisa buza atunci ar fi ok.

Link către comentariu

Nu sunt urate deloc jantele cu buza verde(daca nu ma insel seamana cu Baracuda), dar clar nu le-as pune pe masina asa cu verde, doar daca merge curatata vopseaua si polishata buza da le-as lua, altfel nu. Jantele tale sunt frumoase si cum ti-am mai zis le-as lua eu sa le pun pe al meu Toledo ca imi plac foarte mult cum vin, chiar daca spatele stau putin in afara sunt senzatie jantele cu buza aia asa lata(oferta mea ramane valabila in continuare daca vrei sa vinzi jantele cash ;) )

Hai odata cu eleronul ala si cu poze cu el puse macar de forma ca vreau si eu sa comand asa ceva :icon_thumright:

Poate sa faca cineva oare o recomandare la cineva care lucreaza cu fibra ca m-as baga si eu sa fac barile, mai exact sa scot ambele bandouri si astup cu chit locul lor, dar m-ar interesa daca si tine pe masina chitul ala sa nu ma trezesc ca dupa ce vopsesc barile ca se crapa si oare cat m-ar costa asa ceva fata spate?

Nici eu nu sunt pentru difuzor de tip M sau alte tampenii de genul, cel mult recomand sa decupezi finut prelungirea de spate sa poti ridica un pic evacuarea

Link către comentariu

da...asta o sa fac...doar o sa decupez si sa ridic tips-ul. si eleronul il iau in seara asta ,mi-a promis baiatul ca ma suna sa il iau, dar pe masina o sa il pun de azi intr-o sapt. ca atunci ajung acasa.

Link către comentariu

am cautat banda dublu adeziva...dar nu am gasit decat gen cum e schociul...eu ma dandeam la ceva gen cum sunt bandourile alea de se lipeau pe dacie...:D

Link către comentariu

.

care vi se pare mai frumoasa ?

ma refer la bara spate

post-77673-0-57375600-1297844482_thumb.j

post-77673-0-89675500-1297844490_thumb.j

Modificat de andutzu_com
Link către comentariu

Clar poza 2, nici prima nu arata rau,dar personal cred ca nu prea se mai poarta tuningul de genul ala, iar fara sa pui si pragurile alea clar ca nu merge decat bara spate.

Recomand ca in poza 2 doar sa unesti si prelungirea de bara cu bara, sa fie bara completa cleaned si de asemenea recomand si un set de praguri de cupra/fr sau macar un set de replici din grp(foarte dragut Toledo-ul negru, vezi ca are si praguri de cupra/fr ;) , am gasit replici de calitate cica la 110E setul aduse acasa, daca vrei vb pe mess mai multe).

Cand ajungi acasa neaparat sa pui de forma eleronul ala pe masina , eventual sa il scurtezi macar sa vad cum arata pe portbagajul de Toledo, poate dau si eu comanda :rolleyes:

Link către comentariu

auras am decupat bara azi...am ridicat tipsul....si maine la 8.00 am programare pt vopsit spoilerele fata spate si eleronul. si in 2 sapt vine si spoilerul de cupra.am gasit la 100 lei. poze o sa pun azi sa vad

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!