Jump to content

Seat toledo 1m

andutzu_com

Postare recomandată

Salut tuturor. sunt nou pe acest forum, mi l-a recomandat un prieten si m-am gandit sa va prezint si voua masinuta mea :)

Este un toledo 1m 1.9 TDI de 110 caluti. am luat-o standard, o sa pun niste poze sa vad daca mai gasesc. Modificarile pe care le-am facut deja sunt putine : pleoape din fibra, geamurile negre,jante borbet T 7,5 j fata si 9J spate , scaune sport de cupra cred, toba finala a fost data jos si inlocuita cu teava inox cu tips dublu de la Borla,si urmeaza un eleron mic , un difuzor pt bara spate, si ceva modificari la bara fata, nu stiu exact ce. eventual o sa umblu putin si la suspensie,dar nu ft mult.Posesorii de toledo stiu ft bn ca baia de ulei este destul de joasa.Cam atat...daca mai intervine ceva va anunt.Bafta si astept pareri.post-77673-0-75217400-1297067171_thumb.j

Stiu ..sunt sarac in poze...os a revin cu mai multe in seara asta.

Link către comentariu
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andutzu_com

111

• Roger

12

• Auras

12

• Circoloco

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte bine arata masina din ce se vede in acea singura poza...mai delecteaza-ne cu niste poze exterior/interior.

Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu

Stiu masina de pe celalalt forum, este foarte draguta, s-o stapanesti sanatos fara evenimente nedorite. Dupa ce pui mai multe poze o sa vin si cu recomandarile ;)

Link către comentariu

Pozele se vad foarte mici deoarece sunt redimensionate la rezolutie foarte foarte mica 200x200.

Ca si recomandari ar fi in primul rand sa pui niste poze mai mari, in al 2-lea rand recomand sa dai jos literele de pe portbagaj cu Seat si Toledo Tdi si sa renunti la suportii numerelor de inmatriculare, sa le prinzi cu banda dublu-adeziva de calitate dar inainte sa le cureti cu acetona si marginea aceea neagra de vopsea care le face conturul(uita-te la mine in semnatura in topic dar la ultimile pagini unde sunt poze si ai sa vezi despre ce vorbesc).

Link către comentariu

o sa fie coborata dar nu ii pun suspensie... si nu foarte mult. 2..3 cm. mai mult nu.jantele sunt 7,5 j fata si 9 j spate. 215/45/r17-fata si 235/40/17-spate.azi-maine cumpar un eleron tip M pt portbagaj.si in aprox 2 sapt ma apuc de ea.:) Momentan sunt la servici in Bucuresti si masina e in Arges,in 2 sapt imi iau concediu si am timp sa ma ocup de dansa.

ASD-ule ma bucur si eu sa VAZ p/ici.:) bafta si tu cu golfuletul

Link către comentariu

o minte inteleapta spunea candva:

" la baza performantei unei masini sta INTRETINEREAei" .

recomandarea momentului - daca nu ai CARTE SERVICE iti propun sa ti faci tu una in care sa ti ARHIVEZI toate schimburile/lucrarile/operatiile pe care le executi masinii personale; astfel vei avea un control mai mare asupra evolutiei masinii.

frumoasa masina; nu o inflori prea mult; dar daca o faci, fa o cat mai subtil.

drum intins colega.

Link către comentariu

Sper ca nu ai de gand ca sa pui doar arcuri sport pe suspensie stock?Esti constient ca vei uza telescoapele?

Link către comentariu

masina are absolut tot schimbat .distributie,ambreiaj,filtre,uleiuri ETC. are in jur de 200000 km nu mai stiu exact si este ft intretinuta.Si de modificat nu imi place sa fie sorcova, cat mai simpla / clean. Acum eu incerc sa iasa ceva frums, dar e putin mai greu in ziua de azi. banuti mai putini, timp din ce in ce mai putin,dar sper sa iasa ceva frumos pana la capat.:)

Nu pun arcuri...am vazut niste cleme care se pun pe arcuri si le strange , eu nu vreau sa pun suspensie pt 2 cm cat vreau eu sa o las. asa clemele alea le strang putin cat sa coboare 2..3 cm max

Link către comentariu

despre ce cleme este vorba .. explica te , prezinta ne poze. trimite mi poze de ai timp pe alexmalexzis@yahoo.com

Link către comentariu

Imi permit sa va explic eu despre ce este vorba, sunt niste cleme ca in poza de mai jos care se monteaza cate 2 pe fiecare arc al masinii si le strangi cat de mult vrei sa cobori garda la sol. Personal cum i-am zis si lui Andutzu nu as avea incredere sa pun asa ceva pe masina mea ca sa nu cumva sa se schimbe comportamentul masinii si sa te trezesti ca nu o mai poti tine pe sosea, mai degraba un set de arcuri sport sh pe amortizoarele stock(costuri de pana in 100E cu montaj cu tot) decat acele cleme. Pe de alta parte as fi interesat sa vad cum ar arata asa ceva pe o masina si cum se modifica comportamentul ei pe sosea la mers pe un drum virajat.

Hai odata cu eleronul ala lamelar si neaparat sa il pui de forma pe masina sa vad cum arata ca vreau sa imi dau si eu comanda de asa ceva si sa apuc sa il si vopsesc in culoarea caroseriei cand o sa duc la vopsit bandourile si prelungirile de bari.

@Andutzu-pune poze si de la interior sa vedem cum arata si zi-mi te rog scaunele sport originale de Seat le-ai achizitionat si montat tu sau asa ai luat masina cu ele, daca au fost cumparate ulterior te-as ruga sa zici cam cat au costat ca m-ar tenta si pe mine asa ceva.

post-11369-0-99446800-1297333780_thumb.j

Modificat de Auras
Link către comentariu

Astea sunt cleme de strans cablurile de sustinere ale stalpilor.

Si un arc sport si un arc comprimat prin diverse metode tot mai scurt este, problema aparand la uzura telescopului....

Link către comentariu

Deci, eu (G5 trendline) mi-am montat arcuri sport de pe un GT, dupa 3-4000km amortizoare fata varza, curse/sparte.. cum vrei sa le zici! acum masina aprope ca este inutilizabila, tzopaie rau de tot fata, la peste 100km/h in zona soselei valurita imi sare roata de se simte in masina, plus ca troncane rau tija de la amortizor in teaca amortizor! Sfatul meu: cumpara-ti o suspensie sport completa, iar suspensia normala pastreaza-o pt o evetuala revenire la mai mult confort!

Bafta cu masina, imi plac foarte mult jantele!

Link către comentariu

paul vw ma faci sa ma razgandesc...m-am gandit si eu la chestia asta sa imi fac praf telescoapele...dar ma gandesc ca arcul o sa il comprim doar ft ft putin...e vb de 2 cm...daca e sa fie asa... nu ii mai pun nimic si o las asa.

Auras scaunele au fost pe masina...nu le-am cumparat separat...si o sa revin cu poze cand o sa ajung acasa cam in o sapt jumatate. eleronul inca nu am luat legatura cu baiatul ca nu a intrat pe mess. este model M din cauciuc am inteles sau cauciucat...e mai bn ca il modelezi dupa caroserie.sper ca la vopsire sa nu se crape...

Link către comentariu

Eu as zice sa lasi artificiile de genul ...taiat din arc la Dacie ca sa fie mai joasa... Pana la urma e vb de siguranta ta si nu merita sa risti cu "aici mai prindem cu sarma, mai punem o saiba, mai punem un surub". O suspensie completa low cost reglabila te ajunge 11 mil. si nu iti risti viata. Daca nu este posibil sau nu te incanta, mai bine o lasi asa chiar daca nu este tocami estetic dar macar este sigur :D. In functie de buget si preferinte tu decizi dar nu te juca cu improvizatii mai ales la noi unde suspensia este destul de solicitata datorita drumurilor

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

De ce insist sa nu pun suspensie : baia de ulei e foarte joasa , cu suspensie o sa fie rigida( talonul cauciucului este de 40) deci clar ma zguduie:)) ,o sa inceapa sa zdrangane si iar nu imi convine. dupa cate am spus masina este destul de intretinuta si nu prea am sgomote la ea si m-as oftica sa o stric. deci daca nu merg clemele...o las asa...

Pun si o poza cu eleronul.

ZGOMOTE nu sGOMOTE :D hai sa scriem corect :D

post-77673-0-31966500-1297370449_thumb.j

post-77673-0-09326900-1297370459_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!