Jump to content

golf-ul meu

sash

Postare recomandată

Salutari tuturor!Am onoarea sa fiu membru al acestui forum de cateva saptamani si sa postez acest prim topic prin care doresc sa-mi prezint si eu masina:De 2 saptamani am devenit posesorul unui VW golf 4 4motion highline din anul 2002 cu codul motorului ARL.Masina are 85000 km(dubios de putini km la varsta ei,dar mentionez ca e cumparata de la o cunostinta si ca e masina de buc).inainte de cumparare am fost cu ea la midocar si acestia si-au dat acceptul k masina e ok,si prin urmare astazi o conduc:).ca dotari masina are:8 airbaguri,cd-changer,cotiera,4 tetiere,volan si schimbator imbracate in piele,scaune incalzite fata si reglabile pe inaltime,cotiera spate,4 geamuri electrice,trapa electrica,xenoane din fabrica,jante aliaj de 16,tractiune 4X4,150cp standard(masina a fost resoftata si in momentul de fata are undeva pe la 180cp:d).Pe langa aceste dotari,va vine sa credeti sau nu,masina nu are computer de bord.astept pareri despre masina si ce imbunatatiri si teste pot sa-i fac ptr ca sunt la nivelul de incepator in ale masinilor,aceasta fiind prima mea masina.o sa revin in zilele urmatoare cu niste poze ca sa ma mandresc cu adevarat cu masinuta mea.Drumuri bune tuturor!

Link către comentariu

Motor + 4x4 = superb :D

Pune si niste poze cu masina

Multi km fara probleme ;)

Link către comentariu

O masina deosebita. :icon_thumright: Poate reusesti sa pui poze mai repede, ca pana la sfarsitul saptamanii mai este un pic de timp. ;)

Link către comentariu

Masina arata si merge exceptional pentru varsta ei. Am avut placerea sa dau ieri o tura cu ea, :)

Trage ca nebuna de pe la 1800 rpm pana la 5000 rpm. Sincer merge mai bine ca a mea :)

Nu stiu cum sa-mi dau seama de nivelul de echipare la Golf dar in afara de navigatie, piele, tempomat, CB si scaune incalzite spate nu ii lipseste nici o optiune.

Are:

-volan in 3 spite imbracat in piele alaturi de schimbator si frana de mana

-climatronic

-scaune incalzite fata

-oglinzi electrice si incalzite

-xenon

-trapa

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea. Bordul cu BC il poti monta ulterior daca gasesti unul prin dezmembrari. Eu am facut operatiunea asta si a meritat. Legat de dotari...pe golf4/Bora nu am auzit sa existe incalzire pt bancheta spate. Eu zic ca mai sunt optiuni lipsa pe langa cele enumerate. Se puteau pune scaune electrice fata (este un golf4 GTI-TDI pe forum care le are), tapiterie piele, chiar si perdeluta OEM pentru luneta. Oricum ai o masina de invidiat mai ales datorita motorului. BC, tempomat ...astea se pot pune mai ales ca le gasesti in dezmembrari la preturi bune. Bora-Golf4 in dezmembrari sunt usor de gasit. Spor la up-gradeuri :D

Link către comentariu

gasestee la 1.5mil in dezmembrari ce rost ar avea sa dea 100E. Ideea e sa cauti putin

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

au venit si primele poze cu intarziere de cateva saptamani ptr ca am fost cam ocupat.....o sa mai postez si altele in zilele urmatoarepost-83665-0-54294100-1298557885_thumb.j

post-83665-0-31941800-1298558117_thumb.j

Link către comentariu

sincer sa fiu..........nu stiu cum se numesc jantele.......cred ca sunt jantele originale ale masinii..............daca o sa aflu......o sa postez

Link către comentariu

merci frumos ptr aprecieri.........sticker-ul il am de la un coleg de forum,Nicu CNN,caruia ii multumesc inca o data ptr el

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!