Jump to content

transporter de armata original

donmaxi2006

Postare recomandată

de curand am inmatriculat tanculetul meu BC64JON, dupa ce am cotizat la stat cu 5057 ron taxa de inmatriculare si vreo 1300 ron la RAR dar am scapat de o grija.Acum mai ramane sa-i fac distributia ptr ca nu stiu nimic de ea , masina are carte service dar pana la 124000 km acum are 201000 km , masina provine de la armata germana , nu este 4x4 , motorul este de 2.4 tip AAB 57kw mai am un passat pe ala nu am indraznit sa-l inscriu ptr ca s-ar putea sa iasa NON EURO este din 1990 motor 1.8 b tip RP parca nu mai stiu exact poate io veni randul intr-o zi...

am sa revin cu poze noi

post-84839-0-01413400-1297012513_thumb.j

post-84839-0-95853400-1297012550_thumb.j

Modificat de donmaxi2006
Link către comentariu

Poti sa ne incanti ochii cu cateva poze din interior? Apropo poti sa ne zici daca are ceva dotari speciale dat fiind faptul ca era destinata armatei? Bafta in continuare si multi kilometri!

Modificat de robert28
Link către comentariu

Ma simt privilegiat sa am colegi care au in posesie un T4 Doka! Sa o stapanesti sanatos!

Despre culoare: ai de gand sa o pastrezi asa? Arata mult mai bine intr-o singura culoare ;)

Link către comentariu

sooper!masina e speciala eu zic k merita pastrata vopseaua am si eu un LT35 din 2000 ma bucur k mai sunt si oameni care sunt impatimiti ai masinilor mari;)s-o stapanesti

sanatos si fara incidente :Driver: :Driver:

Link către comentariu

data primei inmatriculari este 24-12-1994 iar in cartea de identitate este trecuta 1995 la RAR a iesit EURO2 tipul motorului este AAB culoarea din talon este verde multicolor si asa va ramane , mentionez ca vopseaua este speciala nedetectabila cu aparat infrarosu dotari la interior nu are doar scaunul la sofer este din piele si are si cotiera, in mare masina a fost pastrata f bine, multumesc tuturor de urari mi-ar fi placut sa pot inscrie si passatul dar acolo problema e mai dureroasa :frigbaitata: din cauza taxei de inmatriculare, am sa revin cu poze , numai bine tuturor va doresc!!!!! :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 year later...

Fain t4 dar iti dau un sfat vopseste-o intr-o singura nuanta asa arata ciudat.

Link către comentariu

Eu zic sa o lasi asa,are farmecul ei tocmai ca e neobisnuita.

Sunt curios cum arata interiorul.

Sa o rulezi sanatos multi km

Oare un mcv te vede? :lol:

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Cat de tare poate sa fie, are si cabina dubla parca. Cum sa o vopsesti ?!?!

Link către comentariu

nu te zgarci la poze, este o masina deosebita :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!