Jump to content

My POLO 9N3

yoo_andrey92

Postare recomandată

Salut ! Numele meu este Dondera Andrei am 18 ani si vreau sa va prezit si eu masinile mele . Locuiesc in Motru judetul Gorj

Vw Polo 9N3 si VW LT 35. Sa incepem cu prima :

Vw Polo cumparat nou de la reprezentanta Nurvil Rm-Valcea

An fabricatie :2008

Culoare: Blue Pearl Effect

Motor: 1.4 TDI 85cp

Kilometrii : 80.000

Dotari : AC (climatic)

ABS,ASR,Proiectoare ceata

Oglinzi electrice si incalzite , 2 geamuri electrice

Inchidere centralizata si alarma (de fabrica) , 2 chei briceag

Cd-Player MP3 original, 4 boxe , 4 x airbag ;

Mici Modificari :

-becuri cu leduri la pozitii , plafoniere , numar.

post-59036-0-23734600-1296929507_thumb.j

post-59036-0-22389600-1296929520_thumb.j

Modificat de yoo_andrey92
Link către comentariu

Foarte misto masinta (are si soramea una, exact culoarea pe care o ai si u, doar ca-i pe benzina de 1,4), sunt niste masini foarte fiabile, comode si foarte placute la condus. Sa o stapanesti sanatos fara incidente!:D

Link către comentariu

De acord cu micnea ,ideala pt oras.

Cat mai multi km lipsiti de incidente :icon_thumright:

Link către comentariu

este o masina destul de buna multumesc mult cu un consum foarte mic mai mic de cat cel pe benzina condumul mediu pana la bucuresti a fost de 3,8L/100km sunt foarte

multumit de aceasta masina iar in viitorul apropiat sper sa intre cva banuti in aspect ,deoarece din motor nu prea aam ce performante sa dezvolt deoarece 1.4 tdi in 3

pistoane supra-alimentat din pacate, insa are un cuplu foarte bun si la cei 85cp care ii are sunt foarte multumit :) :)

Link către comentariu
  • 6 months later...

Salutare de ce sa nu ii pui chip ?

O sa vezi ca e alta masina dupa de la 75cp o aduce undeva la 100 cp eu am dus-o in 110 si cel care mi-a facut-o a spus ca mergea dusa si in 120 fara probleme.

Vezi tu chestia e ca eu am intercoolerul original de 1.4 tdi schimbat cu unul de 1.9 in urma unui accident.

De curiozitate masina a fost cumparata in leasing de la Nurvil ? Tot de la "smecherasii" aia o am si io.

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu

Frmoasa masina, ma mir ca nu ai numere de Gj, Motru fiind in gorj. Linistit oras. Pacat ca se inchid minele. succes !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

urmeaza vopsirea jantelor gri carbon ,si un kit xenon lunga si scurta si niste anvelope 205 50 15

Link către comentariu

promit k voi pune pozele si cu crafterul in kteva zile insa am cateva de schimbat la el o janta sparta de greutate + bucshi la bara stabilizatoare asa k mai dureaza cva

Link către comentariu

Frumos arata cu jantele!Sunt luate de la un coleg de pe forum,nu?

Sa o stapanesti sanatos! :icon_thumleft:

Link către comentariu

nu sunt luate de pe forum jantele le-am luat din arad din targul auto SH sunt jante de pe un vw CORADO bbs originale

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

cateva noutati, :)

in primul rand am spalat masina si cu aceasta ocazie i-am tras si niste poze putin mai "profi" decat un telefon :D

IMG_0039.jpg

IMG_0021.jpg

IMG_0027.jpg

IMG_0030.jpg

Si un mic BONUS: din pacate dupa ce am facut pozele :D

IMG_0041.jpgIMG_0042.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

cateva poze cu masina,in varanta pregatita de iarna:

intre timp a primit odata cu cauciucurile de iarna,si un set nou de capace plus o folie galbena pt proiectoare

IMG-0121.jpg

IMG-0124.jpg

IMG-0125.jpg

Link către comentariu

Nice ;)

Becurile din proiectoare sunt cele originale,nu ? :)

da,becurile din proiectoare sunt cele originale...

grila este in plan,dar momentan exista o indecizie: ori fagure de gti,ori grila ca aceasta cu dungulita cromata,ori fara semn...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut ai dreptate in legatura cu grila ai putea sa-mi dai un site ceva de unde pot s-o comand ?

Link către comentariu

poze si cu cealalta masina,vw crafter

22122011013.jpg

22122011016.jpg

22122011009.jpg

22122011017.jpg

22122011014.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

noul membru al familiei a venit in aceasta toamna ,este un vw crafter de 2.5 in 5 pistoane dupa resoftare si inlaturare FAP 166cp

acesta are 160 000 km momentan fabricatie 2009.01 modelul lung

despre dotari 2 geamuri electrice oglinzi incalzire scaun sofer asr decuplabil cd playe sony masina face aprovizionare la magazinele proprii va astept la intrebari drumuri bune va doresc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!