Jump to content

Golf IV Variant

stely09

Postare recomandată

Salut! Ma numesc Glavan Stelian-Alexandru, am 17 ani si locuiesc in municipiul Motru, judetul Gorj. Vreau sa va prezint masina care o conduc parintii mei , dar cand o sa am carnet o sa conduc si eu. Sa revenim.

-Masina: Vw Golf 4 Variant;

-An Fabricatie: 2004;

-Culoare: Gri Metalizat;

-A fost cumparata SH din Germania in 2007 la 45.000km reali(verificati) , actual 92.000 km

-Motor: 1.9 TDI 101cp, 5 trepte -Model(sincer nu stiu)

-4 geamuri electrice, oglinzi electrice, ABS, ESP

-AC, computer bord (mini-dot cred)

-inchidere centralizata, 2 chei briceag.

Cateva mici modificari :

-bec de ceata si pe partea dreapta

-led-uri la numar si in interior

-protectie praguri .

Pe viitor :

-proiectoare in far (deja cumparate)

-coloant negru mat pt stalpi (deja cumparat)

-jante aliaj (inca caut un model)

post-43052-0-61384600-1296849770_thumb.j

post-43052-0-88504100-1296849998_thumb.j

Link către comentariu

ai o masina foarte frumoasa ..cred ca abia astepti sa o conduci pe sosea ca presupun ca ai mai facut cateva ture pe strada cu ea :lol:

anul si km sunt punctele ei cele mai bune ....sa ai noroc de ea cat mai multi km :)

Link către comentariu

Pai pe proiectoare am dat 90 lei cu tot cu transport si sunt noi. O sa pun acu caut prin cd-uri sa mai gasesc ceva poze.

lucyyyDin pacate nu prea are multe optiuni dar usor usor sper sa mai vina :D

Pozele promise :

protectiile pentru praguri si autocolantul negru mat pentru stalpi

Imagine0754.jpg

poza facuta de aproape o luna de cand o aveam:

DSCF3681.jpg

si cateva poze:

062.jpg

063.jpg

130.jpg

Modificat de stely09
Link către comentariu

Frumoasa masina. Cred ca abia astepti sa iei permisul :P .

Spor la modificat!

Link către comentariu

Ingrijita este masinuta ta,arata bine.

Pe golf 4/bora cel mai bine dau jantele santa monica(sunt la vanzare in aria dedicata)

Km cat mai multi lipsiti de incidente :icon_thumright:

Link către comentariu

Da, cel mai bine dau jantele santa monica dar mi se par cam mari pe 17".... Inca caut poate gasesc niste BBS Montreal II:D

PS: am uitat sa mentionez la prezentare mai are si 10 x airbag

Modificat de stely09
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, arata foarte bine si ingrijita. Spor in continuare la modificari si succes cu permisul ( apropo...cat mai ai de asteptat?)

Link către comentariu

pai in decembrie anul asta fac 18 :D mai am cva

PS:scuzati ca nu am pus poze cu interiorul dar nu am avut masina acasa

Modificat de stely09
Link către comentariu
costyserbanescu

salut . in primul rand vreau sa te felicit pt masina . vad ca esti informat si presupun ca te pasioneaza masinile . cred ca abia astepti sa iei permisul , stiu si eu cum e sa nu ai permis si sa iti placa la nebunie masinile , nu prea poti sa te abti ( proprie experienta ) . lucyyy sunt curios cine nu a dat nici o tura cu masina ( nu neaparat pe strada ) fara sa aibe permis . :Driver:

Link către comentariu

lasa ma k iau eu si te plimb pana iei u permisu ma si satur de condus;)daca iau eu permisu promit k te scot sa dai un suc :P

Link către comentariu

Salut ! Azi la masina a fost facuta o revizie completa : ulei Castrol 5W-40 , filtru de motorina , filtru de ulei , filtru de aer , filtru de polen (cu carbon activ)toate MANN Filter , si placute de frana pe spate nu le mai tin minte denumirea :D . Km : 94338....

Poze nu am pus vremea este urata afara si masina este murdara...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salutare ! Astazi in final am terminat cu proiectoarele in far... Daca stiam in ce ma bag de la inceput nu le mai puneam... Dar daca le aveam luate .. Asa ca m-am de treaba... Partea cea mai urata : cand am dat gaura in far in interiorul farului mi-a sarit putin cromu pe ici colo dar se observa numai daca te uiti foarte de aproape... Mentionez faptul ca proiectoarele sunt legate pe mufele originale , pini originali , releu de protectie , siguranta pe fir de la + , aproape ca la carte ... doar cu o mica surpriza... Pentru aprinderea proiectoarelor am folosit un buton de dezaburire cu tot cu mufa originala luat de la dezmembrari pt ca nu erau fonduri pt butonul care include si faza pt proiectoare. O seara placuta

PS: urmeaza si niste pozitii cu led dar caut cva puternic sa se vada calumea :D

post-43052-0-33996900-1300214871_thumb.j

post-43052-0-62353200-1300214882_thumb.j

post-43052-0-59314000-1300214931_thumb.j

post-43052-0-50316700-1300214946_thumb.j

post-43052-0-37006500-1300214959_thumb.j

Modificat de stely09
Link către comentariu

Bravo, a iesit ok.

Treaba cu saritul/curatatul cromului, e durere....eu mai desfac sticlele de pe faruri ca sa le modific/curat si trebuie sa fiu foarte atent la crom, ca imediat sare sau se curata.

Link către comentariu

Asa dom'le, inca un VW representin' Oltenia. :lol: Arata foarte bine masina si nici la dotari nu sta rau. :icon_thumright: S-o conduci multi km fara probleme! :Driver: (din decembrie incolo :blah: ).

P.S. Poate o aduci si pe la intalniri, aici, s-o vada poporu' si live. :rolleyes:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Cateva mici modificari la masinuta : Schimbat tot kitul de distributie la reprezentata Nurvil Tg-jiu , Folie Lumar transparenta 7%(+ parasolar) , cotiera after-market , si am bazait si niste semnale putin fumurii cu folie ... KM 99482

Imagine1195.jpg

Imagine1196.jpg

Imagine1201.jpg

Imagine1202.jpg

Imagine1200.jpg

Imagine1199.jpg

Link către comentariu

alta viata cu folie si stalpi colantati :icon_thumright: ...un mic detaliu:nu te-ai gandit sa renunti la aparatorile de noroi..si in plus se aduna mizerie dupa ele si rugineste...parerea mea

oricum arata bine masina

Link către comentariu

Da multumesc... In legatura cu aparatorile de noroi le-as da jos... si suportii de la numar.. dar mai greu e sa ii conving pe ai mei... asa ca mai sta asa nitel pana iau permisul...

Era sa uit mi-am luat si stergatoare Aero Twin de la colegul Alex A. sunt de nota 10 :)

Modificat de stely09
Link către comentariu
costyserbanescu

arata foarte bine cu noile modificari . cat ai dat pe cotiera si de unde ai luato???

Link către comentariu

Pai cotiera am dat pe ea 125 lei.. si luata de pe net daca vrei iti dau pe pm linkul exact ..

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
cristiturlea

mai cresti putin puterea si un scut metalic sub ea pentru drumurile din romania.merge?

Modificat de cristiturlea
Link către comentariu

Da d-l Cristi :D Urmeaza sa cresc putin puterea dar nitel mai tarziu :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!