Jump to content

Vw Golf 5 Gti

JuN1oR

Postare recomandată

Prieten, ne-prieten, te-a cam aburit un pic cu anumite detalii ;)

S-o stapanesti sanatos, este o masina foarte buna

Link către comentariu

foarte misto masina..am vazut-o azi la intalnire

ar trebui totusi sa te duci sa vezi ce soft are..macar din curiozitate,si oricum trebuie sa stii daca a fost facut cum trebuie

drive safe

Link către comentariu
  • 1 month later...

"someone put the fun back into the GTI" :) :icon_thumright:

super masina.....imi place cum arata cu jantele 18", DSGul face toti banii, are optiuni la greu...si culoarea o prinde perfect!

sa te bucuri de ea fara incidente!

:coolpics:

Link către comentariu

frumushel..:)..bafta pe mai departe!,,o rugaminte:schimba te rog si tu numarul ala....muc????..;)

Link către comentariu

mishto masina :) daca vrei sa verifici daca ai soft ... ne intalnim si le punem paralel :)) daca ma faci rau ... inseamna ca e de la soft , daca ma faci putin e de la dsg :) (in limite LEGALE !!! ) :P ... vreau sa o vad si eu pe MUC :)

Link către comentariu

Multumesc corad0 sa stii ca ai 2 bijuteri de masini una mai frumoasa ca cealalta in felul ei.

ar99won masina o sa primeasca un alt numar, sau numarul dupa audi.

Matei m-am dat cu un prieten cu un focus st stock si de pe loc si din mers si ma distantam de el bine de fiecare data.

Link către comentariu

deci ai soft...frumos frumos frumos :D trebuie sa mai aflii decat de la ce firma il ai :D bafta si drive safe !

Modificat de MateiWmW
Link către comentariu

New photos parc herastrau... Sunt interesat sa achizitionez niste presulete de vara, eventual de gti... Va salut

Link către comentariu

Mersi frumos, ai pe cineva de aduce de aici?

Nu. faci comanda si iti vine prin posta

eu am comandat cate ceva si mi-au venit si calitate f buna

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!