Jump to content

Vw Golf 5 Gti

JuN1oR

Postare recomandată

Vw golf 5 gti, 2.0 TFSi

- Transmisie automata DSG

- Culoare rosu

- Km 93.000 km

- Jante Vara Detropit 18", Jante iarna 16"

- Trapa retractabila electric

- Plafon Negru

- Oglinzi electrice + incalzite + heliomate + retractabile electric

- Faruri xenon + spalator faruri

- Proiectoare de ceata

- Senzori parcare spate

- Senzori de presiune in roti

- Inchidere centralizata

- Pachet interior lumini

- Computer de bord

- Navigatie Rns 510

- Cruize control

- Incalzire scaune

- Cotiera fata + spate

- Dublu Climatronic

- 2 x geamuri electrice

- Pregatire telefon cu SDS & Bluetooth device

- 8 Airbaguri

- ESP/ EBD/ ASR/ ABS

Ca inbunatatiri aduse masini: stage 1 revo, admisie shimbata, bobine, buji,

Link către comentariu

Si cateva poze cu fosta masina care este un Audi A4 B7 la care am tinut tare mult, ca optiuni avea urmatoarele:

- AUDI A4 B7 2.5 TDI V6 24valve, 163 cai, Euro 4

- Transmisie manuala 6+1 viteze

- Culoare albastru

- Km 115.000 km in bord

- Pachet Interior + Exterior S-line

- Pachet interior S-line ( volan multifuncional, shimbator, scaune, )

- Pachet exterior S-line( bara, masca, eleron, sasiu, discuri ,etriere ,jante 17)

- Oglinzi electrice + incalzite + heliomate + retractabile electric

- Proiectoare de ceata

- Senzori parcare spate

- Senzori de presiune in roti

- Inchidere centralizata

- Pachet interior lumini

- Computer de bord color + navigatie mica.

- Cruize control

- Incalzire scaune

- Cotiera fata + spate

- Dublu Climatronic

- 4 x geamuri electrice

- Linguatronic

- Pregatire telefon cu SDS & Bluetooth device

- Carkit

- Audi concert cd + magazie 6 cd

- 10 Airbaguri

- ESP/ EBD/ ASR/ ABS

Link către comentariu

Frumos GTI-ul. E ceea ce visez si eu! :icon_thumright: Sa i-l stapanesti sanatos!

Sa nu iti para rau dupa Audi ca Golfu e mai de senzatie si mai economic la intretinere (impozit, service, asig). Dezavanajul lui e la spatiu din pacate ca nu are 5 usi. E frumos oricum!

Cum ti se pare diferenta de consum dintre ele? E cam tot pe acolo nu? Audi-ul cred ca ar consuma cu 1-2l mai putin...

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Nu are de ce audi-u l-am avut circa 2 ani, deja ma saturasem, cu spatiu e ok merg singur s-au cu un prieten in masina mereu, intretinerea nici nu se pune problema la golf fata de a4, consumu e la fel cum ai zis tu 1-2l... da macar asta e dsg si benzina, da e altceva cum fuge, cum se aude...

Modificat de JuN1oR
Link către comentariu

Foarte frumos,cel mai bine un GTI arata pe rosu,dupa parerea mea!

Sa-l stapanesti sanatos!

Link către comentariu

frumos si dotat gti-ul tau

si eu am renuntat la un golf 5 diesel care era f misto pt Gti si nu regret deloc...

eu nu i-am facut mari modificari inca. am cumparat si eu bara de ridigizare dintre amortizoare, pe care am vazut ca o ai si tu, dar inca nu ma montat-o si vroiam sa te intreb daca ai pus-o tu si cum se simte dupa?

sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Radu sincer sa fiu nu stiu cum e fara, asa am luat masina cu toate modificarile aduse.

Cateva inbunatatiri aflate de la fostul proprietar: downpipe custom 72 mm, short-sift FORGE, blowoff FORGE, bobine S8, kit admisie Newspeed, soft Revo stage 1, bara fata stabilizatoare;

Link către comentariu

cred ca se misca bine la modificarile astea :)

si eu vreau : downpipe custom 72 mm, bobine S8, kit admisie Newspeed, soft Revo stage 1, bara fata stabilizatoare + kit frane S3

bafta :Driver:

Link către comentariu

Arata f bine masina, felicitari pentru achizitie.

Numarul e mostenire de la fostul proprietar? :D

Link către comentariu

da Vlad el mi-a zis ca are acelasi modificari la motor ca la un alt gti, numai ca acela este manual :)numaru e al fostului proprietar, o sa-l shimb in cateva saptamani. Intalnirea saptamanala cand are loc? ca as vreau si eu sa vin.

Modificat de JuN1oR
Link către comentariu

ma bag si eu la o intalnire Junior daca sunt in bucuresti

da-mi si mie de veste

merci

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

WaW :D

din pacate tin sa te dezamagesc, eu sunt dealerul REVO din Bucuresti, si masina asta nu mi-a trecut pragul.

iar faptul ca ti-a vandut o masina DSG cu Short shift trebuia sa iti puna semne de intrebare.

in cazul in care vrei sa te asiguri iti ofer gratuit posibilitatea sa vezi daca masina ta are sau nu soft si daca are sau nu soft REVO.

toate cele bune.

si sa o stapanesti sanatos.

p.s. nu vreau sa te dezamagesc vreau doar sa stii adevaru

am intalnit mai multi care cand isi vand masinile spun ca au ce defapt nu au, e unu aici pe forum care inca mai are masina cu care pretindea ca are soft REVO :D

Link către comentariu

short-sift FORGE

Vai cat de tare e asta! :)) Oricum masina e frumoasa, fa-i o verificare cap coada sa vezi cum sta si cam atat.

OT: App, nadir, cand iese soft si pt 1.2?

Link către comentariu

Gti rosu, un vis. Sa te poarte cat mai multi km!

Pe exterior arata impecabil, la motor totusi verifica exact ce este adevarat. faptul ca ti-a zis ca are Short shift pe automata e o gluma buna, ca sa nu zic o minciuna proasta :))

Kitul de admisie poate e Neuspeed nu Newspeed

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

Ma baieti nu prea ma pricepep in chestii dalea tuningului eu las masina stock asa cum este, ca am avut ocazia sa gasesc una facuta asa a fost, poate oi fi gresit eu cu short shift, are nu are soft am sa vin sa verific multumesc de informatii, dasta si m-am inregistrat pe forumu asta sa mai invat una alta despre tuning motor si de a cunoaste alti posesori de vw.

Modificat de JuN1oR
Link către comentariu

Rectific modificarile: Downpipe custom 72 mm, blowoff forge, bobine S8, kit admisie Neuspeed, stage 1 soft, bara fata stabilizatoare. Asa am voie nu deranjez pe nimeni ?

Link către comentariu

Buna alegere :)

Sa-l stapanesti sanatos si... multi km fara incidente :icon_cool:

Link către comentariu

Nu ai deranjat pe nimeni nici inainte,doar ca oamenii te atentionau sa nu fi fost inselat cumva.short shift pe dsg e un pleonasm.

Exista soft pt dsg care iti modifica timpii de reactie la dsg,dar asta este alta poveste.

Una peste alta,ai o masina traznet,cu dotari super.sa ai parte de ea.

Brgds

Link către comentariu

Multumesc frumos pentru urari, da acum am inteles si eu cat de cat cum sta treaba inselat nu am cum, ca e un bun amic de-al meu... Pana la urma intalnirea samptamanala cand are loc duminica la 11?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!