Jump to content

Bara spate sparta

bluetux
 Share

Postare recomandată

Deci sunt confuz in continuare. La reprezentanta TOT nu ti-o inlocuieste? Vai de mine, astia-s nebuni la cap. Eu as muri cu ei de gat, sa repare la masina lu' tat-so bara aia gaurita, nu la masina de client.

Ma mir cum au acceptat aia de la Skoda asa ceva, reparatia barii NU ESTE prevazuta nicaieri in documentatia de reparatie DE FABRICA.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, asa e.

nici la reprezentanta nu o inlocuiesc.

in schimb, mi s-a "garantat" ca va arata ca si noua. sper si eu.

Link către comentariu

multumeste-te cu gandul ca bara originala va fi mai buna per ansamblu (in general daca vorbim de aspect si rezistenta)

Link către comentariu

ai dreptate Sergiu!

cu asta ma incurajez si eu,si asa mi-am ameliorat nervii de dupa accident!

Link către comentariu

masina, de luni mi-e la autogrand in oradea- reprezentanta skoda. Mai, astia de la asigurari is nebuni la cap. Cei de la Skoda au cerut inlocuirea barii, ca e cam naspa de reparat. Si asiguratorul nu vrea sa se inlocuiasca bara. Mno, imaginati-va, ce carpeala o sa iasa. de nu iese bine ii .....

ce pisici sa mai fac eu acuma, cand nici mie, nici celor de la Skoda nu le da bara noua. sa ma duc sa fac circ, sau ce?

Link către comentariu

Da si tu niste telefoane pe la CSA, ANPC, si eventual cineva mai "mare in grad" de la firma de asigurari.

nu te lasa la vrajelile astea ieftine!

niciodata nu am mai vazut sa se repare o bara sparta :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

probabil cer f mult aia de la skoda, unele "neoriginale": KLOKKERHOLM e numai vreo 300 ron, Binder Autobedarf 220 ron, a mea a fost vreo 150 ron noua, ieseai mai ieftin la o vopsitorie "de cartier" si poate acceptau si asigurarile , vopsea buna sa fie.

Modificat de bluetux
Link către comentariu

inainte de a merge la Skoda, m-am interesat si de alte tinichigerii, iar pentru unele am primit foarte multe aprecieri.

hotararea de a merge la Skoda a venit in urma faptului ca asiguratorul nu vrea sa imi schimbe bara. daca tot nu o schimba, am zis ca merg la Skoda.

de unde sa stiu ca ulterior, Skoda va cere o noua constatare (cred ca exprimarea e corecta).

acum stau si suspin, asteptand sa termine masina o data.

am citit pe alte forumuri, si sunt cam deznadajduit acum, dat fiind ca foarte multi au spus ca dupa ce bara le'a fost carpita, chitul a plesnit in scurt timp.

ce bubu sa fac daca pusca, crapa etc?

garantie la astfel de lucrari, se dau?

si apropo, bluetux, de unde ai luat bara? asa ieftin?

Modificat de silviutz00
Link către comentariu

Bara de aici cred ca a venit, dar la pret mai mic decat retail pt ca a comandat-o atelierul impreuna cu suporti si alte chestii.

http://www.norisautomotive.ro/index.php?route=product/marca&path=170_197_547_711

poate ai noroc si gasesti una originala sh - poate chiar mai ieftin.

Modificat de bluetux
Link către comentariu

nu ne spui si noua despre ce asigurator e vorba, sa stim? :offtopic:

Link către comentariu

masina, de luni mi-e la autogrand in oradea- reprezentanta skoda. Mai, astia de la asigurari is nebuni la cap. Cei de la Skoda au cerut inlocuirea barii, ca e cam naspa de reparat. Si asiguratorul nu vrea sa se inlocuiasca bara.

Ai sa ma injuri poate ca te-am trimis la reprezentanta. Dar asta era ideea, sa iti SCHIMBE bara. Pentru ca un service DE REPREZENTANTA lucreaza dupa niste standarde stabilite de producator. NU o sa ii vezi facand astfel de carpeli. Sau nu ar trebui. No, cu gandul asta m-am gandit ca reprezentanta o sa se ia de gat cu aia de la asigurari sa-ti scoata bara noua, pentru ca asa E NORMAL. Ca daca te duceai la nea Mitica pe sant sa ti-o repare iesea asa cum ai zis tu: cu o tona de chit si vopsita cu trafaletul si dupa primul ger era praf kitul.

Link către comentariu

Blitz, nu te injur, stai linistit.

am ales sa merg la reprezentanta, deoarece am zis ca daca tot nu imi schimba bara, macar sa fie facuta k lumea.

dar se pare ca cei de la asigurari sunt niste nesimtiti. nu ma refer la general ci la cei din oradea, de la ASIROM (cu ocazia asta raspund intrebarii lui Bluewmaster).

in fine, sper sa iasa cat de cat bine. Acum, sa fim realisti. am citit comenturi cu privire la gaura lui bluetux, daca comentariile au fost afirmative, cum sa nu iasa bine bara mea.

doar numai putin e crapata, mai mult indoita.

intrebarea mea: 1. o sa tina cat de cat? nu stiu, 2 ani sa zicem.

2. Skoda ofera garantie pe lucrare?

P.S. Tineti cu dintii in urma unor accidente in care sunteti nevinovati de asiguratori. Si insistati inlocuirea pieselor unde este necesar. bine ca nu a fost mai rau. acum o sa opresc si unde am cedeaza trecerea, sa nu mai am peripetii!

Modificat de silviutz00
Link către comentariu

garantie tb sa ofere ca sunt obligati.

rasina cu fibra de sticla ar tb sa reziste, probleme apar la socuri, cred ca depinde mult de mester...

45.jpg

Modificat de bluetux
Link către comentariu

da, din pacate cu Asirom avem si noi probleme la service in Timisoara chiar ieri am primit un telefon ca un dosar a fost respins dupa ce in urma cu 2 sapt am primit acceptul de plata si implicit ne-am apucat de lucru la ea fiind 99% gata acuma clientul cica trebuie sa plateasca din buzunar reparatia aprox 3000 de lei, chiar numai inteleg unde vor sa ajunga astia :vaidecapulmeu: cu asigurarile

Link către comentariu

garantie tb sa ofere ca sunt obligati.

Il citez pe bluetux ca sa ii raspund lui Silviu(si nu numai): tocmai de-asta o dau in sus si in jos cu lucrare efectuata conform standardelor producatorului: pentru o astfel de lucrare se poate da negresit garantie. Pentru o tiganie NU prea.

Bine, probabil ca o sa te duci la ei cel putin odata la 2-3 luni, ei ti-o revopsesc etc. Pana or sa se plictiseasca si ei si tu si o sa cautati o solutie.

P.S. era o traba daca mai "trageai" putin de gaura aia inainte sa te duci la asigurari. Sincer, nu mi-am imaginat ca pot fi atat de cretini cei de la ASIROM. Si probabil NU prea ai ce sa faci pentru ca banuiesc ca reparatia e pe RCA-ul aluia de te-a lovit.

P.S.2: uite de-asta e bun CASCO. Pentru astfel de porcarii. Te duceai frumos, faceai masina pe CASCO si CASCO recupera banii de la vinovat, adica RCA-ul aluia. Si te durea la basca.

Link către comentariu

nu e chiar asa...

daca e tiganie, ar trebui sa refuze sa o faca...dar asta inseamna sa refuze si banii, ceea ce e mai greu :) si stim toti ce inseamna "reprezentante" la capitolul preturi.

oricum, unii dau garantie vreo trei luni, sa scape de circ..

la partea de casco, e si mai complicat, te obliga sa suporti o parte din costuri si/sau sa reintregesti suma asigurata, adica si batut si cu banii luati :).

RCA-ul tb sa functioneze ,la mine o firma bulgareasca (EUROINS BV) mi-a inlocuit bara usor crapata fara discutii...

Link către comentariu

m-am intors... si nu sunt sigur. sunt cu skodita.

in sfarsit am luat-o de la reprezentanta.

au refacut bara, au inlocuit un ornament, chestia aia de plastic dintre roata si aripa. ceva cleme (ceva sistem de prindere) pe la far, si tot cleme pe la bara

cost reparatie 1450 de lei. insa nu asta e problema.

am impresia ca culoarea difera putin. sau putin mai mult. in functie de cum bate soarele. la umbra iti dai seama ca sunt 2 culori, iar la soare pare totul normal. e normala chestia asta sau au nimerit prost aia vopseaua?

garantie la manopera bara 90 de zile.

Link către comentariu

te-ai fi asteptat sa fie insesizabil? nu are cum. e normal sa fie o diferenta. cel putin la service-urile din RO. acum depinde ce intelegi prin "difera". sunt sanse dupa trecerea timpului sa se matuiasca si sa se pupe cu restul masini.

Link către comentariu

au refacut bara, au inlocuit un ornament, chestia aia de plastic dintre roata si aripa. ceva cleme (ceva sistem de prindere) pe la far, si tot cleme pe la bara

cost reparatie 1450 de lei. insa nu asta e problema.

am impresia ca culoarea difera putin. sau putin mai mult. in functie de cum bate soarele. la umbra iti dai seama ca sunt 2 culori, iar la soare pare totul normal. e normala chestia asta sau au nimerit prost aia vopseaua?

garantie la manopera bara 90 de zile.

de banii astia inlocuiai complet bara fata de doua ori :(

e clar ca unii (reprezentantele) n-au invatat nimic din criza asta...

si cred ca nu e aceeasi vopsea...din 2001 astia de la Skoda au mai schimbat denumirile si codurile, posibil sa fi comandat alta culoare.

Modificat de bluetux
Link către comentariu

Este normal sa difere culoarea , ceea ce ai tu pe bara este vopsea cruda ,noua. iar ceea ce ai pe restul masinii este vopsea cu destula vechime (10ani) la expunerea la soare, splatorii etc

Cred ca un polish la partea frontala a masinii (bara capota aripi) ar rezolva problema cu diferenta de luciu , dar normal polish trebuia dat inainte sa iasa masina din service , eu asa stiu ca se procedeaza

Link către comentariu

azi am avut si eu timp sa o analizez mai bine.

pe mine nu ma deranjeaza ca difera putin.

sunt bucuros ca au schimbat alte lucruri in urma accidentului astuia.

am iesit bine zic eu. bara nu se vede deloc ca e reparata. oricum timpul va confirma calitatea

o sa atasez niste poze cand se lasa cu vreme buna.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!