Jump to content

Bara spate sparta

bluetux
 Share

Postare recomandată

M-am trezit cu bara din spate sparta (gaura)? Are cineva idee cum se poate restaura, fara sa schimb toata bara?

fabias.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu vrei sa o schimbi - incearca remedierea cu fibra sticla.(la cineva care se pricepe)

Link către comentariu

Se poate "tabacii" fara probleme. In Tg Mures sunt minim 2 la care te-as putea indruma ;)

Link către comentariu

doar cu fibra ca pare destul de sifonata bara

Link către comentariu

ok, multumesc pt raspunsuri, o duc maine sa o refaca cu fibra - a zis ca poate si lipi cu acelasi tip de plastic.

Link către comentariu

din pacate sau din fericire :D bara era praf si pe interior, crapata vreo 50 cm (nu stiu cum s-a intamplat !?), asa ca o schimb cu una intreaga, e mai bine dacat sa-mi crape mai tarziu...

Link către comentariu

Nu crapa, adica cu tehnologia baietilor de aici (Tg Mures) sigur nu crapa...pe testate ;)

Link către comentariu

Pana la urma e si asta o solutie. Si eu mi-am gasit masina in parcare cu o fundatura urata in bara fata (cred c-a dat cineva cu un carlig de remorcare in ea). Culmea ca nu s-a spart (era vara). Am tot incercat s-o indrept incalzind-o dar... a cam iesit tiganie asa c-am gasit una SH, am vopsit-o si ... sanatate! Atat doar c-a fost vopsita mai.... din topor asa si am grija de ea ca dac-o lovesc sigur crapa vopseaua :)

Link către comentariu

va salut din nou din nefericire. azi am fost victima unui accident usor de circulatie. intr-o intersectie, nu mi s-a acordat prioritate si m-am ciocnit cu un alt baiat. am citit posturile din aceasta sectiune, dar imi pare rau ca nu am vazut poza lui bluetux sa vad si eu bara. in urma tamponarii mi s-a spart si mie bara fata. am mers la asigurari, iar nenea de 'colo a zis ca nu imi schimba bara ca e prea putin gaurita, sparta cum vreti voi. mi-a dat asigurarea, am primit constatarea si urmeaza sa o fac. intrebarea este, credeti ca va iesi bine daca nu se schimba? ca eu....cat am tinichigit masini...

va atasez niste poze...

si apropo, ma adresez oradenilor. cunoasteti un loc unde as putea merge cu masina sa o faca? sa fie cat de cat bun.

va multumesc!!!

post-81051-0-11933500-1297173845_thumb.j

post-81051-0-38958400-1297173881_thumb.j

post-81051-0-31165100-1297173916_thumb.j

Link către comentariu

CUM SA NU ITI DEA BARA?

Silviule, eu zic sa NU accepti toate magariile astora de la asigurari. Te duci frumos la societatea de asigurari si le spui ca ai fost la service si ti-au spus ca NU se repara asa ceva.

Daca refuza in continuare spune-le ca o sa te duci la reprezentanta Skoda ca sa iti faci masina. Sa vezi ce ochi mari o sa faca si s-o dea cotita ca acolo e prea scump.

Nesimtitii dracului! Pfoai, nu mai pot!

Link către comentariu

vezi ca poate iti trebuie si un suport bara care vine montat pe aripa

se gaseste sub bara de plastic montat pe aripa de tabla unde am trasat linia verde, e 20 sau 25 lei

sau sa nu fie mai grav sa sa fie rupte urechiusele de prindere a barii

sau poate e simplu si doar a sarit de la loc si intra prin lovire usoara cu podul palmei

post-75511-0-48948200-1297188643_thumb.j

Modificat de SergiuD
Link către comentariu

cum a zis si Blitz, du-te si insista sa o schimbe. de reparat merge, atat ca o sa se puna o gramada de chit care nu stiu cat va rezista si nu va crapa la urmatoarea lovire usoara. plus de asta un ochi bine bine format o sa isi dea seama ce a fost acolo, ori o sa fie putin umflat ori o sa fie infundat.

Link către comentariu

am mai avut bara spate usor crapata de unul care derapase, nu se vedea decat daca erai f atent, au schimbat-o fara probleme cu una noua cei de la asigurari, nu se repara plasticul la daune.

Link către comentariu

Silviutz mergi la cel care ti-a facut constatarea si ii spui ca plasticul nu se poate repara sa ti-o dea la inlocuit (eu sunt in domeniu si stiu cum incearca unii de la asigurari sa te pacaleasca daca vad ca nu stii sau nu te pricepi) Astept sa vad cum ai rezolvat :icon_thumright:

Link către comentariu

vineri o sa merg sa caut un service care sa o repare. dar fiti atenti: pe documentul care l-am primit ca sa intru in reparatie nu scrie sa imi schimbe bara, insa nu scrie nici sa nu mi-o schimbe. doar nenea de la asigurari a zis asta. insa ma intreb eu, daca trebuia schimbata trebuia sa scrie pe acel document ceva de genul? pe foaia primita de la ei scrie doar la avarii: zgariata si rupta. atat.

in cazul in care nu vrea sa mi-o schimbe merg la nenea ala, si prima data fac ce a zis Blitz, ca merg la reprezentanta.

si o sa incerc sa imi fac rost de un document care sa zica ca nu o carpesc astia. multumesc de sustinere. o sa revin cu finalul povestirei.

sper ca e cu happy end!!!

Link către comentariu

constatatorul de la asigurari trebuie sa scrie explicit componentele ce se inlocuiesc si ce se repara sau ce lucrari se fac

service-urile nu fac in plus deoarece asiguratorul nu le mai deconteaza factura si astfel sunt nevoiti sa alerge dupa tine

ai cam pierdut trenul daca nu ti-a scris din prima inlocuire... fiindca se semneaza pe acolo...

multa bafta

Link către comentariu

da, trebuia sa scrie " inlocuit " in dreptul reperului de pe constatare iar dc nu e scris service-ul nu o sa-ti faca aceasta inlocuire pentru ca atunci ar suporta ei costul barei noi si nu cred ca fac ei pomana

PS s-ar putea face o reconstatare la cererea service-ului dar depinde ce scrie lka reperul respectiv de ex dc scrie bara spate-reparat pe constatarea initiala nu mai are cum sa-ti schimbe procedura tehnologica in bara spate-inlocuit

Modificat de c_cipy007
Link către comentariu

am fost azi la un prieten la tinichigerie si a zis ca nu are rost sa ma duc la constatator sa imi permita sa schimb bara. mi-a zis el ca barile astea nu's originale care le pun ei, si nu are rost la cat e de mica gaura. acuma nu mai stiu nimic. voi ce ziceti, sunt calitative barile care le pun ei de noi. ma gandesc ca asa cum sunt alea originale nu's...

Link către comentariu

Pe cit posibil pastreaza ce ai original pe masina, sau ceri sa-ti puna marfa buna (cauti tu producatorul etc)---slabe sanse...

AM ieftine sint de o calitate super de kk...

Eu am fost destul de prost sa accept tablaraia(intaritura bara fata, calandru(ochelarii fata) ce trebuia schimbata...am mers pe ideea ca nu multi fac asa ceva...al naibii sint destui si marfa de kkt...nu erau vopsite/grunduite...erau "gazate"....daca dadeai cu dejtu' se stergea...

Aripa interioara fata...original era plastic moale cu intarituri etc...alea AM se puteau impacheta ca pe pijama si pune intr-o cutiuta...

Link către comentariu

Da un telefon si la o reprezentanta Skoda (cred ca la Oradea e mai aproape de tine, nu?) si vezi daca au decontare ok cu asiguratorul la care ai tu baiul. Iar daca au, atunci meri si du masina la service Skoda.

Link către comentariu

intr-adevar decat componente AM mai bine cele originale daca se pot reconditiona

Link către comentariu

o sa vb cu astia de la skoda.

nenea de la asigurari a zis ca unde vreau pot sa merg. am intrebat insistent, ca la orice service? si a raspuns afirmativ...

Link către comentariu

asa arata o bara neoriginala, am schimbat-o acum 2 sapt. (e sezonul barelor);

nu se potrivesc bine ornamentele de langa proiectoare, modelul mai nou cu nervuri paralele,

mi-a comandat din greseala, eu aveam celalalt model (o sa-l schimb).

30012011147.jpg

si asa arata bara spate inlocuita cu una originala (fosta rosie)

09022011151.jpg

Modificat de bluetux
Link către comentariu

tocmai mi-am lasat masina la reprezentanta Skoda din Oradea.

dar, ce sa spun...s-a cam ars, cel care a facut constatarea. a zis ca nu imi schimba bara ca e prea scump. stati sa vada costurile care vin de la skoda.

din cate am vazut pe acolo,

125 de lei e manopera/ora- sunt necesare 2 ore

bara nu o vopsesc acolo, o duc nu stiu unde- 200 lei transport

+ alte cheltuieli. astea sunt asa, de suprafata. sa nu mai punem spray, kit si toate prostiile.

oare nu era mai usor daca imi permitea una noua? Au zis cei de 'colo ca o sa arate ca si noua.

dar am si eu o intrebare... ce cucu o sa lucreze la ea 5 zile? vineri merg dupa ea? pe o amarata de bara, 5 zile?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!