Jump to content

VW Passat Embassy

Alex TAL

Postare recomandată

Masina a fost achizitionata in aprilie 2007 si a costat 13500e+1740e taxa(euro3)din care ulterior am recuperat 620e(lucky me) deci masina a costat 14620e, aproximativ 490 milioane

Dupa cum spuneam si in titlu este vorba de o editie a passat-ului din Franta, de unde a si fost adusa masina.

Masina a fost achizitionata in aprilie 2007, dar abia acum m-am hotarat sa vi-o arat si voua

Motorizare: 1.9 TDI-PD 131cp :Driver: , cod motor: AWX, cutie 5+1 :(

Dotari:Navigatie color+un DVD montat de mine, insertii mahon, pilot automat,magazie 6cd-uri,oglinzi electrice incalzite,inele cromate in bord,computer bord MARE,jante 16",volan din piele si comenzi+maner frana de mana+schimbator,climatronic,4 airbag-uri,cotiera fata-spate,semnalizari in oglinzi, xenon(hid)...etc

Am facut aproximativ 60k km cu ea de cand o am, si am schimbat urmatoarele:

-Burdufuri planetare(trebuie schimbate iarasi+cap planetara dr)

-Distributie de 2x(prima data GATES, iar acum CONTITECH)

-Placute frana fata-spate(TRW)

-Senzor ABS

-Senzor nivel ulei

-Baterie noua Varta 74ah, cea pe care am inlocuito avea aprox. 5ani(varta)

-Ulei CASTROL 5w40 (vw505 01)+filtre MANN

Astept parerile si sugestiile voastre!

post-24818-0-51008700-1296664521_thumb.j

post-24818-0-34719100-1296664526_thumb.j

post-24818-0-82889600-1296664531_thumb.j

post-24818-0-27413600-1296664537_thumb.j

post-24818-0-67532500-1296664542_thumb.j

post-24818-0-92351900-1296664547_thumb.j

Modificat de Alex TAL
Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata. Daca avea si scaune incalzite era belea. Oricum e marfa

PS: ar cam prinde-o niste leduri la numar blah_.gif

Link către comentariu

Va multumesc, asfalt curat si voua!

As fi preferat sa aiba pachetul de crom la exterior

In privinta led-urilor...am mai avut si m-am saturat sa le tot inlocuiesc, poate ale tale au alta calitate :blah_:

Link către comentariu

UITASEM!!!o poza de care eu sunt foarte mandru :Driver:

DIESEL :icon_thumright:

post-24818-0-45529200-1296668059_thumb.j

Link către comentariu

prea tare. masinuta asta chiar e visul meu(ii mai trebuiau doar scaune incalzite) in rest e perfecta :D

nota 10+. drive safe :Driver:

Link către comentariu

La cat mai multi km ! Foarte bine intretinuta masina, de exceptie navigatia. Ciudata mi se pare cutia de viteze cu 5 rapoarte, credeam ca toate 1.9tdi 130cp vin cu 6, aparent sunt doar cele cu 4motion.

De ce ai schimbat doua kituri de distributie deja?

Link către comentariu

Multumesc! am schimbat distributia prima data cand am cumparat-o apoi dupa alti 55mii km! :Driver: ...este ereditara treaba cu intretinutul!Masina daca o respecti, te respecta si ea :icon_thumright:

Link către comentariu

La cat mai multi km ! Foarte bine intretinuta masina, de exceptie navigatia. Ciudata mi se pare cutia de viteze cu 5 rapoarte, credeam ca toate 1.9tdi 130cp vin cu 6, aparent sunt doar cele cu 4motion.

De ce ai schimbat doua kituri de distributie deja?

nici vorba.

e plin de 1,9 130 cai,4x2,6 trepte.

exceptia o constituie cele in 5.

cod motor avf e de obicei cuplat la 6 trepte,indiferent ca e 4x4 sau 4x2!

Link către comentariu

cod motor avf e de obicei cuplat la 6 trepte,indiferent ca e 4x4 sau 4x2!

cod motor AVF e OBLIGATORIU cuplat la cutie de viteze cu 6 trepte...4x4 sau 4motion e cuplat obligatoriu la cutia de viteze cu 6 trepte! Pai ori e AVF ori nu mai e deloc ;)

@Alex TAL ai o masina ingrijita, sa o conduci sanatos multi km de acum incolo :Driver:

Link către comentariu

Super B5,5-ul. Imi place ca are multe optiuni. Sa-l stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Va multumesc, asfalt curat si voua!!! :Driver:

Optiunile alea multe sunt datorita pretului care nu a fost prea mic,dar asta e dai un ban si stai in fata :blah_:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta. Felicitari! Ca o sugestie, ar cam trebui vopsite bandourile in culoarea caroseriei, ar da un clean look. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Ms, am mai vazut pe la altii si nu mi-au placut deloc cum arata, o prefer cat mai stoc, si sa ma bucur de cati mai multi km cu ea! :Driver:

Link către comentariu

Se vede de la o posta ca este o masina ingrijita. Imi place ce ai lucrat pe la navi, spune-mi ce ai folosit si cam cat a costat toata treaba. Drumuri bune!

Link către comentariu

Ti-am pus o poza sa vezi despre ce e vorba

Toata treaba a costat undeva pe la 13mil fara mana de lucru

Am un foarte bun prieten care este electrician la vw

Dupa cum o sa observi si in poza este vorba despre un DVD DIETZ BOA+Interfatza audio/video

Mufa cea albastra este gen "mouse calculator" cu pini si intra in spatele navigatiei

!!!de stiut ca dvd-ul afiseaza imagini doar cand masina sta pe loc!!!

post-24818-0-26315500-1296766544_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am uitat sa precizez in lista de mentenanta :blah_:

4*brad new DUNLOP SPORT 3000(205/55/r16 91V) :Driver:

Link către comentariu

Frumoasa masinuta!

sa o conduci cu placere!

Cat despre DVD prietenul electrician putea sa rezolve problema imaginilor in miscare. Merge! Crede-ma!

Si trebuie folosit un banal comutator.

p6020085.jpg

(adica stiu despre ce vorbesc :blah_: )

Link către comentariu

Merge si fara comutator. Unitatea are un fir, care in mod normal se conecteaza la frana de mana. Ala trebuie sa il legi direct la o masa.

Link către comentariu

Stiu, ai dreptate, e varianta simpla si permanenta, dar daca iese din tara si intamplator sau nu (cum am patit eu in Austria) il opreste politia atunci ai posibilitatea comutand butonul sa intri in legalitate :icon_thumright: - iar daca politistul vrea sa verifice in miscare atunci apare mesajul ca nu pot fi vizionate imagini din ratiuni de siguranta, si scapi de amenda.

In fine e subiectiva chestiunea, ideea e ca daca vrei o poti face sa mearga usor si in timpul deplasarii.

Link către comentariu

probabil ca i-a fost lene...nush ce sa zic!

Doar ca o sa ma duc iara peste el...pt banii investiti as vrea sa vad video si in mers!

Ms ca mi-ati spus si mie!!! :icon_thumright:

Modificat de Alex TAL
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

Revizia de primavara:stergatoare noi BOSCH aero+ ulei CASTROL+filtre MANN si filtru polen cu particule de carbon, o sa revin cu niste poze ca tot e vremea frumoasa! :Driver:

Modificat de Alex TAL
Link către comentariu
  • 2 months later...

alti bani...alta distractie! + 2 amortizoare portbagaj FEBI BILSTEIN :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!