Jump to content

VW Golf 3 1.8 Benzina

nlkoo

Postare recomandată

Datorita faptului ca nu pot deschide un topic nou la sectiunea "Golf III & Vento", rog un coleg care poate sa-mi explice exact, pe romaneste, ce inseamna ET si J in materie de jante / cauciucuri ... Eu caut sa-mi iau niste jante pe 16, si vad acel ET si acel J cu diferite valori. Multumesc :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

frumos golfuletz ai.

si eu am acelasi model de faruri ca si tine doar ca sunt "stock". Oricum vad ca si inainte sa le modifici, luminau foarte fain beculetele, chiar si daca erau numai 12. Ce fel de beculete erau?

si urmatoarea intrebare inevitabila: cum ai reusit sa pui 120 de leduri acolo? ca tare m-ar mai incanta si pe mine ideea :).. si faza cu semnalizarea :)

Link către comentariu
  • 7 months later...

@ vLdNgReA - scuze de intarzierea de jumatate de an ... Dar nu am mai fost activ pe forum chiar deloc. Inainte de a face modificarile, foloseam leduri normale, din "bazar" :)

Si sa-ti raspund la a 2-a intrebare, nu eu le-am montat, le-am dat la cineva si mi le-a facut. A dat jos sticla de la far, a taiat cu freza inelele, a facut placa cu circuit si a atasat ledurile, dupa care a retusat placa si a adaptat-o sa intre in "inel". Persoana care mi-a facut chestia asta trebuia sa-mi faca si faza cu semnalizarile, doar ca nu i-a reusit. M-a costat 300 de lei montatul de leduri, si inca 50 de lei la o a 2-a persoana sa imi faca sa mearga si pe post de semnalizare.

Inca o data, imi cer scuze de intarziere :)

Link către comentariu

no problem... nici eu nu am mai ajuns demult pe forum :P ... oricum daca poti afla, te rog sa imi spui cum a dat jos sticla de la far ... si eu am acelasi model de faruri, mda sunt lipite cu mastic cred .... mi-e cam frica sa ma leg de ele sa le desfac, sa nu sparg sticla :))

Link către comentariu

Sticla nu e problema, problema e sa dai inelele jos ... acolo s-a folosit freza pentru a taia ... si dupa aia a lipi. Daca insisti, te pot pune in legatura cu omul si fie te duci pana la Bacau, fie i le trimiti si dupa ce le face, ti le trimite inapoi, numai ca fara masina e mai greu pentru teste si ultimele detalii de finete ...

Link către comentariu
  • 6 months later...
adrianviperdodge2012

Frumos mk3ul,mi se pare mie sau chiar asa e?Farurie mergeau si ele acoperite putin,macar cu pleoape?nu stiu gusturile tale,dar mi s-ar parea cam mari farurile fata de bara si tot:D ai ceva in planuri sa le modifici si pe ele?

P.S. E frumoasa tare masina:D

Spor in continuare

mk3GT

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!