Jump to content

VW Golf 3 1.8 Benzina

nlkoo

Postare recomandată

In primul rand, salutare tuturor :)

In al doilea rand, m-am hotarat sa vorbesc putin despre masina mea, ce, cat si cum. La sfarsitul lui Septembrie 2010 am plecat in Germania sa-mi aduc o masina, nu plecasem fixat pe ceva anume, fie Golf 3, fie Audi A4, fie Polo, ideea era ca trebuia neaparat sa aiba A/C. Fiind si mai pretentios de felul meu, fie gaseam o masina care sa-mi placa din punct de vedere estetic, dar nu avea dotarile necesare, fie avea dotarile necesare sau avea motor prea mare (Audi A4 cu motor de 2.8 Benzina). Trotineta mea era ultima, in fundul parcului auto, cu 3 cm de praf pe ea, si, a fost dragoste la prima vedere :)

Cateva poze cu ea (sunt poze facute cu telefonul, prin octombrie, la o spalatorie)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd480/br0kip/IMG_0635.jpg

http://i1221.photobucket.com/albums/dd480/br0kip/IMG_0634.jpg

http://i1221.photobucket.com/albums/dd480/br0kip/IMG_0631.jpg

http://i1221.photobucket.com/albums/dd480/br0kip/IMG_0630a.jpg

http://i1221.photobucket.com/albums/dd480/br0kip/IMG_0638.jpg

Dotari ? A/C, ABS, airbag, oglinzi electrice incalzite, geamuri electrice, tuning exterior, faruri angel eyes, suspensie sport FK, toba FK, bara de torsiune (sper sa nu gresesc, va rog sa ma corectati), volan sport Dino si ... Cam atat cred :)

Masina e din '95, are 90 de caluti si per total, cumparata din Germania, adusa acasa, facut RAR, platit taxa, asigurare si toate prostiile care trebuie platite m-a ajuns 2500 EUR (fara schimb ulei, distributie, placute, etc)

Promit ca revin cu poze noi + interior :)

Link către comentariu

foarte frumoasa si dotata , imi place mult cum arata si mai ales pretul care dupa 2 3 mici calcule a fost unul foarte mic . bafta multa si km cat mai multi !

Link către comentariu

Chiar imi place masinuta ta si imi place secventa cu " trotineta era in fundul curtii cu 3cm de praf pe ea" :)). De asemenea mi se pare interesanta pozitia evacuarii si cum se incadreaza in prelungirea spate. Ti-as recomanda ca plasa din prelungire sa o faci neagra si cele 4 cerculete de la faruri sa fie ori neon toate 4 ori pe becuri. La cum arata eu zic ca ai iesit ff bine cu banii. Felicitari si sa ai grija de ea

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Super ! Sa o stapanesti sanatos ! Vad cat esti de entuziasmat de masinuta. Parintii mei sunt in Bacau si am fost odata la spalatoria aia din pozele tale... nu-ti mai recomand in veci sa mergi acolo. Plin de cocalari cu masini "full electric" cu volan pe dreapta, iar spalatorii sunt niste copii de 15 ani fara nici un gram de minte in cap. Eu am simtit cum subevoluez ca om cat am stat 20 min la spalatoria aia. In fine, scuze de :offtopic: , mi-a ramas un pitic pe creier de atunci.

Cred ca ajung pe 6 in Bc si stau vreo 3-4 zile poate ne vedem prin oras sa iti admir putin masina, imi place foarte mult.

Foarte foarte bine arata masina ! Prelungirea spate si evacuarea aia se completeaza ca 2 picaturi, iar triplele, printre putinele triple "clean" de bun gust pt Golf MkIII. Personal nu sunt de acord cu angel eyes decat pe BMW, asa cum toata lumea are acuma LED-uri, insa, tine doar de mine, sa fiu sincer rau nu arata, doar ca daca nu sunt de calitate ti se vor arde foarte des si vei avea multa bataie de cap cu ei... cu indicatori prin bord, erori, etc. Sa ai grija de ea si va avea si ea de tine !

P.S.: cum stai cu consumul in BC (de curiozitate) ?

Modificat de VWladone
Link către comentariu

Frumoasa, ai avut ochi bun! Drum intins si fara evenimente iti doresc, sa te poti bucura de ea!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Arata foarte bine masina insa exact cum au zis si colegii ar fi bine daca ai face plasa de culoare neagra

Link către comentariu

@ smileyG3 : Din Germania am negociat la sange cu respectivul, de la 980 de euro a lasat-o in 550, atat m-a costat masina + 50 de euro un set de jante cu tot cu cauciucuri pe ele + benzina + numere de Germania + rovinieta am ajuns acasa in aproximativ 950 de euro.

@ Circoloco : Am pus LED-uri, neon, zi-le cum vrei tu, pe toate cele 4 faruri, ideea era ca ziua, ele fiind albe, pe partea de faza scurta nu se vedea nimic ca batea becul in sine, iar pe partea de faza lunga, iar nu se vedeau, fiind albe, asa am ales becuri simple, si acel galben lumineaza chiar si ziua, de asta am facut "jocul" de culori.

@ VWladone : Da, stiu care e treaba cu spalatoria, m-am invatat minte si nu ma mai duc acolo, alerg vreo 15 km dus intors, dar ma duc la o spalatorie care o face ca noua. Personal, si eu iti dau dreptate la faza cu Angel Eyes, dar asa a fost sa fie :) oricum o sa le schimb (ma gandesc la ceva cu lupa + xenon). Consumul ? La stilul meu (mai vioi din cand in cand) ma duc in 10% in oras, iar la exterior, am facut un drum si mi-am impus sa nu depasesc 120km/h in afara localitatii, iar in localitate stateam numai cu 95km/h (am statie) si mi-a luat aproape 7% (putin sub). Cat despre intalnire, sigur, pm si ne gasim noi :)

Referitor la plasa, urmeaza acum in februarie sa ma joc putin la bara fata (nu am poza cu bara fata), dar cei care stiu modelul ... Sincer mi se pare gura aia de aerisire prea mare, zici ca-i o baba fara dinti care asteapta ... :) + reconditionat bara spate (e pocnita intr-un loc) + refacut unul din praguri (la fel e si el crapat) si voi inlocui toata plasa actuala cu una din fagure (sper ca zic bine).

In numele trotinetei, va multumesc de comentarii / sugestii :)

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si cati mai multi km fara probleme, e foarte frumos coupeul si dotat.

Vazand masina ta ,acum chiar regret putin ca nu am plecat si eu in germania sa caut una...

Link către comentariu

@ Ovidiu : Heh, crede-ma, ce iti alegi cu mana ta, ala-i cel mai bun, nu trebuie sa iti para rau, indiferent ca e de aici sau din tara, e luat cu mana ta, si mergi pana-n panzele albe cu ea :P

Link către comentariu

felicitari pentru masina, si sa ai bafta de ea. Arata chiar bine. Desi nu sunt adeptul "modificarilor cu plasa", eu cred ca ar sta mai bine cu evacuarea despartite, adika una in fiecare parte, dar asta depinde de gustul fiecaruia. Inca o data multa bafta cu masina

Link către comentariu

felicitari pentru masina, si sa ai bafta de ea. Arata chiar bine. Desi nu sunt adeptul "modificarilor cu plasa", eu cred ca ar sta mai bine cu evacuarea despartite, adika una in fiecare parte, dar asta depinde de gustul fiecaruia. Inca o data multa bafta cu masina

Salut si merci de complimente. Eu sincer, nu eram adeptul masinilor tunate, adica mi-erau indiferente, dar daca asa a venit piesa, m-am adaptat. Si referitor la evacuare cate una pe o parte, mie personal (nu ca asa e modelul) imi place pe mijloc, sunt de acord cu evacuari pe laterale, dar la masinile mai mari (parere personala)

Vroiam sa fac niste modificari la exterior luna asta, dar ski-ul e mai important, ramane pe martie / aprilie (sper) :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Salutare :)

Dupa cum ziceam acum 2 luni (cred), am facut modificarile care le vroiam. In ce constau modificariel ?

- Schimbat plasa

- Reparat pragurile de fibra, bara fata si spate

- Modificata aproape integral bara fata (scos semnalizarile si proiectoarele din bara, plus facut cele doua buze)

- Proiectoare lupa

- Vopsit bara fata, spate, un prag, ambele aripi si o portiera (mai aveam putin si-o faceam integral :) )

- Trecut iar pe suspensia sport

In zilele urmatoare, sper sa am timp si sa ma duc cu ea sa-mi montez semnalizarile pe cercurile de la far - inelele vor avea leduri puse unul langa altul, din ce am vorbit cu meseriasul pentru toate cele patru inele vor fi undeva la 120 de leduri, care, intr-un final, vor fi folosite si ca semnalizari, pe langa rolul de pozitie

Multumiri - Alex PLM Tuning pentru tot ceea ce inseamna fibra

- Marius - cu toate ca am de facut cateva retusuri cu vopsea la bare, a iesit la culoare, sunt super multumit

- Sageata - ridicatul suspensiei

Si, pozele :)

P.S - pozele sunt facute cand am fost sa-mi conectez proiectoarele, pragurile sunt lipsa la inventar (le montasem ceva mai tarziu, si o semnalizare e la reparat :P )

IMG_1471.jpg

IMG_1470.jpg

IMG_1498.jpg

IMG_1497.jpg

IMG_1496.jpg

IMG_1500.jpg

Si cam asa arata bara fata inainte

3.jpg

Astept pareri :)

Modificat de nlkoo
Link către comentariu

frumoasa si cu dotari

bara fata .. am vazut ce era prin ea si cum a facuto alex e diferenta mare

la grila inceaca totusi o grila fara semn ar da mai bine e prea multa plasa pe fata dar .. gusturile nu se discuta

ps. sunt propretarul golfului cu MKZ la nr care era la aleks ;)

Link către comentariu

Salut :)

Pai, nimeni nu contesta munca lui Alex :)

Totusi, nu inteleg, ce semn pe grila ?

Link către comentariu

Salut ,arata frumos masina dupa modificari , imi place mult culoarea :icon_thumright: .

PS: Se refera la grila clasica de golf ,dar fara semnul vw.

Link către comentariu

Hahahaha, 5 lei si-ti zic :))

Promit ca o sa incerc sa nu uit ... Era ceva cu L5C5 sau ceva de genul ... Dar de ce intrebi ? iti place asa tare ? :)

Link către comentariu
uniku_tzeasta

A mea e tot albastra.si trebuie sa o revopsesc in vara(deoarece anul trecut cand am vopsito nu am pus intaritor in lac si .... :D nu arata pre bine,asa patesti daca esti novice) si chiar arata bine culoarea de pe a ta.Ms ;)

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Se vede ca ai avut capul pe umeri cand ai ales si nu ai facut ca mine sa o iau de aici stock si pe urma sa mai bagi multi bani ca sa o aduci la forma pe care o vrei. Ce nu imi place este faptul ca jantele nu se potrivesc deloc cu forma kitului de caroserie. Ar merge unele de 8 - 9 J cu sau fara buza...In rest... :icon_thumright:

Sa ai parte de ea si sa o ingrijesti cum nu se poate mai bine. :Driver:

Uite, ca sa iti faci si o idee ...

post-46029-0-93571000-1301989502_thumb.j

post-46029-0-90580600-1301989528_thumb.j

post-46029-0-24255400-1301989538_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri ... Sincer daca o luam stock, nu o aduceam la cum e acum niciodata, dar, daca asa a venit, ne conformam :)

In legatura cu jantele, da, ar merge altele, dar sincer, ca aspect, mie nu-mi plac cele din pozele atasate. Oricum, momentan, vreau sa-i pun xenoane, sa-mi iau un dvd player cu flipdown, si un tun de bass, jantele mai pot astepta :)

Link către comentariu

Cateva poze de ... primavara :)

IMG_1532.jpg

IMG_1531.jpg

IMG_1534.jpg

IMG_1533.jpg

IMG_1528.jpg

IMG_1529.jpg

IMG_1527.jpg

Modificari - inelele de la far au fost putin ... adaptate sa zicem - acum sunt aproximativ 120 de leduri pe toate cele 4 inele, comparativ cu 12 cat erau inainte, iar pe langa rolul de pozitie, au si rolul de semnalizare (daca sunt aprinse ledurile, si semnalizez, se sting - aprind - sting - aprind, iar daca sunt stinse pozitiile/faza scurta si semnalizez, se aprind - sting - aprind - sting)

Multumiri lui Stefan pentru aceasta "imbunatatire"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!