Jump to content

Adaptare valoare EGR pe motor 1.9 TDI BXE

condrutz85
 Share

Postare recomandată

Buna seara. Am o problema cu masina din semnatura si anume, vreau sa modific valoarea stock a gazelor recirculate de la 33768 la 32678 ceea ce este inca in limitele fabricii. Problema este ca dupa ce ma loghez cu codul de acces pe motor, intru in adaptation pe canalele 0-5 nu gaseste nimic si desi valoare EGR-ului ar tb sa fie pe canalul 03. Va rog frumos cine stie de la ce ar putea sa fie... Mentionez ca masinii i s-a schimbat computerul de Gateway.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si dupa ce te loghezi iti da o eroare vag-ul?ie posibil sa fie alt cod de log.

Link către comentariu

Parerea mea este ca nu se poate face treaba asta cu VAG-ul. Am incercat si eu dar nu merge. Trebuie sa mergi la un tuner sa-ti modifice harta egr.

Sper sa ma contrazica cineva care chiar a reusit sa faca cu VAG-ul adaptarea pe un motor de generatie mai noua, dar ...

Modificat de asap03
Link către comentariu

Chestia ciudata este ca nu merge numai la VW, la Skoda si Seat merge pe motor BXE chiar, am incercat, am un coleg care are o O2. Deci ramane alt cod de login sau alta varianta de soft al ECU-ului probabil.. asteptam poate cineva i-a dat de cap..

Modificat de condrutz85
Link către comentariu

Eu am VCDS 106, deci ultima aparitie, am incercat pe skoda si seat si cum am spus in post-ul de mai sus merge modificata valoarea si ceea ce ma intrig a este ca merge si cu 704.1 tot pe aceleasi masini, deci nu sunt interfetele de vina....

Link către comentariu

Intreb si eu sa nu mor prost :blink:

de ce vrei sa modifici valoarea la egr?

Link către comentariu

Motorul se balbaie la "idle speed" , iar cand vin de la drum lung la semafor ma leagana destul de tare, lucru foarte nervant (nu este volant, injectoare, etc.). Vreau sa modific Valoare EGR deoarece nu vreau nici acumulari in admisie asa devreme. Atentie, vreau doar sa o modific in limitele bunului simt, intrucat gazele o sa fie in valorile specificate de fabrica. Daca vroiam sa anulez EGR, scoateam furtunul sau imi cumparam un Kit de anulare.

Modificat de condrutz85
Link către comentariu

• 4 months later...

intreb colegii in legatura cu valoarea la egr,pe vag mi se raporteaza la relantiu 85-87%,iar ceea ce se cere ie 75%.a mai facut cineva adaptare la egr?

Link către comentariu

Daca te leagana la ralanti m-as cam mira sa nu fie volantul bimasic de vina ... Cati km are masina ?; Ai apasat pe ambreiaj si inca vibreaza sau cum ai ajuns la conculzia ca nu e volantul cauza ... Esti asa sigur ca daca modifici valoarea de la EGR masina nu va mai vibra, mai ales ca nu vrei sa il anulezi de tot?

Link către comentariu

Da am apasat ambreiajul cand ma legana si tot la fel facea. Am scos furtunul de vacuum de la capsula EGR si l-am astupat cu un surub, mi s-a aprins martorul de poluare, dar nu mai leagana deloc. Masina are 46.600 km, face asa cam de la 10.000 km. Toate filtrele sunt schimbate din 10 in 10 mii, injectoarele sunt in valori f bune, ieri cand am alimentat de la Ucrainieni cu Shell V Power Plus, vreau sa va zic ca nu mai tremura aproape deloc. Deci revin cu intrebarea : Cum adaptezi valoarea EGR pe motoarele 1.9 TDI BXE?

Link către comentariu

io unu nu ma pot loga .imi da cod gresit,da io am vag 4.09.la g4 am reusit prin login apoi adaption pe canalu 3.tu te poti loga?io zic ca nu ie codul bun.dar pe alte module poti face adaptari?

Modificat de marianu
Link către comentariu

• 3 weeks later...

pe un forum englezesc am gasit explicatia cum ca aceasta modare functioneaza doar pe edc15...pe ross tech spune ca ar functiona doar pe non pd pt ca in america pd-ul a aparut direct cu edc16.

Inca nu am incercat ...dar promit sa incerc pe AJm-ul meu din 2000 si postez rezultatul

Link către comentariu

• 4 months later...

salutare la toti de aici sunt nou pe forum si am si eu o problema masina audi a4 mot 1.6 cod alz si mi se tot aprinde martorul portocaliu mentionez ca am sch sonda lambda verificat toate furtunele curatat clapeta de acceleratie si resetata din vcds dar problema contimua ar mai fi egr,,,ullam curatat cu el demontat cind pun contactul se vede ca lucreaza dar cind il pun la loc si incerc cu vcds base setings cimpul 074 in ultima casuta imi da error

Link către comentariu

Salut,

Aici esti in sectiunea TDI, cauta la benzinare raspuns la problema ta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!