Jump to content

vw passat b3 nou proprietar, problemute

darckreign1984

Postare recomandată

passat din anul 1990, recunosc este veche insa vreau sa mearga mai bine.

sa nu se mai vada fum pe sub capota.. aburi ce or mai fi.

cand am luato un injector sa zic ca facea spume, sa rezolvat la un service , sa mai strans putin.

toate furtunasele alea sunt cam imbibate cu motorina.

un consum in afara este de 6,3 la 100 de la plin la plin, la acelasi peco, aceeasi pompa etc (280 km si vreo 18 l aproape de motorina)

numar identificare wvwzzz31zlb047921

motor CY SERIE 016ARY1750

51KW 1588 CM3

PE CARTE SCRIE 1,6 DIESEL

masina are si turbina. dupa opinia unora nu ar merge, altii spun ca merge si ca se simte in anumite momente ca la aceeasi apasare de pedala incepe sa accelereze mai repede. nu stiu ce sa mai cred si cum sa descriu.

initial a fost benzina 1,8 acuma este diesel.

tampoane sau ceva de genu asta sper sa nu gresesc sunt de la motorul pe benzina.

turometru nu imi merge, as vrea sa il fac cumva, bordul este cel de la benzina.

lumina de la faruri palpaie lafel ca si cea din bord.

curelele alea pe la distributie sunt uleioase imi zicea un meserias si ar trebui schimbate...

plus nu stiu ce surub care e posibil sa se rupa..

planetare cu probleme

ceva bucse si un rulment pe spate

aminteles ca ar putea fi si caseta cu probleme, deoarece nu prea se simte servo, mai ales la viraje stanga.

sunt cam dezamagit, de ceea ce tot imi spun diferite persoane si nu as vrea sa mai investesc sume exagerate.

am nevoie de un spoiler fata.

momentan sunt in iasi student

ym: darckreign1984

0752.791-709

multumesc pt orice ajutor oferit.

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit pe forum! Sa stapanesti sanatos masinuta, fara incidente si alte probleme. Despre reparatii ce sa zic.... cu timp si rabdare se rezolva toate. La anii astia greu mai gasesti o masina fara probleme, rar gasesti astfel de masini care sa fie intretinute si sa fie perfect functionale. Poti sa consulti si aria speciala a Passatului pentru a afla cat mai multe detalii despre modelul asta. Multa bafta cu masinuta man! P.S. pune si niste poze cu ea sa o vedem si noi. :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

da probabil nu sunt impecabile insa atunci cand dai 1850 euro pe ea... ai vrea sa nu prea schimbi lucruri

trebuie sa cumpar planetara stanga

distributia cum im dau seama ca trebuie sau nu schimbata...

si sar putea si caseta de directie

Modificat de darckreign1984
Link către comentariu

schimba furtunele, curelele, bucsele, si incearca sa cauti planetare in dezmembrari, iesi mult mai ieftin!

atentie la rulmenti, eu am patit`o cu vechea masina...schimba-i, cumpara noi ca sunt doar vreo 40 de lei pe puntea spate.

la turometru nu ai ce-i face,tre de diesel.

am sa iti dau un add de indata ce ajung acasa, pe sf. saptamanii, te mai ajut cu un sfat, o idee, un distribuitor, o dezmembrare, etc...

bafta!

Link către comentariu

o sa ii fac dar sa o aranjez.

imi mai trebuie si o parte din plasticul ala mare:) unde vin farurile de ceata.. ca cica fostul a luat un catel..

Link către comentariu

nu vreau sa fiu rau dar din pacate din ce ne relatezi tu am impresia ca fostul si-a cam batut joc de tine avand in vedere masina si starea ei actuala nu cred ca pretul este unul corect. sper sa ma insel eu si sa ai tu dreptate.

Link către comentariu

deci. am mai ascultat parerea altora si nu ar fi cica chiar asa cum spunea cel din service. cam vroia sa scoata multi bani tinand cont ca eu nu ma prea pricep la mecanica.

unele mai pot fi amanate.

vreau sa rezolv cu planetara. cu trepidatia de la motor de la relanti. mama lor de tampoane ca mi lea lasat pe alea de benzina.

schimbu de motor e de vreo 9 ani parca.

Link către comentariu

arunca o privire in aria Vanzari-Dezmembrari, colegul lupy are niste preturi OK! poate gasesti ceva ce iti trebuie la el!

Link către comentariu

da probabil nu sunt impecabile insa atunci cand dai 1850 euro pe ea... ai vrea sa nu prea schimbi lucruri

Atunci cei ce dau 10.000-15.000 pe o masina ce pretentii sa mai aiba? :)

Pentru banii aia trebuia sa fii constient ca nu gasesti masina fara probleme. Mai ales diesel.

Eventual cumperi o masina cu istoric cunoscut (de la un vecin, prieten, de pe forum, etc...)

S-o folosesti sanatos si... foloseste aria asta pentru a gasi solutii la problemele tale.

Link către comentariu
  • 5 months later...
darckreign1984

niste sfaturi urgent va rog.

numar identificare wvwzzz31zlb047921

motor CY SERIE 016ARY1750

51KW 1588 CM3

PE CARTE SCRIE 1,6 DIESEL

are si turbina care insa am observat ca are ceva probleme

nu are joc la ax, palele par in regula in partea dinspre alimentarea cu aer.

ideea este ca nu face presiunea necesara.

la waste gate care este pe undeva pe sub turbo vin 2 furtunase dinspre partea turbo (nu unde vin gazele de la evacuare).

nu se vede nici o tija care sa poata fi verificata, pp ca este introdua direct in turbo.

ce cred eu ca ar fi problema... waste gate a ramas deschis si de aceea nici la turatie mai mare nu se creaza presiune prea mare.

aveti idee cum se poate debloca axul respectiv?

turbina arata asa

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/piese-auto/piese-mecanica/turbina-golf-2-10316343.html

pompa are codul 068130107am

pe o carcasa de la turbo scrie no3058787

Modificat de darckreign1984
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!