Jump to content

17" pentru Leon

toni
 Share

Postare recomandată

1303085resize4cv.th.jpg 1303083resize9pu.th.jpg

Am reusit in sfarsit sa pun noile jante pe masina. Ce pot spune ... alta viata! :D

Si ca look si ca tinuta de drum (desi nu prea am apucat sa le incerc cum trebuie).

Jantele sunt Rial Montreal 8Jx17", ET35; cauciucuri Goodyear Eagle F1 GS-D3.

Prin oras masina nu e cu mult mai dura, suspensia "setata sport" (vorba reclamei :pale: ) isi facea simtita prezenta pe deplin si cu rotile pe 16". Pe drumuri judetene se simte diferenta, te zgaltiaie mai mult, dar nici in inainte nu aveam un drum foarte confortabil pe drumuri proaste (nu ma plang de confort, am atat cat imi trebuie!).

Directia e mult mai precisa, cum pun volanul asa se duce masina, schimbarile de banda le fac mai in scurt, iar la plecari in forta patinarile s-au diminuat (chiar si pe asfalt umed).

OT: Mea culpa pentru lipsa de la Cheia, abia vineri seara m-am intalnit cu Eddie pentru cauciucuri, trebuia sa ajung in Alexandria, drumul obisnuit era inundat si a trebuit sa ocolesc vreo 80km (adica am facut dublu :D ). Tineam neaparat sa pun jantele (de vreo ma luna ma tot uit la ele in debara :D ).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Frumoase jante! Cat te-a costat setul (cu tot cu cauciucuri)...daca poti sa spui?

(P.S. Ce dimensiuni au cauciucurile?)

Sa le conduci sanatos! :pale:

edit: ups...scuze, n-am fost atent la cauciucuri.

Modificat de crazyidane
Link către comentariu

Super frumos arata !

Sa le stapanesti sanatos !

Am o rugaminte, sa imi spui cum se comporta cauciucurile tale la franare mai "sanatoasa" pe asfalt umed ...

Nu imi prea plac anvelopele mele stock si ma gandeam sa le schimb ....

Link către comentariu

super arata sa-ti traiasca :pale: si sa le porti sanatos. Nici cauciucurile nu-s rele

:D .

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

Sa le Stapanesti sanator si sa le conduci/indrumu cu placere :salut:

arata frumos

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri.

@Zorin: n-am avut prea mult timp sa incerc cauciucurile cum trebuie, dar de la 180 pana la 120 franare mai puternica s-au comportat bine. Eddie poate spune mai multe despre ele :salut:

@crazydane: dimensiuni 225/45R17

Link către comentariu

Arata bine si din cate stiu Rial are un raport calitate pret foarte bun.

Modificat de altea
Link către comentariu

heeelp!!! Ajutati-ma si pe mine pls pls pls

Nu ma pot hotara intre doua modele de jante:

1. OZ Tribe Evo te

2. Borbet Design FS fs

Ceva idei?

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

1. OZ Tribe Evo te

2. Borbet Design FS fs

Ceva idei?

<{POST_SNAPBACK}>

1 foarte mare diferenta ca model nu este dar mie sincer imi plac oz`urile pt ca sunt cu ( imscapa acum termenul) "Talpa"

iar astea Design X8 Black power aduca a audi :(

ambele sunt frumoasae spectaculoase chiar dar parca cea cu talpa e mai pe gustul meu

Link către comentariu

1. OZ Tribe Evo te

2. Borbet Design FS fs

Ceva idei?

<{POST_SNAPBACK}>

Indiferent ce iei sunt firma. Indraznesc sa-ti dau totusi un sfat. jantele fara bordura, cum ar fi Bobertul x8black, vor parea intotdeauna mai mari asa ca or sa dea mai mult bine. Iti pui pe 16 si arata ca alelalte pe 18. Reversul e ca tre' sa ai grija mai mare la borduri. Iti recomand musai cauciucuri cu nervura laterala de protectie. Nu te grabi. mai cauta. Ce-i mai important nu le alege dupa poze. S-ar putea sa ai surprize mari. Trebuie sa vezi cu ochii tai si sa "pipai".

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
Indiferent ce iei sunt firma. Indraznesc sa-ti dau totusi un sfat. jantele fara bordura, cum ar fi Bobertul x8black, vor parea intotdeauna mai mari asa ca or sa dea mai mult bine. Iti pui pe 16 si arata ca alelalte pe 18. Reversul e ca tre' sa ai grija mai mare la borduri. Iti recomand musai cauciucuri cu nervura laterala de protectie. Nu te grabi. mai cauta. Ce-i mai important nu le alege dupa poze. S-ar putea sa ai surprize mari. Trebuie sa vezi cu ochii tai si sa "pipai".

<{POST_SNAPBACK}>

la strazile de la noi mi-se pare o mare prostie daca nu ti-ai pune cauciuc cu nervura um spune colegul ... scuze ca nu ma exprim in termeni dar sunt fff sigur ca ma intelegetzi ce vreau sa zic

iar marimea poti sa o dai si din talonul cauciucului ;)

Link către comentariu

Cauciucurile le are deja ;)

Referitor la buza (sau burdura cum vreti sa-i ziceti), asa aveam si eu impresia inital, dar cand le-am pus pe masina nu aratau deloc mai mici. Depinde si de model.

Link către comentariu

Cauciucurile le are deja ;)

Referitor la buza (sau burdura cum vreti sa-i ziceti), asa aveam si eu impresia inital, dar cand le-am pus pe masina nu aratau deloc mai mici. Depinde si de model.

<{POST_SNAPBACK}>

e adevarat ca depinde si de model insa OZ urile pe care le vrea colegul nostru de suferinta sunt foarte "infundate" si au si rama neagra asa ca...

Referitor la rotile tale pot sa-ti spun ca un prieten de-al meu importa Rial direct din Germania si la el am vazut cam toata gama deci si ca ale tale. La 17 toli situatia e oarecum alta da' daca vrei unele de 15 sau chiar 16 sa vezi ce conteaza!

Link către comentariu

Asa e cum spune Toni: gumele le am deja - Pirelli PZero Rosso si au nervura laterala. Eu sunt 90% pt OZ.

Dar mai astept pareri si de la voi, cu multumirile de rigoare. Mi-e mai usor daca aud si ce va place voua.

Link către comentariu

Frumusele foc jantele Toni!

Ma bucur ca in sfarsit le-ai incaltat! Eu inca mai stau in cumpana cu Oz Hydra...Deja o sa vina frigul si daca mi le cumpar tre sa le schimb cu alea de tabla si cauciucuri de iarna. Si tare mi-e frica ca la primavara nu o sa-mi mai placa Oz Hydra...

Link către comentariu

Mie nu-mi plac niciunele :)) . Cred ca Oxigin Predator ar da bine pe Leon !

Link către comentariu

welcome to the club ;)

1. OZ Tribe Evo te

2. Borbet Design FS fs

Ceva idei?

<{POST_SNAPBACK}>

OZ. modelul asta cu multe spite si buza da foarte foarte bine cu o masina joasa cum e a ta ;)

Modificat de mmneg
Link către comentariu

le-am comandat :lol: Vin (sper) pana la sfarsitul lunii.

Link către comentariu

Sunt de acord cu @altea. Nu iti lua jante "ingropate"; o sa para ca sunt de 16'.

Incearca un model ce are spitele pana la cercul jantei si o sa para de 18'.

Modelul pe care mi l-as pune eu pe masina este ori OZ Record sau Superturismo gt ori 1000 Miglia Ht3 (seamana in parte cu jantele de pe Cupra R).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!