Jump to content

Skoda Octavia II Facelift

radu2010

Postare recomandată

Cred ca a venit vremea sa imi prezint si eu masina, cu toate ca sunt inregistrat de ceva timp pe forum. Nu este chiar cea ce me-am dorit si aici fac referire la dotari.Masina este luata din stoc pentru simplul motiv ca daca o comandam cum vroiam eu dura 3 luni de zile, si eu aveam nevoie de masina la inceputul lui octombrie, cand am si ridicat masina.

Modelul de chipare:Drive cu urmatoarele optiuni:

4 manere plafon, cele din spate cu

carlige

ABS (EBD, MSR, ASR, MBA)

Activare lumini avarie la franarea de

urgenta

Airbag sofer si airbag pasager

Airbag-uri laterale fata

Aparatoare noroi spate

A treia lampa de stop

Avertizor centura de siguranta

Bancheta spate cu spatar rabatabil

Bancheta spate rabatabila fractionat

1/3 : 2/3

Bandouri laterale de protectie vopsite

in culoarea caroseriei

Bara de protectie vopsita in culoarea

caroseriei

Buzunare in spatarul scaunelor fata si

capitonajul usilor fata / spate (in

fata cu suport pentru sticla de 1litru)

Capace de roti 15", design Ambiente

Capac rezervor cu deblocare electrica

(prin inchiderea centralizata)

Caroserie complet galvanizata

Caroserie in 5 usi

Centuri de siguranta in trei puncte,

pentru toate locurile, pretensionate si

reglabile pe inaltime pentru sofer si

pasager

Claxon bitonal

Climatronic - instalatie de aer

conditionat in doua zone cu distributia

aerului si catre ocupantii locurilor

din spate si functie AQS

Compartiment depozitare in partea

superioara bordului

Compartiment depozitare sub volan

Computer de bord

Control usi deschise

Deblocare automata a usilor si

activarea luminii de avarie in caz de

accident

Deblocare electromecanica portbagaj -

Softtouch

Discuri frana fata / spate

Doua lampi pentru iluminare portbagaj

Doua lumini fata pentru citit,

plafoniera centrala spate

Faruri optice cu geam clar si lentila de

proiectie

Filtru de polen

Geamuri atermice

Geamuri electrice fata

Iluminare habitaclu cu control pe

fiecare usa

Imobilizator electronic

Inchidere centralizata

Indicare serie de sasiu in partea

inferioara a parbrizului

Indicatoare bord cu turometru si ceas

digital

Inele de amarare in portbagaj

Intreruperea alimentarii cu carburant

in caz de accident

Jante otel 6J x 15" (anvelope 195/65

R15)

Jumbo Box - cotiera fata cu

compartiment depozitare climatizat

Lumina de siguranta in capitonajul

usilor fata

Luneta incalzita

Manere interioare usi cromate

Mufa input audio in cotiera fata

Oglinzi exterioare si manere exterioare

usi vopsite in culoarea caroseriei

Oglinzi laterale reglabile si incalzite

electric

Optiune dezactivare airbag pasager

Pachet legislativ: trusa medicala,

2 triunghiuri reflectorizante, extinctor

Parasolar pasager cu oglinda machiaj /

parasolar sofer cu buzunar

Plafon cu profil longitudinal median

Priza de 12V in habitaclu - soclu

bricheta

Radio-CD&MP3-player 2DIN "Swing"

Reglare manuala a distantei de iluminat

Roata de rezerva normala, din otel

Scaune cu functie WOKS (tetiere fata

optimizate pentru efect Whiplash -

protectie in caz de impact din spate)

Scaun sofer reglabil manual pe inaltime

Semnalizatoare laterale integrate in

oglinzile exterioare

Semnal sonor pentru faruri aprinse

Servodirectie electromecanica

Siguranta copii la usile spate, cu

indicator activare

Sisteme de ancorare "ISOFIX" pentru

doua scaune de copii

Stergatoare parbriz tip aero, cu

temporizator

Suport stilou (clema)

Suport tichet de parcare la nivelul

parbrizului

Tapiterie Variety Onyx / Grey

Tetiere spate (3)

Torpedou iluminat si cu climatizare

Un carlig pentru plase in portbagaj

Volan reglabil pe inaltime si in

profunzime

Modificari facute pana acum:Folie pe geamurile din spate+luneta, SMD-uri din cap pana in picioare

Urmeaza:Montare tempomat si jante

Poze:

post-77051-0-01482200-1296414491_thumb.j

post-77051-0-67494900-1296414639_thumb.j

post-77051-0-77948100-1296414651_thumb.j

post-77051-0-08954800-1296414710_thumb.j

Modificat de radu2010
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, imi place cum ii sta cu culoarea asta. Cred ca ai un consum mai mult decat decent cu motorul asta 1,6 tdi, cate trepte de viteza ai, 5 sau 6? Si ce insemana fdunctia AQS de la clima?

Link către comentariu

AQS- Air Quality Sistem, adica intra automat pe recirculare atunci cand se depaseste o anumita limita a noxelor

Link către comentariu

5 trepte, consumul nu e chiar mic adica cat scrie la carte, 5.5-6l/100km,AQS inseamna air qulity sensor(senzor de calitate a aerului)

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos! Xenon i-ai pus sa se asorteze cu DRL-urile pe LED? Drum bun!

Link către comentariu

Cat te-a costat in final? Banuiesc ca ai primit o oarecare reducere ca ai luat-o din stoc. Care este consumul efectiv? Imi palce mult culoarea. Chiar o prinde. Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km.

Link către comentariu

Masina m-a costat 17 mii si ceva nu mai stiu exact,nu reducere nu me-au facut, me-au facut cadou covorasele.Consumul este in jur de 6 acum iarna, iar cand era mai cald afara 4.5-5.Noroc ca aveau culoarea asta pe stoc ca daca nu cred ca stateam 3 luni sa astept comanda.

Multumesc tuturor pentru urari :)

Link către comentariu

Frumoasa masina. Imi place muuuuult spatiul de care dispui in ea. Motorizarea e ok si consumul mai mult decat bun, mai ales in perioada asta!

Link către comentariu

Stie cineva cum se poate scapa de eroarea de ledurile de la numar?Am incercat 4 modele de leduri si toate me-au dat eroare.

Link către comentariu

la octavia 2 merg ledurile can-bus fara nici o problema, dar la facelift banuiesc ca au modificat instalatia electrica, cred ca asta e singura solutie pana la urma sa leg becul original in paralel

ms pentru sfat

Link către comentariu

Da asa este au modificat ....poti seta ca ai led in loc de bec deci e o modificare imensa...mie nu mi-au mers niciodata ledurile de oricare au fost ele , o zi doua si iar aparea eroare ba ici ba colo.

Link către comentariu

Eu la Golful meu i-am montat o rezistenta pe care am ascuns-o in bara si nu mai am probleme orice led as pune la numar.

Link către comentariu

Da asa este au modificat ....poti seta ca ai led in loc de bec deci e o modificare imensa...mie nu mi-au mers niciodata ledurile de oricare au fost ele , o zi doua si iar aparea eroare ba ici ba colo.

Cum adica poti seta ca ai led?

Link către comentariu

Mie mi-au pus baietii o rezistenta in paralel si nu mi-a mai dat nicio eroare. Incearca asa si o sa-ti mearga .

Link către comentariu

Se poate scoate ,monitorizarea pe becul pe care vrei sa il inlocuesti cu led sau in unele cazuri, daca exista in centrala electrica, si varianta pe led pe acel loc al instalatiei se poate seta( iluminare pe led si nu pe bec)

Nu stiu exact cum e la facelift dar nu e SF e aproape la fel numai ca stiu ca centrala cu comfortul parca sunt 2 in 1 acuma...mai multe stiu colegii care au umblat pe facelift.

Aici nu prea merg discutiile tehnice, cauta pe forum ca e atata informatie iar chestia asta cu pus de led in loc de bec eu cred ca merge rezolvata in mii de feluri.

Bafta!

Link către comentariu

Multumesc pentru informatii baieti o sa vad cum o rezolv eu pana la urma.

Pana atunci va mai incant cu ceva poze :D

post-77051-0-85857700-1296714224_thumb.j

post-77051-0-19913700-1296714234_thumb.j

post-77051-0-43732600-1296714362_thumb.j

Link către comentariu

Se poate scoate ,monitorizarea pe becul pe care vrei sa il inlocuesti cu led sau in unele cazuri, daca exista in centrala electrica, si varianta pe led pe acel loc al instalatiei se poate seta( iluminare pe led si nu pe bec)

Nu stiu exact cum e la facelift dar nu e SF e aproape la fel numai ca stiu ca centrala cu comfortul parca sunt 2 in 1 acuma...mai multe stiu colegii care au umblat pe facelift.

Aici nu prea merg discutiile tehnice, cauta pe forum ca e atata informatie iar chestia asta cu pus de led in loc de bec eu cred ca merge rezolvata in mii de feluri.

Bafta!

SE dar nu pentru orice bec, sio codarea e in Byte 18, care la octavia e 00 dar el ascunde altceva sub acest 00, am incercatr eu sa codez DRL pe LED si rezultatul a fost dezastruos, am ajuns la reprezentanta pentru codare-ion line. Asa ca NU VA JUCATI cu byte 18 la O2FL.

A mers setare pe LED la luminile de la picioare.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos! Xenon i-ai pus sa se asorteze cu DRL-urile pe LED? Drum bun!

Care xenon si care DRL pe Led ??

Link către comentariu

Xenon nu are si nici nu cred ca o sa-i pun, am auzit prea multa lume la care li s-a ars nu stiu ce calculator din cazu xenonului, in schimb leduri pe DRL i-am pus si ma chinui sa scap de eroarea din bord

Bafta!

SE dar nu pentru orice bec, sio codarea e in Byte 18, care la octavia e 00 dar el ascunde altceva sub acest 00, am incercatr eu sa codez DRL pe LED si rezultatul a fost dezastruos, am ajuns la reprezentanta pentru codare-ion line. Asa ca NU VA JUCATI cu byte 18 la O2FL.

A mers setare pe LED la luminile de la picioare.

Dar codare pe LED la numar se poate?

post-77051-0-59479900-1296724598_thumb.j

Link către comentariu
  • 6 months later...

Frumoasa, are nevoie de niste jante de aliaj ceva mai maricele, parerea mea. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!