Jump to content

VW Golf 4 :) Verde ca iarba

bitanu daniel

Postare recomandată

Am gasit o macheta la un spermarket din Cta (Carrefour) o macheta de Golf IV cu o culoare exact ca a ta :lol: si la un pret modic :lol: .

Link către comentariu

Nice, dupa negru, culoarea masinii tale imi place cel mai mult, urmat de alb, ALH e un pic mai lenes, dar extrem de rezistent, am vb cu proprietari care au trecut peste 1.000.000 de Km.

Eventual o remapare, schimba total comportamentul la accelerare :)

Toate cele bune

Link către comentariu
  • 2 months later...
bitanu daniel
Publicat (modificat)

Revin din nou cu Golful meu in care am mai investit ceva suflet si bani:

-jante aliaj VW Avus 2 pe 15 echipate cu anvelope de vara, echilibrate si umplute cu azot;

-inele cromate pe ceasurile bordului;

-cotiera speciala pentru Golf4;

-folie Suntek omologata pe geamurile spate;

-butoane de Logan montate in portierele fata, in locul microintrerupatoarelor tare pacatoase.

Planuri de viitor:

-schimbarea buzzer-ului care s-a ars;

-imbracarea plasticelor de pe consola centrala si a manerelor de pe usi cu autocolant imitatie carbon.

Modificat de bitanu daniel
Link către comentariu
  • 1 month later...
bitanu daniel

Dragi forumisti si fani ai VW, datorita voua am facut alegerea cea mai buna cu Golful meu. Aici pe acest forum am gasit rezolvarea unor probleme care m-au scutit de aruncatul cu banii pe la ateliere auto (nu contest faptul ca acestea nu ar fi bune si ca nu voi apela la acestea atunci cand imi voi prinde urechile) si tot aici am gasit inspirartie pentru ai aduce masinii mele o alta fata ( putin fardata si machiata). Si ce este cel mai important: noi prieteni dornici sa-ti sara in ajutor. Multumesc pentru ajutor...

Si acum sa revenim la topic. Iata ce schimbari i-am mai facut ,,verdetei,, :

http://www.youtube.com/watch?v=wNiC8TqOFkE

post-83450-0-89780200-1307951710_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!