Jump to content

VW Golf 4 :) Verde ca iarba

bitanu daniel

Postare recomandată

Salutare! Numele meu este Daniel Bitanu, locuitor al orasului Navodari (CT), proaspat si bucuros proprietar al unui Golf 4 1,9TDI, motor ALH, an fabricatie 2001, culoare verde metal, AC, ABS, computer de bord, geamuri electrice, modul confort, ESP lipsa(doar buton),adus din Germania in ian.2006, cu kilometrii dati sigur inapoi pana la 154.000 la un pret de 4.300 EUR. Nu stiu daca am luat teapa sau nu, dar sunt foarte multumit de ea(probabil si din cauza saltului de la o Supernova). Inainte de a da banii pe el, l-am dus la un test ,,specializat" si meseriasul mi-a zis ca este o masina buna si ar trebui sa bag ceva banuti in ea daca intentionez sa o pastrez. Asa ca, ce am luat pe Supernova i-am bagat in Golf, si anume: distributia(curea Continental, role Inna si pompa de apa Hepu), transmisia(curea Continental, rola si intinzatorul cu telescop), toate filtrele, o bujie incandescenta Beru, termostatul, antigelul, lichidul de frana, uleiul motor, tratament cu paticule ceramice si spalat interior motor(toate Metabond), o bieleta directie dreapta, flansele cu rulmenti telescoape fata, un aparat audio Kenwood, patru anvelope de iarna SH Michelin Alpin(la 400 ron), un KIT Xenon(cica patent Philips) cu becuri 6000k si nu in ultimul rand,la recomandarea unor buni prieteni un scut metalic in locul celui de plastic. Ce trebuie sa-i mai fac? Trebuie sa cumpar intrerupatoare portiera cu doi pini de Logan pe care sa-i montez in usi in locul microintrerupatoarelor din incuietoari pentru ca cel de la sofer a inceput sa intrerupa si dupa cate am citit pe acest forum este bataie mare de cap cu acestea. Acestea fiind spuse, sper ca aici sa gasesc noi prieteni si solutii la problemele pe care sper din tot sufletul sa nu le am cu masinuta mea.

Modificat de bitanu daniel
Link către comentariu

felicitari pntru achizitie,este o alegere buna mai ales ca este alh(care este ffff rezistent) si sa o stapanesti sanatos... pune si citeva poze cu ea :icon_thumright:

Modificat de clau_j17
Link către comentariu

Asa am auzit si eu de la "meseriasul" cu testul: ,,E din 2001 ? Daca nu este ALH, nu mai veni cu el!" Maine pun cateva poze si chiar un clip video daca imi este permis.

Link către comentariu

Dupa cum a scris mai sus, iata si un filmulet cu G4:

Link către comentariu

frumos golfu mai ales culoarea(aproape ca al meu) si este foarte ingrijit

sa ai noroc de el si sa ai grija de el ca merita

toate cele bune :D

Link către comentariu

Multumesc!

post-83450-0-60535300-1296587686_thumb.j

post-83450-0-35964400-1296587711_thumb.j

post-83450-0-62025300-1296587790_thumb.j

post-83450-0-16273100-1296588161_thumb.j

Link către comentariu

alt golf verde ? :vaidecapulmeu: de unde aduceti voi culorile astea :blah:

Sincer?! :vaidecapulmeu: Mie unul, nu imi place culoarea, dar incet, incet o sa ma obisnuiesc cu ea. Are si un avantaj: sare repede in ochi prin parcarile aglomerate (inainte aveam o nova argintie si pana o gaseam prin ,,marea" de gri!!! :frigbaitata: )

Link către comentariu

culmea am primit de la un prieten azi o macheta cu g4 :) VERDE :lol: :lol: o sa o lipesc pe bord neaparat .. cred ca ma urmareste culoarea :))

Link către comentariu

frumoasa masinuta.numai ca volanul cam lasa de dorit cum e imbracat cu piele.in rest e frumoasa mai ales ca e verde.am si eu un intermediar tot verde metal .

Link către comentariu

Arata foarte bine masina. Imi place foarte mult culoarea, care e destul de rara pe la noi. Sa te bucuri cat mai mult de masina. :icon_thumright:

Link către comentariu

bine ai venit!

felicitari pt achizitie si mai ales pt faptul ca ai grija de ea si ai schimbat toate cele enumerate.

switchul in usa e problema comuna la golf dar se poate repara. cel putin in bucuresti cu 50-60 lei se rezolva. e pacat sa pui buton de logan. trebuie sa dai si gauri in prag,nu?

volanul arata urat,asa l-ai luat cu "ciorapul" de piele tras?

ciudat cum ai tu butonul de la dezaburire...de obicei in extreme sunt butoane de incalzire scaune sau blankuri. la mine e in dreapta avariilor.... oh well!

motorul e f rezistent si econom. daca dai peste cineva cu vag-com poate aflii si numarul real de km,daca tot zici ca au fost dati inapoi

Link către comentariu

bine ai venit!felicitari pt achizitie si mai ales pt faptul ca ai grija de ea si ai schimbat toate cele enumerate.switchul in usa e problema comuna la golf dar se poate repara. cel putin in bucuresti cu 50-60 lei se rezolva. e pacat sa pui buton de logan. trebuie sa dai si gauri in prag,nu?volanul arata urat,asa l-ai luat cu "ciorapul" de piele tras?ciudat cum ai tu butonul de la dezaburire...de obicei in extreme sunt butoane de incalzire scaune sau blankuri. la mine e in dreapta avariilor.... oh well!motorul e f rezistent si econom. daca dai peste cineva cu vag-com poate aflii si numarul real de km,daca tot zici ca au fost dati inapoi

Prin Constanta cam greu cu schimbatul switch-ului (am gasit eu un ,,meserias" , dar contactele pe care le monteaza au butonasul prea scurt) asa ca mi-am luat butoane de Logan si am de gand sa le montez pe usi, nu pe praguri sau stalpi, in felul acesta nu ma chinui cu schimbarea butoanelor, gauritul tablei duble si cu cautatul firelor prin instalatia de sub bord.

I-a auzi la ei: volan urat, "ciorapul" de piele tras?!!! :biggrin: Cat m-am chinuit sa cos pielea asta cu acul si pe crivatul asta?! :biggrin: Am si unul dinacela tip covrig tot din piele neagra, dar mi se pare prea gros volanul de parca tin o p... in mana cand il manevrez. :Driver:

Nu a reusit meseriasul cu vag-com-ul sa afle km reali, dar dupa ureche ca sunet si dupa experienta sa cu masinile diesel aduse din vest mi-a zis ca sigur are 200.000km.

Link către comentariu

Frumoasa masina si buna alegere in privinta motorului!! Cel mai putin pretentios, bagi orice ca nu refuza si merge super :) In schimb mare tiganie cu ce ai pe volan, banuiesc ca ai dat jos aia!

Link către comentariu

pentru domnul care imbraca volane in piele.volanele pe care le imbracati dumneavoastra nu prea iasa ca si cind ar fi facute de fabrica .mai ales la imbinarea pielii.si cusatura lasa de dorit.fara suparare.cu stima.

Link către comentariu

Cine vrea volane cusute PROFI cu piele SPECIALA doar pentru volane poate sa ma contacteze.Pot sa garantez ca va iesi ca cel din fabrica si nici nu se va vedea imbinarile la piele .

Nu e ca scop comercial deoarece nu le fac eu.Vreau doar sa ajut colegii de pe forum

Modificat de DomaniG
Link către comentariu

meseriasul era meserias in vag com daca a reusit sa afle km reali folosint urechea,conectata la mufa de diagnoza presupun :))

daca schimbi switchurile cu alea de logan,fa poze pe parcursul operatiei si arata-ne cum a iesit,chiar sunt curios.

Link către comentariu

pentru domnul care imbraca volane in piele.volanele pe care le imbracati dumneavoastra nu prea iasa ca si cind ar fi facute de fabrica .mai ales la imbinarea pielii.si cusatura lasa de dorit.fara suparare.cu stima.

Asta pentru ca nu oricine vrea sa ii tai in volan pentru a ascunde imbinarea pielii ca sa iasa ca la fabrica, iar cusaturile sunt ca la VW, Toyota, Renaul. Anul viitor ma voi apuca de tapiterie si atunci am sa fac si cusaturile gen Mercedes, Audi etc Dar nu cred ca e prea frumos sa vorbim pe topicul omului despre asta! Era doar un sfat pentru volanul lui, nu i-am zis sa si-l faca la mine! Era doar o parere!

Link către comentariu

meseriasul era meserias in vag com daca a reusit sa afle km reali folosint urechea,conectata la mufa de diagnoza presupun :))daca schimbi switchurile cu alea de logan,fa poze pe parcursul operatiei si arata-ne cum a iesit,chiar sunt curios.

Sincer ?! Nu ma pricep si nu am mai avut masina cu calculator. ,,Meseriasul" pur-si-simplu nu a putut afla kilometrii reali parcursi.

Daca o sa mai prind vreo zi calduroasa sa ma apuc de modificare, sigur ca voi face si poze. Deja m-am decis unde voi monta butonele, dar ramane sa fac testul cu plastelina pentru a determina distanta intre portiera si stalp, tinand cont de lungimea cursei butonului si de forta aplicata asupra sa in momentul inchiderii portierei. Toata aceasta operatiune o voi posta in alta sectiune a acestui forum.

Link către comentariu

Frumoasa masina ,dar mai ales culoarea :icon_thumright: Sa ai parte de multi km fara probleme.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumoasa masinuta, cu switch-urile te pot ajuta eu, da-mi un tel sau mail si vb.

La cat mai multi km fara incidente. :Driver:

Modificat de paulbdn
Link către comentariu

tu ai pus butonul de la dezaburire in locul acela? inca nu am mai vazut asa la nicio masina.

oricum masina arata f bine si culoarea e una care da bine pe golf. bafta

Link către comentariu

Super masina si mai ales culoarea !

De ce afirmi ca sigur au fost dati inapoi km ? Sa inteleg ca ai cumparat-o din Ro deja inmatriculata. Ei bine poti verifica la reprezentanta VW cati km avea masina la ultima revizie. Iti poti face o idee....

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!