Jump to content

Vw Golf IV

manusa

Postare recomandată

Va salut!

In primul rand, sunt inscris recent pe forum, cu toate ca sunt posesor al unui Vw Golf IV cam de un an si jumatate, dar m-am gandit sa imi descriu si eu masina aici si as vrea si eu niste sfaturi si pareri.Maine voi face si niste poze cu ea.

Motor- 1.4 16v 75cp

An fabricatie-2000

Kilometrii la achizitie 89000, in prezent 116000

Optiuni-climatronic, suport de pahare, cotiera spate,abs 2 airbag-uri,volan reglabil pe inaltime si adancime, scaunul soferului la fel, si cam atat.

Masina este verde deschis ,numai ca nu am atasat si niste poze dar maine sau poimaine voi pune si niste poze cu ea ,momentan fiind putin murdara.

Cam asta este masinuta mea, la care tin foarte mult cu toate ca am dat cam mult pe ea si fiind cumparata de la un vecin de bloc, i-am segmentat motorul la 94000 de km dintr-un motiv foarte serios : 10 litri de ulei mancati in 5000 de km..de aici si zicala ca ''prietenul la nevoie se cunoaste''.

Alte consumabile:filtre-ulei, benzina, aer, polen, flanse la amortizoare fata, o bascula dreapta fata, si cam atat.

In cel mai scurt timp sper sa reusesc sa o si vopsesc..pentru ca este cam zgariata..si sa ii vopsesc si jantele negre, pt ca au fost cromate sau nichelate nu stiu exact, si acum sunt intr- stare deplorabila fiind exfoliat materialul acela ..cam asta a fost tot si voi revenii cu poze..imi cer scuze daca am scris ceva gresit sau prea mult!

Va multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!