Jump to content

Jetta / Bora 1.8T 180hp stock

dudyyxx

Postare recomandată

un look nou,parca m-am indragostit mai rau [emoji7][emoji1]post-78485-13990372910461_thumb.jpgpost-78485-13990372999578_thumb.jpgpost-78485-13990373094283_thumb.jpgpost-78485-1399037317718_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dudyyxx

681

• Rujjuman

76

• Muale

72

• Circoloco

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Laurentiu_LWR

Mda...farurile originale nu arata deloc rau...pacat ca nu prea lumineaza:(

Link către comentariu

Exista Morimoto ! :))

Ps : eu vorbesc. ..

Link către comentariu

mie imi placea mai mult cum arata inainte ...faruri negre.grila fara sigla...asa e prea stock dar fiecare isi face masina cum ii place (e doar parerea mea sa nu fie cu suparare) :)

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

farurile vor avea sigur lupe Morimoto D2S.nu stiu daca sa fac interiorul farului complet negru cum sunt pe cea gri din poze,sau sa le las exact cum sunt acum,putin fumurii

Link către comentariu
  • 1 month later...

din pacate a venit si ziua cand a trebuit sa ma despart de masinuta.a fost,este si va fi o masina stralucita din toate punctele de vedere.ea a ajuns la un coleg forumist si anume "z3pt3r_ionut", sper sa aibe grija de ea cel putin jumate din cat am avut eu.sper sa o prezinte asa cum trebuie si sa o tina in viata in continuare si pe forum.

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

Salutari pentru toata lumea!!!

Pentru inceput nu pot aduce decat cuvinte de lauda pentru tine in primul rand Dudyyxx la ceea ce ai facut pentru aceasta "minunata masina" si as dori sa fi convins ca voi avea la fel de multa grija de ea fiindca, chiar merita toata atentia mea :wub:  iar de fiecare data cand voi aduce ceva imbunatatiri sau orice altceva modificari in bine pentru masina veti afla cu toti :D

Multumesc frumos inca odata pentru toata intelegerea dintre noi.

O zi buna va urez tuturor.

Link către comentariu

Felicitari! Sunt tare curios de suma de la mijloc. Stim destul de bine ce suma a platit dudyx pe masina si as fi curios sa aflu in ce masura si-a recuparat din ea. :d

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!